Zmysel existencie

296 28 7
                                    


Za glosovaní děkuji: /Tessienka/ a (Veri903) a Totally-Exterminated

Bohužel tohle trapno dílko je začátek mé témeř deset let staré povídky která se dohrabala k 18K slov. Věřte mi, samotné mi je na zvracení.

 Věřte mi, samotné mi je na zvracení

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bol to deň D.(a šla jsem hledat vhodného investora, kdo by přispěl do mé speciální vařečky na maso) Vonku vtáčiky švitorili. Slniečko svietilo proste krása a dokonalosť. Takový začátek slohovky průměrného žáka páté třídy. Běžně to učitelky dojímá. /Nějaká pohádka ne?/ Ale cítila som sa vtedy tak? Nie, mala som sa v ten deň vydať. No potěš koště. To jednomu zkazí den. Môj ženích mal byt dokonalosť sama stejně jako počasí, no ako ho moja matka zbožňovala a ospevovala ešte si pamätám náš rozhovor keď ma obliekali do šiat.

„Angela Vzhledem k současným událostem se mi vybavuje Merkelová. Jak se znám, myslím, že si ji budu představovat po celou dobu čtení této povídky. Fanfikce na Merkelovou... /No to by dopadlo/ pekne sa na neho usmievaj!(Dobrá rada nad zlato.) Kráčaj vystretá nesmieš sa hrbiť čo by si o nás , o mne pomysleli. Že neviem vychovať ani dcéru?! No... Držení těla a výchova jsou přeci jen dvě odlišné věci. Ale je pravda, že ať je tato věta jakkoli divná, je v souladu s logikou mnohých rodičů."(Jestli se nebudeš rovnat, tak se tě zřekne!)

Počula som ten hystericky podtón ako keby bola nervózna za mňa. /Já se jí třeba upřímně nedivím, taky bych z tebe byla nervózní./ Ja som len mlčala a počúvala ju ako mi káže, ako mam byt vzorná manželka. To jsou příšerně trapné rozhovory.

Mala som 17 a bola som 4 roky zasnúbená z mužom ktorého som v živote nevidela. (S pedofilem?)To jednoho asi potěší, co. Počula som koľko mu je a skoro som vtedy skolabovala. Bolo mu 54!(Vždyť to říkám!) Úbohé. Zas si to tak neber. Brzy umře a peníze zůstanou. Plus spousta pánů v tomto věku vypadá... Velmi k světu. . /By mohl být její děda./ Každý v meste vedel že je to len trik ako sa moja rodina chce dostáť k pozemkom ale mne to bolo jedno (No to by nemělo. Jestli ses nechtěla vdávat, tak ses měla ozvat)ja už som pred 4 rokmi prestala žit. (Umřelo ti morče a ty sis podžezala žíly žalem nad jeho zohaveným tělem)Můj svět se řítil do temnoty. Pro mě slunce nesvítilo. A tak dále. Zajímavé je, že mně k tomuto pocitu dostačuje běžná školní docházka. /Mně k tomuto pocitu bohatě stačí i tu školu jen vidět./

Všetko mi predpísali ale to v týchto dobách bolo normálne. (Jako sedativa? Nebo morfium?)Nikto nesmel odporovať starším v rodine ani keď to znamenalo vaše nešťastie. Samozrejme vždy v týchto chvíľach to cela rodina považovala za veľké šťastie. (Necpali se extází a tak se nediv, že si bereš starocha)To odporování? Nebo to, že se nesmí odporovat? Bola som už oblečená, učesaná, namaľovaná. No proste všetko. Taky pravděpodobně nervózní, s chutí všechny zabít a pak utéct.

GlosyWhere stories live. Discover now