18

4.1K 128 7
                                    

p.o.v Louis

Het was avond en ik MOET naar Eleanor, maar eerlijk gezegd ben ik doodsbang. Ik weet toch al zeker dat ze me niet vergeeft, dus heeft het wel zin? Nee. Maar als ik niet ga dan zie ik mijn twee kleine meisjes echt niet meer. Dan toch maar gaan...

Bij het huis van Eleanor zuchtte ik en stapte ik uit mijn auto. Ik liep naar de deur en belde aan. Eleanor deed open en even zeiden we niks. 'Louis..' Begon ze. Toen hoorde ik Amelie opeens aan komen. 'Is dat papa?' Riep ze naar Eleanor. 'Nee.' Zei Eleanor. Ze kwam toch verder lopen en keek me blij aan. 'Papa!' Ze wilde naar me toe rennen maar Eleanor stopte haar. 'Ik wil papa een knuffel geven!' Riep ze. 'Dat kan even niet.' Zei Eleanor. Amelie begon hard te huilen en ze bleef maar papa schreeuwen. 'Goed dan...' Zei Eleanor geïriteerd. Ze gaf Amelie aan mij en ik hield haar stevig vast. 'Het spijt me zo! Ik was mezelf niet... Ik werd gek van de fans en ik reageerden mijn woede op Amelie en Hannah af... Dat is zo fout! Ik haat mezelf echt.' Zei ik verdrietig. 'Louis... Aan de ene kant haat ik je zo erg..' Zei ze. 'Snap ik echt.' Ik voelde tranen in mijn ogen prikken. 'Hebben mama en papa ruzie?' Vroeg Amelie. 'Nee, alles komt goed.' Wat wil ik graag dat ze dat meent. 'Maar aan de andere kant... Ik hou ook van je Louis. Maar ik snap gewoon niet hoe je dit ooit kon doen.' Ze deed een stap dichterbij. 'Ik ook niet! Echt niet! Het spijt me zo erg!' Opeens kwam ze nog dichterbij en knuffelde ze me. 'W-waar was dat goed voor?' Vroeg ik. 'Louis... Ik weet dat je het niet meer doet. Ik weet dat je van je kinderen houd. Ik meende het dus Louis.' Zei ze terwijl ze nog in mijn armen lag. 'Wat meen je?' Vroeg ik. 'Dat alles goed komt.' Zei ze. 'Jullie pletten me!' Riep Amelie tussen ons. Eleanor en ik lachte en ik zetten Amelie op de grond. 'Ik kan toch ook niet zonder je...' Zei ze. Ik kuste haar op haar lippen. Maar ze trok weg. 'Wat?' Vroeg ik verbaast. 'Hannah, ik ben haar vergeten! Ik was net bezig met haar pyjama aan doen.' Zei ze. Ze rende naar boven. Ik pakte Amelie weer op en liep achter Eleanor aan. We kwamen haar kamer binnen en Hannah zat op de grond te met haar pyjama shirt half over haar hoofd. Ik lachte en liep naar haar toe. Ik trok het shirt helemaal over haar hoofd.. 'Papa!' Riep ze. Ik knuffelde haar. 'Mama zei dat je niet meer terug kwam.' Zei ze triest. 'Ik kom altijd terug.' Beloofde ik haar.

p.o.v Elize

Ik zat op de bank naast Niall die in slaap was gevallen. Hij lag er echt lief bij! Zijn hoofd lag half tegen de leuning aan waardoor zijn neus een beetje werd geplet en zijn mond stond open. Ik hoorde de deur opengaan en liep gelijk naar de deur want ik wilde niet dat ze Niall wakker maakte. Ze waren aan het lachen gelukkig! Dus Liam had nog niks gezien. 'Ssst. Niall slaapt.' Fluisterde ik. 'Ach! Ik moet hem echt vertellen over deze avond!' Riep Liam vrolijk. Als ik niet beter zou weten zou ik denken dat hij dronken was maar ik weet dat hij niet mag drinken vanwegen zijn nieren. 'Doe nou niet. Hij slaapt net.' Zei ik. Maar Liam Liep naar hem toe en schudde hem door elkaar. 'Niall! Slaapkop! Wakker worden.'  Riep hij. 'Mh? Is het al ochtend?' Vroeg Niall slaperig. 'Nee! Nouw... Het is 2 uur in de nacht.' Zei Liam. 'Rot op! Ik ben moe.' Riep Niall. 'Aww, is kleine Niall een beetje chagrijnig?' Zei Liam met een baby stemmetje. Niall gaf hem een duw. Liam lachte en liep toen naar Bente.

p.o.v Liam

'Bente ik had het echt leuk! Jij ook?' Vroeg ik. 'Ik had het super!' Riep ze. Ik liep naar haar toe en veegde zachtjes haar haar uit haar gezicht en ze lachte naar me. Ik kwam steeds dichterbij tot we nog maar een centimeter van elkaar vandaan waren. Ik legde mijn hand in haar nek en drukte mijn lippen op die van haar. 'He! Moet dat hier?' Riep Elize opeens. Ik trok gelijk terug en schraapte mijn keel. 'Je bloost, Bente.' Fluisterde ik. 'Jij ook...' Fluisterde ze terug. 'Zal ik de logeerkamer voor je klaar maken?' Vroeg Elize. 'Nou.. Misscien kan, uh..' Stotterde ik. 'Misschien kan ik bij Bente in bed?' Maakte Elize lachend mijn zin af. 'Ja?' Vroeg ik aan Bente. Bente knikte glimlachend. 'Ga maar alvast naar boven Liam ik kom zo.' Zei ze. Ik liep naar boven en ging op haar bed zitten.

The same pain // Niall Horan ✔️Where stories live. Discover now