Capitolul 7

388 35 10
                                    


Ii simte-am atingerea buzelor pe gatul meu, usor apasata respiratia ii era si gura lui flamanda ma musca ca un animal de prada ce-si devora iubirea. Buzele sale ma faceau sa tresar la fiecare atingere, ma excita la nebunie. Era un sentiment ciudat dar placut. Mainile sale pe pieptul meu si degetele ce dadeau tarcoale in jurul sfarcurilor mele ma faceau sa-l vreu. Intinsi in pat, ma rasfata cu grija, ma IUBEA. Ii puteam simti nerabdarea de a ma avea mai repede, de a deveni un intreg cu el si el sa devina un intreg cu mine. Imi pun bratele in jurul gatului sau si imi duc buzele aproape de el, muscandul, acesta gemand de la durerea provocata, o durere placuta ce-l facu pe acesta sa ma muste de sfarc.

- Leon, pentru ce-a fost asta? Isi ridica privirea, gura lui fiind inca acolo lingandu-mi sfarcul.

- Scuzele mele.

Zambetul sau ma facea mereu sa-mi pierd suflarea, ma facea fericit.

Incepu cu miscari usoare ale mainilor sa ma mangaie pe piept in jos spre abdoment, apoi pe.... incepu usor sa-l mangaie,sa-l sarute?

- Le..Leon? Nu trebuie.....

Ma musca usor, facandu-ma sa gem, apoi incepu sa-l linga usor cu miscari de dute-vino. Eram excitat la maxim, practic eram intr-o stare de placere nebuna. Nu credeam vreodata ca o sa se ajunga in acest prag. Se opri ca sa ma priveasca pentru cateva secunde....aveam respiratia grea si tremuram tot de excitare. Usor cu mana se duse spre zona anala, introducand un deget.

- Le...te grabesti...

- E in regula, calmeaza-te. Am promis ca o sa fiu bland, nu?

- .....

Al doilea deget fu introdus, facandu-ma sa gem, incepand sa le miste usor.

- E inregula, respira.

- Ah..ha..ha..Le.... Se apropie de mine sarutandu-ma flamand, limba sa intrand in lacasul meu umed, jucandu-se cu limba mea.

- Esti bine? Privirea sa era calma, la fel si clasul lui, doar ca starea sa emotionala zicea altceva, si cand zic asta ma refer la faptul ca "juniorul" sau era excitat la maxim si nerabdator sa.....

- Da sunt. Tu?

- Ma descurc. Se apropie de urechea mea soptindu-mi....."- Pot?" Ma bufni rasul. Acesta ramase mirat. Facand si eu acelasi lucru, ma apromii de urchea lui soptindu-i...."- Da."

-....! Nu statu prea mult pe ganduri. Se apleca deasupra mea, juniorul sau fiind in zona mea anala. Incepu usor sa ma penetreze, ca nu cumva sa ma raneasca, gemand la fiecare impuls al sau. Reusi sa ma penetrezea de-a binelea, fara sa ma raneasca. Bine, doare, dar foarte putin, nu exagerat.

- Esti bine? Se uita la mine ingrijorat, abia mai respiram. Era mai intens decat gredeam sa faci sex.

- D..da. Pot indura, nu sunt fata.

- Mhm adevarat. Pot sa ma misc?

- D..da.... Imi era putin cam frica de ce avea sa urmeze dar nu mai e cale de intors.

Leon incepu sa se miste usor, sa ma obisnuiasca cu durerea si ritmul. Incepu sa faca miscari de dute-vino usoare dupa care incepu mai repede si mai repede. Gemeam la fiecare miscare. Il simteam inauntru-l meu, era excitat la maxim. Incepu sa ma sarute pe buze, pe gat, pe piept, pe brate pe picioare. Incepu sa ma muste de buze, de gat , de sfarcuri, sa le linga.

- RAY, TE IUBESC. Woah, nu ma asteptam la asta. Lacrimile incepu sa-mi curga siroaie. Acesta ramanand uimit. Oi,oi nu plange. Scuze.....

-..... Ma ridic la acelasi nivel cu el, trantindu-l pe spate, punandu-ma deasupra lui. Ramasese uimit.

- Ray? Isi duse pana usor pe orbarzul meu, stergandu-mi lacrimile. Ii sarut mana dupa care i-o musc usor cu o privire provocatoare, facandu-l sa zambeasca. Incepu sa se miste, facandu-ma sa-i dau drumul la mana. Ma apuca de mana si ma trase pe pieptul sau lundu-ma in brate.

- Si eu TE IUBESC. Ii spun uitandu-ma la el. Zambi si ma saruta usor.

- Stiu....stiu. Si sper ca asta sa nu se schimbe niciodata.

- Nici o sansa.

Zambeam amandoi, ca niste copiii.

- Ray,cred ca e vremea sa facem un dus.

- Nu, vreau sa ramanem asa. Era uimit de vorbele mele, dar ii placea ideea.

- Mie imi convine.

In noapte aceea am dormit amandoi IMBRATISATI.


***********************************************************************

WOAH, prea multa caldura :))))))Sper sa va placa. Mie una imi place. Cine doreste next, sa-mi lasati niste idei, doresc daca se poate sa le pun in aplicare. Va pup :* :* :* :*

Me And The FBI (boyxboy)Where stories live. Discover now