Capitolul 2

502 48 2
                                    

Scoase din buzunar un portofel, care-l deschise. Si ce sa vezi? O insigna de politie. Jesus

- Ha? Ramasem chiar, prost. Vai de capul meu. Picioarele ma lasa si cazusem in genunchi.

- Esti bine? O da. Mai mult decat atat. Sunt chiar happy. "Norocosule."

- D...da. Acum da. Am crezut ca esti un criminal. Fata blondului era plina de uimire cand auzi cuvantul "criminal".

- Nu stiam ca am fata de criminal. Totusi, nu credeam ca o sa te sperii asa tare. Ha? Nu credeai? Dar ce, sunt cumva Batman?

- Tinand cont ipostaza de mai devreme, oricine ar fi trecut pe aici ar fi avut aceeasi impresie. Nu credeti?

- Ok. Ai dreptate.

Din perspectiva blondului

Trebuie sa recunosc, are o gandire lucida si niste reactii cu totul diferite, chiar amuzante. Dar, are ceva anume...ceva ce ma atrage la el...O fi din cauza ca sunt gay. Daca ar stii, oare cum ar reactiona? Se pare ,totusi ,ca mi-am gasit si eu jumatatea? Cum era? Dragoste la prima vedere?

La ce naibi s-o gandi? ... Observ in umbra o persoana cam bizara. Ce mama.... Oh, nu, nu,nu.... glumesti, nu? Tinea un pistol atintit fix asupra politistului. Trase. Instinctul naibii, isi facu prezenta. Il apuc pe politist de mana, il dau din fata mea si ma intorc cu spatele cat de repede posibil ca glontul sa nu-mi ajunga in inima sau mai stiu eu unde. Glontul ajungand in umarul meu, evitand orice pericol, ii arunc politistului o privire gen: "Ce mama dracului mai astepti? Pe el.", acesta intelegand perfect, il impusca.

- HEI...ma auzi? Vei fi bine. Nu e ceva grav. De ma rog se tot agita? Nu e ca si cum o persoana anume a fost impuscata. Cum ar fi o ruda sau un prieten.

- St...stii...nu prea...te aud... Oh Doamne, constiinta mea incepe sa ajunga pe linia de plutire, sa se " evapore" chiar. Ma lua in brate si ma intinse pe o banca din apropiere.

- Vei fi bine. Am sunat deja la salvare. Hei. Si dus am fost. Durerea era insuportabila. Preferam sa-mi traga unu un pumn in gura, decat sa fiu impuscat. Ok. Glumesc la faza cu pumnul. Nu prefer nici una nici alta. "Mai traiesti, draga?" De-ai sti tu.

*********

Era galagie, eram ametit si eram.....la spital. Bravo. "Cum poti sa stai asa calm? Eu mor de durere si tu...?" Ce mai conteaza. Sunt in viata. Eram intr-o camera, VIP? Cum asa?..... E ceva ciudat la politistul ala. Camera era eleganta. Ai fi zis ca e o camera de hotel ★★★★★, nici decum de spital. Ma ridic in capul oaselor, cu dureri acceptabile. Politistul in timpul ala intra in camera, bineinteles nervos, trantind usa. Hooo ma ce-ai? Si incepu...

Me And The FBI (boyxboy)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora