❤❤Special❤❤

191 12 0
                                    

Christmas Day


Stiu ca a durat mult, chiar foarte mult. Acum spor la citit. Dati frau liber imaginatiei.

👍😂😘


In sfarsit dimineata de Craciun. Ray doarme dus, deci am timp sa pregatesc un mic de jun fantastic. Bine, nu a iesit chiar asa fantastic dar totusi...gestul conteaza, cu toata ca o sa ma ia la ture cand s-o trezi.  Asa...momentul adevarului acum, intitulat: Trezirea lui Ray...ha ha ha ha lol

- Ray....Ray, trezirea.

- Mmm, ce e? mmmmai lasa-ma 5 minute. Oh Doamne....ce, ce darnic poti fi sa-mi dai o asemenea comoara. lol  Devin pervers acum...

- Ray... Nimic. Cum naibi sa-l trezesc?  Hmmm, ma apropii de urechea lui si ii soptesc numele intr-un mod....sexy asi putea spune, facandu-l pe acesta sa tresara.

- Leon....ce naiba..? Oh...ce fata adormita avem.

- Neata printeso. Pfff, reactia lui spunea tot.

- Printeso? Arat eu a printesa cumva, haaa?  Se pare ca e suparat. Nu-i de mirare dupa ce ieri l-am evitat toata ziua. Dintr-o data, ii vad o lacrima ca-i curge pe obraz.

- Ray? De ce..?

- De ce? Pe unde ai umblat ieri toata ziua? Sti ce ingrijorat am fostAm...am crezut ca ti s-a intamplat ceva. Ohhh, ma asez pe pat langa el si il imbratises, acesta incepand sa planga mai tare. E in regula, o sa fie bine. Il sarut incet pe frunte, apoi ii sarut lacrimile, care, se pare ca nu au de gand sa se opreasca, facandu-l sa roseasca usor. Nu..nu-i nevoie sa faci asta. Apoi ii sarut buzele rosii si apetisante, "devorandu-le" cu cea mai mare placere, facandu-l sa-si piarda respiratia de cateva ori. Wow, fata lui e extrem de erotica in acest moment ca imi vine sa sar pe el, dar asta ramane pentru diseara.

- Ray, esti bine?

- Haaa, oarecum.... Lacrimile i se oprise, ceea ce ma bucura foarte tare.

- Haide, fa un dus si vino la masa.

- Ok. 

Dupa ce isi facu dusul, veni in bucatarie doar in boxeri si maieu. Doamne, ma pui cumva la incercare? Ia zi. 

- Ray, du-te si imbracate. 

- Ha? De ce? Ma simt bine.... Ii arunc o privire mai diabolica, cel facu sa tresara. Am inteles. 

Disparu in secunda urmatoare. Ha ha cred ca am fost umpic cam dur cu el.

Me And The FBI (boyxboy)Where stories live. Discover now