1ο κεφαλαιο

1K 41 2
                                    

Πηνελοπης pov'

Ντριν ντριν ντριν
'Ugh παλιοξυπνητήρι..την δικιά σου όρεξη ειχαμε..' κλείνω το ξυπνητήρι και σηκωνωμαι απο το ωραίο μου και ζεστό μου κρεβατακι για να πάω σε αυτή την κόλαση που λέγεται "σχολείο".

Πάω στο μπάνιο μου πλενω το πρόσωπο μου και τα δόντια μου ,κάνω μια γαλλική τα μαλλια μου και κατευθύνομαι προς την ντουλάπα για να δω τι θα φορέσω..

Έβαλα ενα μαυρο ψηλόμεσο skinny τζιν με σκησιματα στα γόνατα, μια κοντή άσπρη μπλούζα ως τον αφαλο που έλεγε "bitch please" και τα κόκκινα Jordan's μου.{outfit πανω στην φωτογραφία}.

Πήγα να ξυπνησω τον Μιχάλη για να μην αργήσει μιας και είναι τόσο έξυπνος που δεν βάζει ξυπνητήρι.Αρπαξα την σχολική μου τσάντα και κατευθύνθηκα προς την κουζίνα για να φάω πρωινό. Αρπαξα ενα μήλο να το φάω γρήγορα γιατι ηταν να ερθει η κολλητή μου η Λαμπρινη για να πάμε μαζί στο σχολείο. Χτυπάει το κουδούνι και πήρα την τσάντα και έφυγα για το σχολείο μαζί με την Λαμπρινη στην άσπρη μου Lamborghini.( ναι έχουμε πολλά χρήματα επειδή οι γονεις μας τα στέλνουν μιας και ειναι σε παρα πολύ ικανοποιητικές εργασίες)

Στο σχολείο:
Παρκαρα στο συνηθισμένο μέρος το αυτοκίνητο μου και κατευθύνθηκαμε προς το σχολείο. Χτυπάει το κουδούνι και πάμε στο πρωτο μας μαθημα.. για μαντεψτε τι ηταν? "Αλγεβραα"..την συχαινομαι {χωρίς καμια παρεξηγηση παιδιά αλλά την συχαινομαι αφάνταστα την άλγεβρα} Ευτυχώς ειχαμε όλα τα μαθήματα μαζί με την Λαμπρινη και δεν θα αισθανομουν μονη. Η αλήθεια είναι οτι η μονη φιλη που έχω είναι η Λαμπρινη.

Κατσαμε δίπλα δίπλα στα τελευταια θρανία και μπαίνει μέσα η κ.Φιλίππου {στην τυχη το είπα} μας ανακοινώνει οτι ήρθε ένας καινούργιος μαθητής.

Εκείνη την στιγμη μπαίνει μέσα ενας μαναρος.Ηταν ψηλός γύρω στα 1,90 και γυμνασμενος από τι φαίνεται λόγω της κολλητης μπλουζας που φοράει..λιωνωω..είχε χαζελ ματια και ανοιχτόχρωμα καφέ μαλλια..απλα ηταν ενας θεός!

Μας τον συστήνει σε όλη την τάξη. Τον λένε Λεωνίδα. Του λέει να κάτσει και τότεε..

____________________________________
Στο κεφάλαιο 3 έχω βάλει φωτογραφία του αμαξιού της και του σπιτιού της!

Byeee 😘

My Brother's Best Friend G.DHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin