missing

583 93 6
                                    

?: Girişte ki görevliye senin buraya her zaman gelip gelmediğini sordum. iki haftada bir geldiğini ve hep bu tarz şeyler getirdiğini söyledi. İki hafta geçtikten sonra her gün o sokakta seni bekledim ama sen gelmedin.

?: Seni bir daha bulamam diye gerçekten çok korkuyordum Liam. Nedenini bilmiyordum,adını dahi bilmediğim birini görememekten korkmak saçmaydı ama korkuyordum işte.

?: Artık sadece iki haftada bir değil her gün seni arar oldum, o yetimhaneye giden her sokakta günün belirli saatlerinde hep seni bekliyordum. Çok geçmeden geldin. Her zaman ki gibi uzaktan seni izliyordum. Haftalar önce sarılarak mutlu ettiğin kıza açıklama yaparken duydum,senin için çok önemli birini kaybettiğini ve bunun için biraz zamana ihtiyacın olduğunu ama bundan sonra hiç aksatmadan gelebileceğini söyledin.

?: İnanır mısın bilmiyorum ama sesinde ki güven verme çabasını duydum Liam. Çünkü sesin titriyordu,sanki içinin acısı sesine vurmuş gibiydi. Koşarak yanına gelip sana sarılmak,seni kollarımın arasına almak ve yaralarını sarmak istedim.

?: Anlatmanı istemezdim,bilirsin sarılmak herkese iyi gelir.

Görüldü (20:12)

inspiration // ziamWhere stories live. Discover now