Chapter VIII

2.5K 114 1
                                    

                        Perspectiva Barbarei

Stateam in pat. Singura in casa cu becurile aprinse peste tot. Am uitat sa mentionez ca imi este frica de intuneric. Mancam linistita din pizza cumparata de Jeremy.  El a uitat de ea asa ca decat sa se strice mai bine o mananc eu. Pizza aceasta este geniala. 

Dupa cearta provocata de Harry acum ma simt foarte prsot. Nu trebuia sa ma joc cu sentimentele lui Harry nici cu ale lui Jeremy. Da, pot spune ca am fost o nesimtita fata de Jeremy. El ma placea de la inceputul anului iar eu ma lingeam pe masina lui Harry. Defapt el doar ma pupat pe obraz. Ce pot spune, sunt prea obosita ca sa ma mai gandesc la asa ceva. Mintea imi fuge la altceva. 

Maine era ultima zi de scoala. Iar eu dau test la matematica. Anul acesta am scazut la matematica. In generala ma duceam la olimpiade la matematica si aveam doar 9 si 10. Dar acum cum am fost total distrasa de la invatat am pierdut ritmul. Atunci cand esti indragostita uiti sa mai faci si alte lucruri inafara de a te gandi la aceea persoana. Si da, pot spune ca uneori ma gandesc la Harry. Dar dupa catva timp realizez ca nu are rost. M-am dus jos in living pentru a ma uita la televizor. Am aprins televizorul pe stiri. Tot timpul imi placea sa aud noi vesti despre diferite vedete. Cum ar fi Beyonce, Jennifer Lopez, Justin Bieber si multi altii .

Sunt mandra de Abby. Insfarsit a facut si ea ceea ce trebuia sa o faca de mult. Sa-l sarute pe Niall. Uneori o vad asa de ganditoare si indragostita ca in ultimul timp nici la cumparaturi nu mai  merge. Se inchide in camera si se uita la filmari cu Niall razand. Da, baiatul asta are un ras foarte comic si doar de rasul lui te faci sa razi. 

Mutam canalele de stiri linistita pana cand am vazut o poza cu carliontatul de Harry. Am dat inapoi pe acel canal si am dat volumul mai tare auzind ce se zvoneste despre el

"Unul dintre membrii One Direction, Harry Styles a fost vazut langa un bar cu o tanara. Ea fiind Kendall Jenner . Ei doi se tineau de mana dar Harry nu a vrut sa spuna nimic doar a plecat de acolo. Mai multe anunturi maine la ora 12 p.m. "

               ~Dimineata urmatoare~

M-am trezit ca de obicei somnoroasa. Seara trecuta nu a fost tocmai perfecta. Dupa dezastrul facut de mine nu prea am putut sa dorm. Ma gandeam la stirea auzita la televizor. M-am dat lenesa din pat, luandu-mi pantofi de casa in picioare. M-am tras pana in baie sa imi fac rutina de dimineata. 

Ma uitam in oglinda. Vedeam o fata urata. Pe cine incerc sa pacalesc aratam foarte adorabil. Eram pe jumate treaza. O parte din mine spunea "Hai mai repede" si cealalta parte spunea "Dute culcate". Am ales sa ma grabesc la scoala pentru ca azi dau teste la matematica si sa spunem ca i-au un opt. Mi-am luat niste haine care au fost alese aleator si U.G.G.-urile in picioare si sunt gata sa plec. Mi-am luat caciula in cap si am fost gata sa plec. Dar ceva ma oprit pentru ca nu mi-am pus nimic de mancat. Mi-am luat cativa bani la mine si am plecat spre scoala. 

Nu mai aveam chef sa astept pe nimeni. Adica ma refer la Ty, Abby si Jessy. Asa ca nu m-am oprit la coltul strazi unde trebuia sa ne intalnim si am luat-o tot in fata pe niste strazi mai indepartate de scoala. Aveam de gand sa merg la Nando's in prima ora. Dar totusi ar trebui sa o chem si pe Abby. Si asta am si facut. Am sunat-o pe Abby iar eu am asteptat-o pe o strada aproape de Nando's. Nu aveam de gand sa merg la primele ore mai ales ca era desen si muzica. Nu chiuliam, mergeam sa mananc. E o diferenta.

Dupa aproximativ 5 minute, Abby aparu-se si ne-am indreptat spre Nando's.

-Cum te-ai gandit tu sa chiulim? spuse Abby.

Vecinul de alaturi(Harry Styles fan-fiction)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora