1 month

495 76 46
                                    

1 ay sonra

Liam;

1 ay geçmişti. Her günümün bulutlardan güzel bir insanla olduğu dolu dolu 1 ay.

İlk notu bulduğu zaman gözleri mutluluktan dolmuş bir şekilde kütüphaneden çıkmıştı,karşısında beni gördüğü zaman dayanamayıp tamamen ağlamaya başlamıştı ve ben kötü bir şey olduğunu düşünmüştüm. O ise sadece sessizce gelip bana sarıldı ve dakikalarca ayrılmadık,her zaman bu günü beklediğini ve bunun onun tüm yaralarını sardığını söyledi. Söylediği o güzel sözler karşısında bugün bile ne diyeceğimi bilmiyorum. O gün de bilemedim ve sadece ona sarıldım birlikte evime gittik ve saatlerce ona sarıldım,yüzünün her yerine sayısız öpücükler bıraktım ve ona aşık olduğumdan o gece tamamen emin oldum.

2 gün boyunca evimden çıkmadık hatta neredeyse hareket dahi etmedik. Sadece sarıldık ve birbirimize bir şeyler anlattık. O günlerde bana hayatı boyunca yaşadığı tüm zorlukları anlattı,beni gördüğü dönem nasıl bir çöküşte olduğunu anlattı ve o gece ona hayatımın en büyük sözünü verdim. Yaralarını ben saracaktım,onu herkesten koruyacak ve sadece onun olacaktım. Bana beni ne kadar çok sevdiğini anlattı ve ben de ona benden ilk hoşlandığı anda yanıma gelmediği için kızdım. Karşısında kendimi mahçup hissediyordum,beni aylardır tanıyor hakkımda her şeyi biliyor ve beni gerçekten çok seviyordu. Ben ise onun hakkında çok az şey biliyordum onu çok seviyordum elbette ama asla onun sevgi sözcükleri ile yarışamıyordum.

Bugüne kadar eşcinsel olduğumu herkesten sakladığımı söylediğimde bana kendisinin saklamadığını çünkü beni görene kadar bunu bilmediğini söyledi. Sadece Niall ve Louis'ye söyledik. Başlarda kıskandığım Lou şu an en yakın dostlarımdan biri ve elbette sevgilisi Harry. Sevgilisi olması beni rahatlatıyor çünkü Zayn ile çok yakınlar ve onu kendimden dahi kıskanan ben başkasıyla bu kadar yakın olmasına dayanamazdım.

Niall başlarda eşcinsel olmamı umursamıyor olsada şu an ilişkimizin en büyük destekçisi,Zayn'i çok seviyor ve sürekli bizimle vakit geçiriyor.

1 ay boyunca hayatımda değişen tek şey Zayn oldu. Her günümü onunla geçiriyorum,okula onunla gidiyor,onunla dönüyor ve geceleri ona sarılıp uyuyorum. Mahallesinden ayırmam biraz zor olmuş olsada onu benimle yaşamaya ikna ettim. Ilk günlerde dönmek istese de sarılıp uyuduğumuz için artık gitmek istemiyor.

Bana mektubu okuduğunda güçsüz hissettiğinden bahsetti. Onun tüm yaralarını ve benim için ne kadar acı çektiğini bildiğim için karşımda dik duramayacağını düşündüğünden. Ben ise onun karşısında kendimi garip hissettiğimden bahsettim,karşımda ki insan hakkında hiçbir şey bilmediğimden ama onun beni benden iyi tanıdığından. O ise böyle düşünmeme kızdı ve daha sonra tüm gün boyunca bana kendini anlattı. Bir dakika bile sıkılmadım,onun hakkında en küçük şeyi dahi duymak istiyordum. En küçük kusurlarını,en küçük yaralarını dahi bilmek istiyordum.

Artık karşımda güçsüz hissetmiyor ama tam düşündüğü gibi içinde ki çocuğu görebiliyorum. Fakat bunun nedeni onun hakkında her şeyi bilmemden kaynaklanmıyor,yüzünde ki o çocuksu gülümsemeyi görmemden kaynaklanıyor.

Hâlâ geleneği bozmamak için bir cümlede dört beş kere 'saçma' kelimesini kullandığı o mesajlardan bana atıyor. Okulda farklı derslere girdiğimiz zaman hâlâ platonikmiş ve ben onu tanımıyormuşum gibi bana onlarca mesaj atıyor ve elbette ben de geleneği bozmamak için mesajlara cevap vermiyorum sadece akşam eve onu aylardır görmüyor gibi büyük bir özlemle gidiyor ve saatlerce sarılıp minik burnunu defalarca öpüyorum.

Buna bayılıyor,burnunu öpmeme. Ben de burnunu öpmeye bayılıyorum. Sanki ona olan sevgimi bu şekilde ifade edebiliyor gibi hissediyorum, bu da bizim garipliklerimizden birisi.

Yüzüne karşı her zaman çok büyük iltifatlar edemiyor olsamda her zaman ona 'bulutlardan güzel sevgilim' diyorum. Ona iltifat etmeye başladığım zaman karşıma geçiyor ve bana kusursuz bir şekilde bakmaya başlıyor benden daha güzel konuşmaya başlıyor ve bu her zaman beni susturuyor.

Şu an ona 1 ay boyunca yaptığımız her şeyi yazdığım,çekildiğimiz her fotoğrafı koyduğum ve ona söylemek istediğim her güzel cümleyi sonuna eklediğim bu siyah defteri götürüyorum.

Yüzünde ki o çocuksu heyecanı şimdiden tahmin edebiliyorum çünkü Zayn Malik bana deliler gibi aşık ve ben bundan ona olan aşkım kadar eminim.

inspiration // ziamWhere stories live. Discover now