I'm broken

2.2K 118 6
                                    

Perspectiva autoarei

Zilele treceau foarte usor, totul era minunat , iar plecarea baietilor venea in curand. Mia nu vroia sa se gandeasca la asa ceva ,ea nu vroia sa se desparta de Harry, Harry la fel. Se iubeau dar nu puteau sa se desparta. Nici pentru 2 saptamani, 2 luni, 2 ani, NImic nu putea sa-i desparta. O sa fie greu la inceput dar asta este.

Niall si Abby s-au despartit. Ei au gandit ca e mai bine asa decat sa sufere, dar intradevar pentru Abby a fost un chin sa nu-l atinga ori de cate ori se intalneau . Da, a fost foarte greu .

Maine era ziua cand trebuia sa plece baietii, dar Harry avea un  nod in gat pentru ca el vroia sa faca un lucru care il avantaja pe el dar si pe Mia . El trebuia sa faca asta. Era mai bine, era mai bine pentru toata lumea, dar e greu de spus, e greu cand vezi ca plange sau sufara in fata ta. 

Perspectiva lui Harry  

Eram afara cu Louis si Niall. Stateam la o terasa de fite si ne asteptam comanda. Toti trei eram tacuti, ne gandeam ce o sa facem fara Eleanor, Abby si MIa . Ne este greu, foarte greu cand iubesti pe cineva si trebuie sa pleci pentru 10 luni, da 10 luni de chin. E o agonie . Trebuie sa existe o cale care ne va avantaja pe toti.

-Fratilor, eu nu stiu cum sa trec peste, spuse NIall .

- Hai frate ca nu e asa greu , mananca multa ciocolata si gata. UIta-te la seriale dramatice si romantice, smiorcai putin si gata . Toti am trecut prin asta , cum a putut trece Liam peste relatia cu Danielle cand el fix dupa o saptamana isi programa sa o ceara in casatorie? Crezi ca ia fost usor? O iubea pe Dani,inca o iubeste dar incearca sa o uite , spuse Louis.

-Tu,Harry, ce vei face in legatura cu Mia ? intrebase Niall uimit de tacerea pusa pe mine.

M-am uitat spre ei, dar nnu stiam ce sa fac, totul era in ceata, nu e asa usor. era foarte greu, chiar foarte greu, nu puteam sa o parasasesc asa . Si dupaia parintii ei ii dadeau dreptate, ii frangeam inima, bucatele cu bucatele

-Eu, NIall, fac bine, multumesc! I-am spus lui NIall el razand.

Dupa cateva ore de baut cafea si de povestit cum va fii in turneu am hotarat sa vorbim cu Simon sa le lase pe fete sa vina cu noi. Da, va fi foarte greu sa-i convingem pe parinti lui Barbara dar v-om incerc noi cumva. Orice pentru iubita mea .

-Buna ziua domnule Parker, am spus eu catre tatal Miei .

-Buna, Harry . Simon, amice, de cand nu te-am mai vazut! se apropie de Simon si ii da o scurta imbratisare.

-Ce cauti aici Simon? spuse domnul Parker.

-Am venit sa vorbesc cu tine in legatura cu fiica ta .

-Stati, voi de unde va cunoasteti? intrebase-m eu nedumerit .

-Am fost colegi de clasa ani buni la rand , spuse Simon .

-Scuze ca va tin la usa, intra-ti! spuse domnul Parker.

-Mia , hai jos! spuse domnul Parker .

Dupa catva timp de discuta intre Simon si tatal Barbarei aparuse si Barbi, cred ca a plans, ochii ei erau  rosii, imi e asa mila de ea. Nu pot sa o vad asa.

-Da? spuse Mia .

-Aseaza-te, avem ceva de vorbit,spuse Simon.

-Ce s-a intamplat Simon? intreba-se Domnul Parker nedumerit.

