Chapter III

2.7K 138 23
                                    

Heii girls scuzati de intarziere dar nici cum nu am putut da de verisoara mea draga.Insfarsit ieri am putut da de ea si sa imi trimita pe email capitoul asta.Sper sa va placa.

*Dimineata urmatoare*

M-am trezit de dimineata. Era sambata. O zi insorita pentru Londra. M-am dat jos din patul meu pufos si cald pentru a-mi face un dus.Miroseam foarte urat, ca un boschetar.

M-am bagat in cabina de dus dupa ce m-am dezbracat bineinteles. Am pornit  apa. Am lasat apa sa-mi dezmierde trupul meu firav si timid. Mi-am luat o solutie pe nume ,,Sampon" in mana si m-am dat peste cap si mi-am frecat parul.

Dupa ce am terminat dusul m-am invelit cu un prosop cu ,,Batman" care l-am primit de la varul meu de 9 ani.Mi-am pus un prosop mic pe cap pentru a-mi lasa parul sa se usuce singur.

Dupa ce am terminat siesta de dimineata m-am dus in camera unde am vazut-o pe Abbt dormind ca un ingeras. Cand doarme e asa inofensiva iar cand e treaza e iadul pe pamant.Imi place sa o am pe ea ca prietena.Chiar daca are 17 ani parca e de 10 ani. E foarte copilaroasa dar si frumoasa. Doar ca un singur lucru nu imi place la ea:Sforae.

-Hei,trezeste-te! am lovit-o eu peste cap ca sa se trezeasca.

- Inca n minut, mami! imi spu ea dand din maini si picioare.

-Stai mai, ma lovesti in fata!

- Ar fi o pierdere? ma intrebase ea ironica.

- Taci, da-te din pat ! am strigat eu la ea cat de tare am putut.

-Bine, doar nu mai striga ca surzesc! spuse ea indreptandu-se spre baie.

Am dat draperiile de la geamul cu balcon din camera mea.Aveam priveliste exact spre camera lui Harry. Am deschis geamul si m-am uitat spre el. Am schitat un ,,Buna dimineata" dar el nu imi raspunse pentru ca era ocupat cu statul la laptop.

M-am dus in bucatarie unde ma asteptau clatitele cu sirop de ciocolata si vanilie.Ahh..preferatele mele. M-am uitat la Abby. Era oarecum dezamagita. Oare de ce? Ce s-a intamplat aseara cand eu cu Ty am lipsit?

- Ahmm..Abby e totul ok?am spus eu cu jumate de gura pentru ca cealalta jumate era plina de clatite.

- Da, doar ca lui Harry nu cred ca ii place de mine!

- Hei, de ce spui asta ?

- Pai, nu ai vazut cum se uita la tine !? Tu tot timpul esti aleasa prima la orice ! spuse ea destul de nervoasa.

- Hei, nu e adevarat!

- I-a sa vedem, cand a trebuit sa se aleaga intre mine si tine pentru meciul de fotbal cine a fost aleasa prima?

- Eu, dar atunci cand a fost faza cu mancarea!? Aaa, da am luat locul I iar tu al doilea! 

- Vezi! a spus ea mergand spre living.

- Hei, ai sa vezi ca totul va fi bine! 

Dupa vorbele spuse se auzi soneria de la intrare. Poate era doamne Jay sa ne aduca prajituir. Dar sunt sigura ca d-na Jay nu are carlionti in cap.

-Buna, Mia ! spuse Harry cu o voce ragusita.

- Buna!

- Aaa, Abby e ? spuse Harry balbaindu-se

- Da, de ce?

-Cine ma cauta?

-Buna, Abby vrei sa iesim? spuse Harry cand veni Abby spre usa.

- Eu?

- Ea?

M-am uitat urat la Harry dupaia m-am dus pe canapea pentru ca Abby a mers sus sa se pregateasca. Cat timp se pregateste Abby eu stateam cu Harry. Credeam ca pe mine ma plece. Dar trebuie sa infrunt adevarul. Stai ce adevar? Mie nu-mi place de Harry..sau asa cred.

-Deci?spuse Harry uitandu-se la mine.

- Ce?

-Care e problema ta? spuse el .

- Pai nu stiu, iesi cu Abby! spusem eu.

- Si ce te intereseaza? Tu iesi cu TY! spuse el.

- Si esti gelos?

- Da, adica nu pentru ca nu imi pasa! dupa spusele lui am plecat in camera mea. Lacrimilie imi curgeau pe fata. Era gelos? Adica a spus ca nu-i pasa! Barbara revinoti, mai sunt alti baieti in orasul asta! Imi spuneam eu in gandul meu.

- Am plecat! strigase Abby

Am ramas singura in casa, ca o proasta. M-am dus la baie sa ma spal  pe fata si m-am indreptat spre bucatarie pentru ca imi era sete iar de la plans mi se facu-se buzele aspre.

Dupa ce am baut o gura de suc cu portocale m-am indreptat spre dressing pentru a-mi alege ceva dragut de imbracat ca sa ies la cumparaturi. Cumparaturile ma fac fericita iar eu vreau sa fiu fericita. Mi-am luat ceva pe mine si am iesit afara chemand un taxiu sa ma duca la mall.

Dupa ce am platit taximetristul si i-am dat un bacsis generos am coborat , iar o multime de oameni se aflau in fata mea cu mii de aparate de fotografiat. Bliturile lor ma orbeau.

-Esti iubita lui Harry Styles? ma intreba un tip

-NU! am spus eu foarte rece.

-Atunci  de unde il cunosti?

- E vecinul meu ! am spus eu si mi-am facut loc prin gramada de oameni.

             Perspectiva autoarei.

Mia nu stia cine sunt acei oamenii, ce vroiau de la ea. Dar si-a dat seama ca (,) cunoscandu-l pe Harry va fi in pericol. Harry e o vedeta iar acei oamenii sunt paparazzi.

Ea a facut cateva cumparaturi si s-a indreptat spre casa cu gandu-l la Harry si Abby.

   Perspectiva lui Harry

Dupa ce am terminat cu intalnirea cu Abby am hotarat sa mergem la Barbara, sa vedem ce mai face. Era ora 21:00 p.m..Stelele erau asezate peste tot pe cerul imens si parca iti lumina calea. Straluceau cu putere.M-am uiitat la Abby care era si ea fascinanta de cerul plin de stele. Era perfect. O seara minunata. 

Am luat-o  prin parc, nea-m asezat cinci minte sa mai vorbim, sa simtim aerul racoros.

- Ce frumos este aici! a spus ea fara a-si lua privirea de a cer.

- Da, este foarte frumos! am spus eu zambind.

- Stii Harry, esti un tip de treaba.

- Stiu!

- Ma refer ca toata lumea spune de tine ca esti un nesimtit fara inima si care se intalneste cu fete doar ca sa te culci cu ele, dar de fapt nu esti asa. Tu esti baiatul sensibil si dragut de care multe fete s-au indragostit iar unii spun ca esti rau dar defapt tu te dai pe biciclete roz pentru fete. Tu frangi inimii, dar tu defapt te sperii de paianjeni, iar altii spun ca tu esti baiatul care faci lumea sa planga, dar defapt tu esti un baiat sensibil in care a plans intr-un videoclip pentru ca lumea comenta despre tine pe internet. Harry, tu esti special si sensibil cum altii nu stiu ca esti !

Vecinul de alaturi(Harry Styles fan-fiction)Where stories live. Discover now