despair

452 79 25
                                    

Zayn;

Her gün ona yazmaya devam ediyordum. Liam'a onu nasıl sevdiğimi anlatıyordum,nasıl tanıdığımı ve onun ne denli harika bir insan olduğunu ve bu güzel kişiliği ile beni değiştirdiğini...cevap vermiyordu.

Uzaktan izlediğim Liam Payne,hayallerim de her zaman ona böyle yaklaşan birine ilgi duyabilecek biriydi. Özellikle onun beni değiştirdiğini söylediğim de bana yazacağını düşünmüştüm,eşcinsel olmasa bile beni merak edeceğini.

etmedi.

Kim olduğumu,nerede olduğumu,onu seviyor oluşumu merak etmedi.

bırakamadım,nasıl oluyor bilmiyorum ama bırakamıyorum. Her gün onu izlemeye devam ediyorum,onun yaptığı şeyleri yapmaya devam ediyorum,ondan bir parça bulmaya çalışıyorum. Okuduğu her cümle onunla dolu gibi düşünüyorum. Çocuklarla ilgilenmesinin bir nedeni olduğunu düşünüyorum ama bulamıyorum. Felsefe derslerine girip derin düşüncelerini insanlarla paylaşmasının,ek olarak edebiyat derslerine girip şiirler yazmasının ve şiirlerinin bu kadar acı dolu olmasının bir nedeni olduğunu biliyorum ama bulamıyorum. Ben onun hakkında her şeyi biliyor ama aynı zamanda hiçbir şey bilmiyorum.

Ben çaresiz Zayn Malik,her geçen gün Liam Payne'e daha fazla bağlanıyorum ve o bunu umursamıyor.



inspiration // ziamWhere stories live. Discover now