-Harry si restul trupei s-au gandit ca iubitele lor sa plece cu ei in turneu timp de 10 luni, in alea 10 luni ele pot sa aiba totul, mancare, vizite in oras, tot ce isi doresc doar sa vina sa stea cu ei , asta e conditia. spuse Simon

-Simon, amice, eu nu sunt de acord cu asta . spuse tatal Miei . Mia se uita dezamagita la tatal ei , chiar isi dorea sa vina cu noi.

-Emil, nu ii fa una ca asta fiicei tale. Harry si Mia chiar se iubesc. spuse Simon.

-Se iu- ce? Fiica mea e prea mica sa iubeasca pe cineva! Nici nu mai stau la taclare, nu ma vei convinge sa o las pe fiica mea in turneu cu tipul asta, fiica mea se va casatori cu un medic cu bani care o va iubi si o va respecta, cum el nu va putea face asta niciodata! Simon imi pare rau dar nu accept una ca asta. spuse tatal Miei nervos ridicandu-se in picioare. MIa izbucni in plans.

-Tata, mi-a ajuns, am 18 ani, ma descurc sai-au decizi si singura, da, il iubesc pe tipul asta, si el , are un nume, numele lui este Harry Styes. Timp de 18 ani am ascultat tot ce ai spus tu, dar nu ma vei obliga sa fiu cu cineva daca nu iubesc aceea persoana. Nici nu stiu cum te suporta mama. Te urasc! spuse Mia in lacrimi, nu am rezistat si m-am dus la ea luandu-o in brate . Tatal Miei era nervos , tot era rosu la fata .

-Mi-a ajuns, nu vei plecca nicaieri! Asta sa-ti fie clar domnisoara! 

Perspectiva Miei .

Era dimineata, eram in aeroport, stateam cu Abby ca sa-i asteptam pe baieti. Tata era mai inspate pentru a nu cumva sa fug si sa nu ma mai intorc niciodata. Nu pot sa cred ca mi-a facut asta, vrea sa ma casatoresc cu un om pe care nici macar nu-l iubesc si sa mai fac si doi copii cu acea persoana?Asta nu se va intampla. Il iubesc pe Harry si asta nu se poate intampla. Sper ca Harry sa nu-si gaseasca pe altcineva pentru ca pur si simplu as fii distrusa . Va fi asa greu cand el va pleca si eu voi ramane cu "tatal" meu. Nu pot sa-l mai numesc tata dupa toate intamplate aseara. Este un nemernic. Pe Abby au lasat-o parintii chiar daca s-a despartit de Niall cu doua saptamani inainte. Sunt fericita pentru ea pentru ca sunt sigura ca se va distra impreuna cu baietii, chiar si cu Niall. Doamne, imi vine sa plang dar mai bine imi stapanesc sentimentele. nu vreau sa ma vada asa Harry, asa cum in interior sunt distrusa dar si in exterior.

-Buna, spuse Harry cu jumatate de voce.

-Buna, am spus eu cu vocea tremurata.

-O sa-mi lipsesti asa de mult, se apleaca spre mine lasandu-si capul pe al meu .

-10 luni, nu e asa mult, am spus eu sarcasticaa

-Mia , sper sa nu iti gasesti pe altcineva

-Nici tu dragostea mea

-Sa-mi scrii in fiecare zi , spuse Harry cu lacrimi in ochi

-Harry, draga, nu mai plange, voi fii langa tine tot timpul, te voi sustine la fiecare concert, doar uita-te spre cer si ma vei vede. am spus eu incercand sa-l linistesc

-Te iubesc Mia Parker

-Si eu Harry Styles. am spus eu, am incercat sa ma despart de el fara un sarut, asa ar fii durut mai tare, cu lacrimi in ochi m-am indepartat de el lasandu-i un sarut pe obraz. 

S-a uitat spre mine, stergandu-si lacimile si pornind spre avion, HARRY STYLES, prima mea dragoste, care nu o voi uita niciodata .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asta este sfarsitul primei carti, va fii si a doua carte cu continuarea cum Harry si Barbara vor trece peste despartire si oare Barbi se va casatori cu acel tip? Veti vedea in urmatoarea carte :)

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Nov 30, 2014 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Vecinul de alaturi(Harry Styles fan-fiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum