feels

456 85 20
                                    


beautifulloueh'e ithafen;

Zayn;

Tam burada oturmuş ne yapmam gerektiğini düşünüyordum,ne kadardır tam olarak bu zamanı beklediğimi.

Böyle mi bekliyordum?

Ona mesaj atmaya başladığım zamandan bu yana ona kendimi belli edecek ya da ben olduğuma dair bir işaret verecek hiçbir şey söylememiştim,bundan emindim.

Fakat şimdi beni biliyordu,ona yazdığım onca şeyi kimin yazdığını,onu o kadar seven kişinin,o acıları çeken kişinin ben olduğumu biliyordu. Beni normal birisi olarak tanımıyordu,beni daha yeni tanıyor olduğu hâl de tüm açıklarımı,tüm yaralarımı biliyordu. Bana baktığında içimde ki küçük çocuğu görebilirdi ve ben ne söylemem gerektiğini bilmiyordum.

Bu kitaba başlamadan önce onu düşünüyordum,kitabı okurken onu düşünüyor satırlarda onu arıyordum,kitabı bırakmıştım ve hâlâ onu düşünüyordum ve muhtemelen bu kütüphaneden çıktığım zaman da onu düşünecektim.

Onu takip ettiğim sokaklarda artık ona görünmeden yürümek zorunda değildim,yanında yürüyebilirdim. Gizlice okuduğum kitapları okumak zorunda değildim,birlikte okuyabilirdik. Sınıf kapısından gizlice şiirlerini dinlemek zorunda değildim,bana kendisi okuyabilirdi. Geceleri sokakta ona zarar gelmesinden korkmak zorunda değildim,yanında olup onu koruyabilirdim.

Eşsiz güzellikte ki Liam Payne'e aşıktım ve o eşsiz güzellikte ki adam bana beni kabul ettiğini söylüyordu.

Sanırım ölmek için fazla gençtim çünkü şu an heyecandan nefes alamıyordum.

inspiration // ziamWhere stories live. Discover now