Girl

334 21 15
                                    

Děkuji glosatorkám /Tessienka/ a (Veri903)

Pokud máte svoje prvodílo a chcete poskytnout materiál k oglosovaní, stačí mi napsat do zpráv!

Země je zvláštní místo. /Nepovídej./ Zvlašt lidé co v něm žijí. (Taky zjišťuju.)Můj příběh začal před 5 lety. Jeli jsme s rodiči lyžovat do Rakouska. A stalo se něco co mě do konce života změnilo. Jeli jsme kolem divnýho kamionu. Najednou nám vjelo do cesty auto a mi narazili do toho kamionu. Rodiče byli na místě mrtví. /Chudinko./ A na mě spadl nějakej zelenej sajrajt z toho kamionu, a pak začalo peklo. Začala jsem se měnit. /Nějakej Hulk?/(Byla z tebe zelená ropucha.) Dala jsem si na hlavu kapuci a schovala se před světem.4 roky jsem bydlela u babičky. (A babča měla ráda ropuchy?)Poté umřela a mě se museli ujít strýc s tetou. Tady byl problém. Nesnášeli jsme je. (Máš imaginárního kamaráda?)Byli hrozní několikrát za nimí byla policie, kvůli týraní děti a já neměla jinou možnost./Ale chudinko./

KAPITOLA PRVNÍ: Musím ?...

Annie:

Nastal den pekla. Teta si kvůli mým „krámům" /Huh?/ Zlomila nohu.(Já nemůžu.. :D) A tak je začala vyhazovat. „Teto ne ! To je moje !" Řvala jsem co mi síly stačili. „Annie já už mám těch tvých krámů dost. Podívej co si udělala" Řekla naštvaně teta. Vytrhla jsem jí pytel z ruky a strejda mi dal takovou že,sem to snad nikdy necítila. /Co ti dal takovou?/ (Pusu?)Brečela jsem jak malý děcko a strejda zatím vyhodil pytel do popelnice. (Se nedivím, že jsou zlí, když jsi rozmazlená)(Zvuk zastavujícího auta)

Thomas:

„Hm... co to je za křik" Zamyslel jsem se. (Kámo, když to slyšíš, tak nepřemýšlej radši.)Otevřel jsem popelnici a podíval jsem se. (Že by křičela ta popelnice?)„Jo takhle... další děcko co nechce přijít o svoje hračky. A pak proběhla taková rána a takovej křik že mi proběhl mráz po zádech. (Neslyšel jsi ten křik už předtím?)Dveře byli otevřeny. Vyběhl jsem nahoru ke dveřím od kterých křik vycházel. Mezitím už stál u dveří nějakej dědula. „Dobrý den" (Běhá vám mráz po zádech, jdete se podívat odkud to jde a potkáte dědulu, který za to pravděpodobne může... nezapomeňte pozdravit!)Řekl jsem. „No nazdar co potřebuješ ?" Zeptal se „No slyšel jsem křik a ránu" Odpověděl jsem. „No to já taky. Tihle lidi jsou strašní lidi. Mladí /Co?/ tam holku, která za nic nemůže" (Jenom je to rozmazlenej fakan)Řekl naštvaně stařík. Na nic jsem nečekal a plnou sílou jsem vyrazil dveře.(Teleport?) „Držte ho !" Zařval jsem na dědulu. Vytáhl jsem mobil a zavolal policii. Když dorazila zjistila že to jsou staří známí. „Ale, ale zase týrání co ?" (Co to sakra..?)podíval se na ně Davis usměvavým pohledem. Dali mu pouta a dotáhlí ho k autu. „A co s tou malou" Zeptal se policista . Ležela v bezvědomí stočená do klubíčka. „Ale Thomas co ty tady" Zeptal se policista. No jel jsem kolem a slyšel jsem křik a rány a nějak jsem se sem nachomejtl.(A čirou náhodou jsem vyrazil dveře)

„No co s tou malou" Zeptal se policista Davis. „Já se jí ujmu" přihlásil jsem se. /Ale, ale./ „Thomasi je to dobrej nápad ?" (Řekla bych, že ne.)Zeptal se nedůvěřivě Davis „Hele je mi 22 mám právo na to mít dítě" (Pedofil?)Řekl jsem. /Tak si nějaký udělej./ „Dítě !? Kolik myslíš že jí je ta je tak na 14" Zasmál se Davis „No dobře prostě se o ni postarám" (Čistě jsem se tu jen nechomejtl a hned si beru rozmazlený děcko)Řekl jsem. „Tak dobře, ale vezmi jí do nemocnice a informuj mě" Řekl výchovně Davis. /Takhle jednoduše mu dají dítě? Co to sakra?/ Vzal jsem jí do náruče, naložil jí do auta a odvezl jsem jí do nemocnice. Tam jí ošetřili a nechali si jí do večera na pozorovaní. Zajel jsem si pro něco do školy a vrátil se zpátky. „Tak co doktore jak je na tom"/A otazník utekl?/ Zeptal jsem se „ Je stabilizovaná a komunikuje" Odpověděl doktor. „ Dobře a kdy jí můžu odvést"/Zase utekl./ Zeptal jsem se. „Klidně hned" Řekl doktor. „Ahoj" Usmál jsem se. „Kdo jsi"/Tak asi za chvíli uteču i já./ Zeptala se Annie s rukou na zvonku. „Hele neboj se zachránil jsem těch hajzlů co tě mlátili" Usmál jsem se. Annie mě objala /Děvče, být tebou dávám si pozor. Já bych neobjímala pedofila./ „Děkuji" Řekla usměvavě Annie. Usmál jsem se. „No honem zvedej se půjdeme domů" Řekl jsem jak při táborové hře. „A kam půjdeme" Zeptala se Annie(Mám chuť na cukrovou vatu :D)

GlosyWhere stories live. Discover now