response

517 82 26
                                    

Liam;

ilk mesajı aldığımda sadece salak-son derece salak olan en yakın arkadaşım Niall tarafından kandırıldığımı düşünmüştüm.

Ah,hadi ama kim saçma kelimesini yaklaşık üç dört kere kullandığı cümleler oluştururdu ki?

saçmalık.

Günlerce pes etmesi için mesajlara cevap vermedim sadece sinsice görüldü atıyor ve onu sinir etmek için hep çevrimiçi duruyordum. Üç gün sonra Niall ile birlikte onun evine kalmaya gittiğim zaman Niall uyurken mesaj geldiğinde yazan kişinin o olmadığını anladım.

uzun süre kim olduğunu aradım,yetimhaneye gittiğim her gün etrafımı izledim ama beni izleyen kimseyi göremedim,her gece ışıkları kapattıktan sonra camdan etrafa baktım,evin etrafında olması umudu ile onu aradım,en son çare olarak kütüphaneye gittim ve her gün benim okuduğum kitapları soran çocuğu sordum,ismini aldığım zaman gerçekten şaşırmıştım.

Bir erkek olmasını beklemiyordum,etrafımda eşcinsel olduğumu bilen hiç kimse yoktu,sadece Niall biliyor,bunu umursamıyordu ve kimseye söylemediğine emindim.

Çok geçmeden onu buldum. Her gün uzaktan çocuklar ile ilgilenirken beni izlediğini gördüm. Eve yürürken bana bir şey olmaması için sürekli etrafımda yürüdüğünü,müzik dinlediğimi düşündüğü zaman yaklaştığını,geçen gün köşe başında bana ot satmaya çalışan ve ardından bana dokunmaya kalkan adamı ben gittikten sonra deli gibi dövdüğünü gördüm.

Benim için yaptığı her şeyi izledim.

Bana baktığı her zaman gizlice onu izliyor,gözlerinde bana olan duyguları görebiliyordum.

Her gün onu izlemeye başladım,okulda hiç arkadaşı yoktu ama sonra bir arkadaşı okula kaydoldu,Louis Tomlinson. Sadece bana olan ilgisine ilgi duyduğum bir çocuktu Zayn, her gün bana olan bakışlarını izlemek hoşuma gidiyordu,attığı mesajlarını okumak hoşuma gidiyordu. Mesajlara cevap vermiyordum çünkü sonucun ne olucağını merak ediyordum,mesajları nasıl bitireceğini.

O okula geldikten sonra benim etrafımda gezmeyi bıraktı,artık kütüphaneye gittiğim zaman kütüphaneye gelmiyor Louis'nin futbol oynamasına eşlik etmeyi tercih ediyordu. Başlarda buna sevinmiştim,bana takılı kalmasını istemiyordum okulda kimseye eşcinsel olduğumu söyleyebilecek cesaretim yoktu ve onu üzmek istemezdim,bana olan sevgisi çok güzeldi. Yani sanırım Louis gelene kadar.

Bu sefer onu takip eden taraf ben oldum. Onu böyle görmek canımı sıkmaya başlamıştı. Okula Louis ile geliyor,tüm gün onunla geziyor ve yine eve kadar birlikte gidiyorlardı hatta bazen birbirlerinin evine gidiyorlardı. Bir kaç gün sonra bana mesaj atmayı kesmişti,mesajları çoğu zaman beni rahatsız eder bazen saatlerce düşünmemi sağlardı bu nedenle çoğu zaman mesaj atmasını istemezdim. Mesaj atmamaya başladığında kendimi boşlukta hissettim,her gün mesajlara giriyor ismini milyon kez değiştiriyor ama sonunda yine soru işareti saçmalığına dönüyordum.

Birkaç gün geçti geçmedi,geri döndü. Kitaplarımı okumaya devam etti,ben yetimhaneye gittiğim zaman benimle birlikte gelmeye ve gizlice olduğunu düşünerek beni izlemeye devam etti,beni takip etmeye devam etti.

Zayıflamıştı,gözlerinin altı gerçekten çok kötü görünüyordu,her zaman ki gibi siyah ve koyu renk şeyler giymeye devam ediyordu. Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum,ne yazmam gerektiğini,bana anlattığı bu kadar şeyden sonra konuya nasıl girmem gerektiğini bilmiyordum.

Mesajında bahsettiği şeyleri yapmak istiyordum,pes ettiği her an o'nun elinden tutmak istiyorum. Her üzgün olduğunda onu öperek mutlu etmek istiyordum. O mahalleye uyum sağlamasını istemiyordum,hap içmesini,eskiye dönmesini istemiyordum. Sadece yanımda olmasını istiyordum.

Saçma kelimesini en az dört defa  kullandığı halde bir cümle kuramayan bu çocuk iyi ki bana mesaj atmıştı,iyi ki o lanet sokakta o lanet dikkat çekici bavulla yürüyordum. Gerçekten o gün koşup bana sarıldığını hayal ediyordum,sesime vurmuş kırgınlığımı beni kollarının arasına alarak iyileştirdiğini,bunu düşünmek bana acayip hissettirmeli diyorum ama bir gerçek var ki bunu istiyorum,her saniye kollarının arasında olmak istiyorum,her saniye o kusursuz ela gözlere bakmak istiyorum.

Ben şu sıska ama bir o kadar harika bir vücuda sahip olan,bana baktığı tüm zamanlar dışında sert bakışları ile kötü çocuk havası yayan ama bana baktığı zaman minik bir kediye dönüşen,elleri ile oynamaya başlayan ve yanakları kızaran Zayn Malik'i seviyordum. Onunla tanışmadığım halde onu iyileştirmiş,değiştirmiş olma fikrini seviyordum ve sanırım bu beni delirtmeye başlıyordu,her gün ona bir adım atmak istiyor ama ne yapmam gerektiğini bilmiyordum.

O mesaja kadar.

?: beni kabul etmemenden korkuyorum Liam.

inspiration // ziamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin