love,pain,you

469 79 10
                                    

?: Artık bitirmek istiyorum Liam,günlerdir yazıyor olmak ama cevap alamamak daha fazla canımı acıtmaya başlıyor. Bitiriyorum Liam.

?: Başlarda sana olan bu ilgimin sadece bir meraktan ibaret olduğunu düşündüm,o mahallede ne yaptığını merak ediyordum,o çocuklara neden yardım ettiğini ve bunun seni nasıl bu kadar fazla mutlu ettiğini merak ediyordum. Sen benim tüm merak duygumun sahibi olmuştun,temiz bir kalbe sahip olduğunu anlamak için yüzüne bir iki saniye bakmak bile yeterliydi ve ben bugüne kadar hiçbir insana ufacık bir sevgi bile beslememişken sana böyle bir ilgim olması acayipti. Daha önce hiç gerçek bir dosta sahip olmamıştım,aşık olmamıştım ve aşkın varlığına hiçbir zaman inanma gereği duymamıştım. Normal olduğunu düşündüm Liam,benim içimde sana karşı olan bu hissin normal olduğunu düşündüm. Sana gizlice yaklaştığım yerlerde kalbimin şiddetle atışını duymandan korkana kadar her şeyin normal olduğunu düşündüm.

?: ama değildi işte. Seni seviyordum,gerçekten. Utanınca yanaklarının kızarmasını,korkunca sessiz bir şekilde başını öne eğmeni,stres yapınca sağ ayağını sürekli titretiyor olmanı ya da kısa olan tırnaklarını daha fazla yiyiyor oluşunu,hiç derdin yokmuş gibi ve her zaman mutluymuş gibi gülümsemeni,insanları kırmamak için bin takla atmanı...seninle ilgili her şeyi seviyordum ben.

?: Benim yüzümden utanmanı istedim,benim için gülmeni istedim,benim yanımda heyecanlanmanı istedim insanların bu eşsiz güzelliği görmelerinden korktum Liam. Benim sen de gördüğümü herkesin görmesinden korktum ama hiçbir şey yapamadım sadece uzaktan seni izledim.

?: Seni seviyorum Liam ve bu beni günden güne öldürüyor,lütfen beni daha fazla öldürme.

Görüldü (00.00)

inspiration // ziamМесто, где живут истории. Откройте их для себя