Chapter VII

2K 104 1
                                    

Jeremy se duse in bucatarie. Luandu-si pantaloni pe el s-a dus sa-si puna un pahar cu apa. A deschis usor frigiderul s-a uitat prin el si l-a inchis.

-Tu nu ai nimic in frigiderul asta? a spus el venind sa ma sarute.

-Nu, din pacat!

-Mia , ai vrea sa fii prietena mea? spuse Jeremy uitandu-se atent la mine. Nu stiam ce sa fac.Sa accept sau sa-l refuz. Dar cum nu mai aveam ce face cu Harry am sa accept. Nu am nimic de pierdut cat timp el si-a gasit pe altcineva.  Pe cine incerc sa mint el nu si-a gasit pe nimeni Simon i-a gasit pe cineva. El doar trebuie sa joace un "rol"

-Da, vreau sa fiu prietena ta! am spus eu cu un zambet pe fata. El a sarit pe mine si mi-a dat un sarut scurt si ne-am dus in bucatarie sa facem comanda la pizza.

Telefonul meu primi-se o mie de mesaje de la Jessy, Ty, Abby si Harry. L-am citit doar pe cel de la Harry.

"Unde esti femeie?!"-Harry

"Acasa cu noul meu prieten"-Barbara.

"Prieten?"-Harry

"Harry, nu am chef de prostiile tale, lasa-ma!"- Barbara

Dupa ce pizza veni-se ne-am uitat la un film.

-Jer, nu credeam ca voi ajunge sa fiu cu tine, asa, in felul asta!

-Adica?

-Tu esti unul dintre baietii aceia cu care toata lumea ar vrea sa stea, toate fetele sunt topite dupa tine. Tu chiar nu vezi?

-Mia, eu nu vreau sa fiu acel baiat dupa care fetele sunt moarte, eu vreau sa fiu cu tine si asta e doar ceea ce vreau! ne-am apropiat sa ne sarutam dar am fost intrerupti cand Harry a dat buzna in casa.

-Ce crezi ca faci? am spus eu.

-Cine e el? spuse Harry printre lacrimi.

-Harry, imi pare rau.. am spus eu trista.

-Nu, eu vreau sa plec de aici acum! a spus Jeremy

-Dar Jeremy! am spus eu.

-De ce as ramane aici? Tu il placi de la inceputul scolii cand eu ma holbam dupa tine dar tu te sarutai pe masina cu el.

-Dar Jeremy eu nu simt nimic pentru el! am urlat eu.

-Poftim? a spus Harry.

-Aaah, Harry!

-Vezi! a spus Jeremy plecand trist.

Am ramas in living singura. Doamne, am ajuns ca si in filmele romatice sa fiu in mijlocul certurilor. Dar eu il plac pe Harry, dar si pe Jeremy.

-Aaah! am spus eu lasandu-ma pe o perna de pe canapea.

               Perspectiva lui Abby

Eram in camera mea. O camera destul de relaxanta. Mama imi aduse ceva de mancat pentru ca nu aveam chef sa stau la masa cu tata. M-am certat cu el in ultima saptamana pentru note. El nu intelege ca scoala nu e viata mea si as vrea macar odata in viata asta sa ma asculte si pe mine cum fac alti parinti cu copii lor. Mai ales ca este ultimul an de liceu si vreau sa ma distrez. 

Am fost intrerupta din a gandi pentru ca cineva tot batea la geam. Era NIall. M-am uitat pe geam si am zambit. Am deschis geamu si i-am facut cu mana.

-Stii ca nu ar trebui sa fi aici, nu? i-am spus eu.

-Orice pentru tine! mi-a spus el zambind.

-Esti atat de adorabil. am spus eu.

-Cum aveam camera la parter am sarit de pe geam si m-am dus la el. Numai dupa ce sarise-m mi-am dat seama ca eu eram in bustiera si pantaloni de pijama. El a inceput sa rada si mi-a dat bluza lui de trening. Mi-a luat mana intra lui si am plecat la o mica plimbare. Noroc ca aveam tenisi in picioare. Tot timpul am tenisi in  picioare habar nu am de ce doar ca atat stiu ca e mai confotabil cu ei in picioare. Oricum, sa trece-m mai departe.

-Ce seara frumoasa! am spus eu.

-Da, se apropie Craciunul, anul nou! asa de repede se termina anul asta. a spus el.

Era atat de dragut si se comporta foarte frumos cu mine dar din pacate suntem doar buni prieteni dar stiu ca eu in ochi lui de un albastru ca oceanul sunt mai mult decat o simpla fata. Simt ca imi arata ca ma place si ca vrea sa ma protejeze in felul lui. Simplu dar macar o face. Ne-am oprit intr-un parculet din apropierea cartierului nostru. Ne-am asezat pe o banca si am inceput sa ne utam unul la altu mai mutandu-ne privirea si la natura. Era o seara speciala, sau asa trebuia sa fie. Luminitele erau deja puse peste tot prin parc. Da, asta insemna ca (,) Craciunul este aproape. Abia  asteptam seara aceia. Nu pentru cadouri, nu pentru Mos Craciun, ci pentru ca Iisus Hristos s-a nascut. Asta ce cel mai important. Unii abia asteapta Craciunul pentru ca vin Mosul si le aduc jucarii. Nu i-am condamnat niciodata pentru ca asta isi doresc dar sa astepte Craciunul si pentru nasterea Domnului. 

-Abby, eu vroiam sa iti spun ceva de mult, dar nu stiam cum! imi spuse NIall

-Abby, eu te.... nu termina-se de spus ca telefonul imi suna. Era mama.

-Da mami?!

-Abby, unde esti! spuse ea nervoasa.

-Sunt la Miami-am uitat ochelari de soare la ea!

-Vino repede acasa, tata e nervos! am inchis repede telefonul si am fugit spre casa nu inainte de al saruta pe NIall. SI da , l-am sarutat pe buze. El s-a uitat uimit spre mine si ma lasat sa fug. Mi-a spus un "Sa ai grija de tine" si am fugit. 

Ajunsa in fata usii mi-am dat seama ca bluza de trening al lui Niall e pe mine. Cum ma scot eu din belele daca bluza lui e pe mine.

-Unde ai fost? spuse tata cum intrase-m in casa.

-Am fost pana la Mia, mi-am uitat bluza la ea.

-Asta de pe tine? E de baiat!

-Abby, tu mi-ai spus ochelari de soare! spuse mama.

-Asta am spus? Scuze eram grabita! Am primit-o de la o colega care a crezut ca era o bluza de fete. Ma pot duce sus acum? spuse-m eu, tata dadand din cap si am urcat sus in camera mea. Luand telefonul in mana trimitand un mesaj lui Barbi

"Mia, l-am sarutat pe NIall!"-Abby.

"CE AI FACUT?"-Mia

"DA!Am facut-o!"-Abby

"Si acum sunteti impreuna?"-MIa

"Ramane de vazut"-Abby

Mi-am pus telefonul pe noptiera si m-am pus in pat. A fost o zi lunga si plina de peripeti. Acum ramane de vazut.

Vecinul de alaturi(Harry Styles fan-fiction)Where stories live. Discover now