Chapter X

1.8K 117 0
                                    

-Dupa 2 saptamani-

Craciunul. Unul dintre sarbatorile mele favorite. Cel mai frumos moment din toata aceasta treaba este sa stai cu familia ta. Familia mea fiind Niall ,Abby, Jess, Mike si Ty . Lipsea o persoana, Harry. Nu am mai vorbit cu el de doua saptamanii, nu l-am mai vazut de multa vreme, in cartier nu a mai fost, casa era pustie, sigurat era cu Kendall. Niall nu prea mai stia nimic de el, de cand cu Kendall, Harry s-a retras foarte tare de baieti, mai ales de Louis, iar pe Louis il doare asta, cel mai bun prieten sa te lase pentru o tipa platita pentru a avea o relatie cu ea. In fine, chiar nu are rost sa ma gandesc la asta.
"Mia , imi dai te rog globurile?" spuse Niall uitandu-se insistent la mine.
"De sigur" i-am îmânat globul in mana
Era momentul sa imbodobim bradul.Nici unul dintre noi nu se pricepea la asa ceva. Eram foarte pe langa, radeam de Niall si Ty care se chinuiau sa puna amarâta de stea in varful bradului. Imi pare nespus de rau ca nu sunt parintii mei aici sa-mi cunoasca prietenii si pe noul prieten  al lui Abby. Abby pentru noi,adica familia mea este o a doua fiica. Este intotdeauna bine venita.
M-am uitat la ei. Erau atat de fericiti impreuna. Chiar daca sunt de doua saptamanii impreuna parca ar fii de doi ani. Sunt un cuplu perfecf si asta este cel mai important lucru. Doar ca, acum ea a obtinut ce a vrut, trebuie sa vina si randul meu.

Perspectiva lui Harry
Eram in restaurant cu Kendall, era atat de plictisitoare, nu stiu de ce naiba am iesit cu ea in toiul sarbatorilor in loc sa stau cu prietenii mei. Aa da, stiu. Pentru ca nenorocitul de Simon m-a trimis aici. Puteam si eu sa o sun pe Mia sa-i spun sarbatori fericite si sa astept sa ma invite la ea, cum de altfel Niall a fost invitat dar eu nu, trebuie sa stau cu tipa asta la aceasi masa. Stii ce? Am terminat cu toate jocurile lui Simon, voi face ceea ce simt, chiar daca paparazzi sunt aici. Nu-mi pasa de nici unul dintre ei.
"Auzi Kendall, esti o târfã!Ai face orice doar ca sã obtii bani si faimã!"

"Ce tocmai ai spus, dragule?" spuse ea cu o voce confuzã

"Draga mea, nu te prefã ca nu stii la ce mã refer, asa ca <<la revedere>> "am spus eu ridicandu-ma de la masã siu aranjându-mi sacoul. Aveam de gând sa plec unde imi spune inima. "Acasã".

Perspectiva Miei 

Era ajunul de Craciun. Stateam toti la masa mancând si râzând de toate prostiile care le-a facut Niall in turneu si lucruri facute de noi când eram mai mici.
Este atât de perfect. Bradul este imbodobit frumos, luminitele de pe casã arata magnific, mâncarea era excelenta,  totul era minunat

"Deci Mia , nu ai de gâns sã vorbesti cu Harry?" spuse Jessy iar atunci toate privirle erau atintite asupra mea. Acum ce trebuia sa spun?

"Pai.. el este cu Kendall" am spus eu .
" Ooo sa fim realisti, relatia aia e atat de falsa cat sunt si unghiile mele, eu nu cred ca el nu se gandeste la tine!" a spus Abby.
"Are dreptate" a spus lumea
" Daca ar fi vrut sa vorbeasca cu mine era aici, acum."  dupa vorbele spuse se aude soneria. M-am ridicat de la masã nedumerita de cine ar putea fii la ora asta . M-am uitat pe ochiul usii si am vazut niste carlionti. Atunci, in momentul ala am deschis usa si am sarit in bratele lui. El era uimit de lucrul facut.

"Craciun fericit si tie! " a spus el cu jumatea gurii.

" Ce cauti aici? " am spus eu indepartãndu-mã de el.

"Am venit sa-mi petrec Craciunul cu persoanele importante mie, nu cu o târfã de doi lei" a spus el uitandu-se la mine. Atunci mi-am dat seama ca (,) chiar tine la mine si ar face orice pentru fericirea mea.  Nu stiam pana acum ce simt pentru acest baiat, dar acum stiu foarte bine ce decizii voi lua de acum inainte .
L-am condus pe Harry in bucatarie, lumea râdea pana ce l-au vazut pe Harry. Toata lumea a rãmas socatã , iar dupã cinci secunde au sãeit toti pe el.

"Asa te vreau frate! " I-a spus Niall bãtând palma cu Harry.Abby l-a imbratisat prieteneste si ne-am asezat la masa.

Acum pot spune ca totul este perfect. Harry, Mike, Ty, Jess, Abby si Niall mi-au readus zambetul pe buze.  Ma uitam la Harry si il vedeam fericit cu aceasta familie, il vedeam socializând cu toti si simtîndu-se foarte bine in preajma noastra. El s-a uitat la mine si a mimat un "Multumesc"  iar eu i-am raspuns cu un "Bun venit acasã"

-Dupa cinã-

Era rândul lui Abby si Niall sã facã curat in bucãtãrie si presimteam ca nu o sã iasã bine. Mike, Ty si Jessy s-au dus la culcare fãcând la fel eu cu Harry .

"Daca te deranjeaza sa dormi cu mine in pat v-oi dormi pe canapeaua din living" a spus el uitandu-se la mine.

"Nu, chiar nu ma deranjeaza" am iesit  eu din baie punându-ma langa Harry in pat. M-am impins in el , el dându-si seama ca vreau sã mã tinã in brate.  S-a pus langa mine si m-a infãsurat cu mâna lui ceea mare. M-am intors spre el si i-am zãrit ochii lui. Erau de un verde aprins.

"Mia stii ca te iubesc foarte mult,nu?" a spus Harry iar eu blocându-ma.
"Harry... Si eu t-te iubesc! " Harry s-a uitat la mine si m-a sarutat. Primul nostru sarut. Era unul lung si pasional parca nu as fii vrut sa se mai termine. Dupa, Harry ma luat in bratele lui si am adormit asa.

Soooo, scuze de intarziere! Verisoara mea nu mai imi poate da continuarea asa ca voi continua eu povestea. Sper sa va placa! Pareri? Asta este un capitol fcut de mine.Enjoy :*

Vecinul de alaturi(Harry Styles fan-fiction)Where stories live. Discover now