Osud

357 35 5
                                    

Dnešní glosovaní proběhlo pod palbou (@Veri903) a /EBBubeliny/

Pokud i vy máte nějakou prvotvorbu, kvůli které by jste se nejraději zahrabali do země, tak nám napište! Není to ostuda. :)

"To jsi děláš srandu?!" křičela jsem na Jane, mojí nejlepší kamarádku. (Slečna je trošku cholerik) "Vážně, nedělám si srandu, opravdu je to pravda." Když jsem si to celé uvědomila, začala jsem šílene křičet a řvát jako nějaká puberťačka. /Až tady je z ní cholerik/ "Já, já, že mám jít ke kadeřníkovi, který stříhá celebrity?!... tak tomu nemůžu uvěřit!!" měla jsem ohromnou radost.(Kámoška zřejmě viděla, že vypadá jako hastroš a potřebuje odbornou pomoc.) /Jestli jí to pomůže./ "Jo, v tom kadeřnictví stříhají třeba Ellie Goulding, nebo holky z Little Mix.." pokračovala Jane. /To má být dobrá vizitka?/ Musela jsem jí vlepit pusu. Takový dárek jsem si k osmnáctinám nepředstavovala. (Zajímavý dárek. Co přijde příště?)Podívala jsem se znovu na dárkový poukaz. (Dárkový poukaz do kadeřnictví. O tom snad slyším poprvé.)"Už zítra?" vypadlo ze mě. "Jo" přitakala Jane. /At vypadáš co nejdřív normálně./

/Odstavec je dodělaný ať vaše oči příliš netrpí./ Další den jsem se hned ráno začala chystat, a představovala jsem si, jak bych asi později mohla vypadat. (To brzo nad tím přemýšlíš holka.)"Možná mi ten kadeřník vyčeše vlasy nahoru jako Amy Winehouse... ne to by mi neslušelo(Amy měla vlasy nahoru? Odkdy?)" řekla jsem si a zašklebila se nad tou představou. "Nebo nějaký barevný přeliv....jo to by bylo dobrý" myslela jsem si a nad svou hlavou si představila žárovku, co blikla, že jsem dostala dobrý nápad.(No nekecej!) Podívala jsem se na mobil. Bylo půl desáté. Byla jsem nasnídaná, oblečená, namalovaná, co bych tak mohla dělat? No jistě, zavolám Jane. To dělám vždycky, když nemám, co dělat. "Fajn, a nechceš tam jít se mnou?" zeptala jsem se do telefonu. "Nemám čas, promiň" odpověděla otráveně Jane. "V pohodě" utěšila jsem ji.(Otrávenost se utěšuje?) /Evidentně./"Tak si to tam užij a hned se mi přijď ukázat." (Vždyť nemáš čas!)"No jasně, že přijdu" "Tak ahoj, Emmo!" "Ahoj, Jane!" Náš rozhovor trval necelých deset minut, (To jste asi mluvily ve slow motionu)co bych ještě mohla podniknout... Mrkla jsem na FB a Twitter a dozvěděla jsem se, že to samý udělal i Niall Horan(Co to samý? Taky zavolal Jane?) z One Direction, tweetnul dobré ráno. /Půl desaté a ráno? Holka ty nevíš co to je chodit do práce./ "Rozhodně dobré" pousmála jsem se. Řekla jsem si, že bych už mohla vyrazit.

/Odstavec je dodělaný ať vaše oči příliš netrpí

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

/Odstavec je dodělaný ať vaše oči příliš netrpí./To kadeřnictví bylo odsud deset minut autobusem, bydlím v Londýně. /A máš krásnou češtinu./ Do uší jsem si dala sluchátka a spustila Little Things, mojí nejoblíbenější. Nasedla jsem do autobusu a těšila se na proměnu.Do kadeřnictví jsem přijela před desátou.(Tak to máte pomalý čas. V deset voláš s Jane deset minut, než dojdeš na zastávku a než dojedeš autobusem, tak to musí být tak jedenáct) Už na pohled vypadalo luxusně. Krásné, růžovo-černé, lesklé dveře(To bych chtěla vidět), který když je otevřete ukážou vám nádhernou, obrovskou, úžasne osvětlenou místnost. "To je kadeřnictví?"(Nee. To je Narnie) řekla jsem si. Šla jsem ke slečně, která stála za pultem u vchodu. "Jste objednaná?" vyžvejkla na mě znuděná sedmnáctka.(Čím si zasloužila takovou přezdívku?) /Luxusní salon a žvejká tam sedmnáctka? To určitě./ Ukázala jsem ji poukaz. Chvíli váhala nad poukazem, a po chvilce mě poslala dozadu. Šla jsem dlouhou chodbou. "To přece ani nemůže být kadeřnictví... takhle obrovské.." říkala jsem si. Čím víc jsem se přibližovala, tím více zřetelněji jsem slyšela známé hlasy. Někdo se smál, a říkal: "Jo, dělej, dělej,... haha!!"(Nechci ani vědět, co tam ten dotyčný dělal.) /Možná.../ vyšla jsem chodbu(Odkdy tam byly schody?) a tam jsem viděla jednoho kluka spícího pod sušákem(Nemluvil ještě před chvílí náhodou? Asi narkoleptik). Měl na hlavě takový ten alobal, co se dává, když si někdo obarvuje vlasy. Pak jsem viděla dalšího kluka spícího na křesle(Spící zámek.)/ A kde je Růženka?/, na umývaní hlavy s mokrými vlasy, s hlavou zakloněnou do umyvadla. Další tři kluci byli před těma dvěma spícíma chudákama a dělala jim naschvály. /Divím se že je tím randálem nevzbudili./ Připlácávali jim na hlavu ubrousky a štouchali do nich banánem. (:DDD) /Je i horší verze,/Když mě jeden z těch kluků slyšel, (Ty mluvíš se zavřenou pusou?)otočil se a s nimi i ti další dva, co nespali. Já jsem zjistila, že to byli Zayn, Liam a Louis. /Eh, kdo?/

GlosyDove le storie prendono vita. Scoprilo ora