Chapter VI

2.1K 105 8
                                    

Podeaua era rece. Nu imi venea sa cred ca am chiulit de la scoala ca sa vad acest lucru ingrozitor. Nu stiu de ce plang. Nu stiu de ce mai stau acolo si plang ca o proasta. Mia, ridicate si pleaca.

Asta am si facut. M-am ridicat, m-am uitat la Niall care era uimit si am plecat fara sa ma mai uit in urma. Nu mai aveam de gand sa ma intorc. Poate as face-o numai sa-i dau o palma acelei Kendall.

M-am dus spre autobus ca sa ajung macar la ultimele doua ore. Abby sper sa fi venit la scoala.

Ma uitam in jur. Lumea e vesela si rar gaseai un om cu castile in urechi si trist. Toata lumea se bucura de viata inafara de mine. Copiibse jucau cu mingea pe strazile pe care nu umblau masinile. Trei fete jucandu-se cu coarda si incercau figuri complexe.

Autobusul venise. Mi-am compostat biletul care intamplator l-am gasit in buzunarul pantalonilor. M-am asezat langa o doamna in varsta.

-E ocupat? intrebase-m eu pe dânsa.

-Nu domnisoara,poti sa iei un loc. Imi spuse dânsa schitand un zambet.

M-am asezat pe scaunul rece si ma uitam prin autobus. Doar oameni in varsta dornici de o plimbare prin Londra. Ziua asta nu fuse-se chiar asa de proasta.

Ajunsa in fata scolii am intrat tiptil pe usa fara a ma observa paznicul scolii. Am fugit in scoala si m-am dus in baie. Era pauza de doua minute. Am sunat-o imediat pe Abby sa o intreb unde e.

-Mia, unde ai fost? Mi-am facut griji! spuse Abby intrand in baie.

-Linisteste-te, am fost luatabde Niall si dusa in iad. Am spus eu fara nici o miscare a fetei.

-Mia, fii mai explicita!

-Niall ma dus la studioul unde inregistreaza el si baietii ajutandu-ma sa ma impac cu Harry dar totul a fost esuat cand am aflat ca Harry trebuie sa se intalneasca si sa fie impreuna cu o tipa Kendall. Asa ca m-am suit in autobus si am venit aici. Am spus eu fara a ma oprii.

-Inteleg, hai sa mancam!a spus ea luandu-ma de mana.

-Aa, deci am nimerit bine pauza! am spus eu si Abby a inceput sa rada.

M-am dus sa imi i-au de mancare. Hamburger. Insfarsit o mancare destul de buna la cantina.

M-am asezatbla aceasi masa. Masa "dragutilor". da e amuzant ca se numest asa doar ca fiecare masa are grupul luinsi numele lui. Noi fiind unii din draguti scoli.

-Deci Mia, ce faci diseara? venise Jeremy Martin la masa noastra. Era unul dintre cei mai aratosi baieti din scoala. Si el fiind in echipa de fotbal a scolii.

-Nimic. am spus eu

-Te i-au la opt! a spus el si a plecat la masa lui.

-Mia ! E asa dragut! Bravo. imi spuse Jessy.

-Mersi,mersi.

Dupa terminarea orelor m-am dus acasa. Am intrat in casa dar nu era nimeni. Un biletel se afla-se pe frigider.

"Scumpa mea, imiparenespusderaucaitispun'larevedere'infelulasta. DoarcamamataarenevoiedeajutorinSidney. SidinpacateCraciunulnuosa-lpetrecemimpreuna. Spersanepotiierta.
Scumpiitaiparinti"

Imiveneasaplang. CumadicanuosapetrecemCraciunulimpreuna. Si mi-a promis ca nu o sa mai plece, dar a facut-o din nou sino sa o mai facabde vreo 30 de ori. Dar m-am obisnuit cu ideea asta. Nu mai am ce sa fac. Fapta e deja consumata.

Era ora 5p.m. Iar eu stateam pe canapea uitandu-ma la televizor. Totusi ar trebui sa ma pregatesc dar dressing-ul era prea departe. Foarte. M-am ridicat de pe canapea si m-am dus sus in dressing.

Mi-am ales o rochie pana la genunchi cu decolteul nu prea exagerat. Mi-am luat niste platforme negre dragute pentru ca rochia era rosie sa nu fiu prea rosu. Mi-am luat o lenjerie destul de sexy si parulnl-am ondulat. Acum trebuia sa-l astept pe Jeremy. Dar nu dura-se mult ca veni. Vroiam sa ma distrez asa ca l-am chemat inauntru-

-Ai o casa frumoasa! spuse el.

-Multumesc!

M-am asezat langa el pe canapean sinil mangaiam pe picior. El uitandu-se pervers la mine, dar nu dura-se mult timp ca m sarutat.

Incepu-se sa fie un sarut salbatic, limbile noastre se luptau pentru victorie. I-am dat usor bluza punandu-i mana pe corpul lui bine facut. El jutandu-ma sa-mi dau rochia mea de pe mine ramanand doar in lenjerie. Ca sa fim egali mi-am pus mana pe curea si intr-o secunda pantaloni lui erau arunca-ti prin living. Ne uitam unul la altul iar el incepand sa ma sarute pe gat ajungand la sani scotand un geamat de placere. Eu incepuse-m sa-l masez pe zona lui intima. I-am dat boxeri jos si am inceput sa-i frec zona el excitandu-se . Ajungamd amandoi goi el punandu-si protectia sa bagat usor in mine. Incepea sa ma doara si gemeam de placere, era prima data. Era uimitor

Incepea sa faca miscari lente scotand si bagand. A iesit din mine incet si ma pupat pe frunte. Imi luase capul si imi baga-se  zona lui masculina scotand sunete de placere mangaindu-mi sani mari.

- Esti uimitoare!

Atunci a iesit mica erectie, asezandu-se usor pe sani mei. Acesta a fost cea mai frumoasa senzatienpe care am avut-o

----------
Sper ca nu v-am speriat cu  capitolul asta doar ca trebui si +18. Va place +18? sa stiu sa-i mai cer verisoarei mele astfel de capitole

Vecinul de alaturi(Harry Styles fan-fiction)Where stories live. Discover now