Love

1.6K 96 3
                                    

Perspectiva autoarei
Trecuse deja 2 luni dr gand Harry si MIa erau impreuna dar din ce in ce ,cei doi se  certau din ce in ce mai mult, din nimicuri de sigur. Dar, dragostea nu-i lasa sa se desparta, era ca o flacara care nu vroia sa se stinga .

Dar, dupa ce parintii Miei venise acasa nu erau de acord cu relatia ficeii sale cu o vedeta mega cunoscuta si  care se putea plictisi repede de fiica lor, iar suferind dupa el. Dar, defapt nu e asa . Harry era inebunit dupa fiica lor iar el nu vroia nici cum sa o lase pentru nimeni . Doar a LUI

Perspectiva Miei 

-Harry, inceteaza sa te mai comporti ca un copil! spusem eu

-Uita-te cum se uita domnul ala la tine! spuse Harry

-Harry! Tu nu intelegi ca mie nu-mi pasa! Se uita  la mine pentru ca sunt frumoasa si ca am un iubit copilaros.

-Sper ca nu ai spus asta ! ma ameninta

-Oo, dar ce o sa-mi faci? rad eu

-Asta! ma i-a pe sus si fuge cu mine spre piscina. Stiam ca va face asta .Dar totusi il iubesc .

-Harry! Nu stiu sa inot, Harry!
Ajunsese-m langa piscina dar el ma lasase jos .S-a uitat la mine timp de o secunda dar l-am impins si a ajuns in piscina. Am inceput sa rad de el dar el era foarte nervos, a venit spre mine si m-a tras de un picior, am  cazut direct pe burta . A inceput sa rada de cazatura mea "profesionista" .
-Harry, nu stiu sa inot! il fraieresc eu dand din picioare si maine ca sa-l speriu, el ingrijorandu-se vine spre mine dar nu apucase sa ma i-a in  brate ca-l bag cu capul sub apa. El tragandu-ma la fund. A urmat o tura de balaceala.

-Mia , eu nu vreau sa ajungem ca si Louis si Eleanor! spuse Harry lasand capu spre pamant

-Harry, ce vrei sa spui?

-Ma refer ca urmeaza turneul, iar tu inca nu ai terminat scoala, eu voi fi plecat timp de 10 luni, o sa-mi fie foarte dor de tine si nu vreau sa ma uiti si sa iti gasesti pe altcineva  . spuse el , ochii lui fiind inlacrimati

-Harry, uita-te la mine, tu vei fii intotdeauna prima mea iubire, okay? Nu uita asta, poate tu vei uita de mine si iti vei gasi pe altcineva . am lasat eu capul in jos .

-Pitico, eu nu voi face asta niciodata . Tu esti dragostea mea, maimutica mea . Te iubesc! spuse Harry

-Si eu te iubesc! l-am sarutat si m-a condus pana in fata usii . Acolo, era tata , care se uita insistent la noi. Harry ma lasase de mana si imi da un sarut pe obraz.

-Domnule Styles, e tarziu! spuse tata cu o voce destul de nervoasa
.
-Tataa.. am spus eu suspinand

-Nici un tata Mia , maine ai scoala! .

-Imi pare rau domnule Parker , spuse Harry .

- Sper sa nu se mai intample.
L-am lasat pe Harry de mana si m-am uitat ingrijorata la el . Am vrut sa-i inapoiez geaca dar el a soptit "Pastreaz-o" . M-am uitat la el cu un zambet pe fata si am intrat in casa .

-Mia , nu mai vreau sa te vad cu tipul asta . spuse tata

-Tata, el e iubitul meu si trebuie sa accepti asta . Am spus eu trantind usa la casa alergand in  camera .

Perspectiva autoarei

Dimineata urmatoare era una normala, putin cearta dar in rest era totul sub contror .

Perspectiva MIei 
Ajunsem in curtea scolii. Toti tineri erau acolo alergand, vorbin , razand de glumele altora sau de tocilari batjocoriti de elevi rai . Totusi asteptam ceva . Da, stiu ce asteptam. Asteptam sa vina Abby cu Jessica. Abby era foarte indragostita de Niall, dar uneori nu o intelegeam . Se certa cu Niall doar pentru ca nu o saruta cand avea ea chef. Da, este foarte copilaroasa dar se potrivesc .

-Mia ! ma strigase cineva din spate . M-am intors si era Harry, ingrijorat .

-Ce s-a intamplat?

- Nimic, doar am vrut sa vad daca esti okay . si ma pupa pe buze .

- Eu ma duc la ore . Te iubesc!

-Si eu

-Ce draguti sunteti, Mia ! spuse Abby

-Tu vorbesti?!

-Pai, eu vorbesc! spuse Abby

Ne-am indreptat spre dulap pentru a-mi scoate cartile din el si sa ma pregatesc de ora.  Sincer , aveam prima ora sport. Nu stiu de ce ar trebui sa ma pregatesc pentru ora de sport. Oricum eram scutita de asa ceva.  Mama , intotdeauna m-a tinut departe de pericolele in scoala, sincer eu nu stiu ce pericol se poate intampla la ora de sport.

Vecinul de alaturi(Harry Styles fan-fiction)Where stories live. Discover now