10ο κεφαλαιο

487 25 4
                                    

Πηνελόπης pov

Ughh δευτέρα σήμερα..χειρότερη μέρα της εβδομάδας! Κλείνω το ξυπνητηρι πάω ξυπναω τον αδερφό μου γιατί ξέρω οτι θα αργήσει αν δεν το κάνω και μετα πλενομαι και ντυνομαι..

Έβαλα μια Adidas φόρμα και μια μπλούζα που έλεγε 'Monday bitch' καο τα vans μου τα Μπορντό..δεν ήμουν σε διάθεση να βάλω τζιν κλπ. Οποτε πήγα στην εύκολη και άνετη λύση.

Αφού είχα ξυπνήσει νωρίς , κατέβηκαν κάτω να φτιάξω πρωινό!! Πήγα να φτιάξω τηγανιτές..αχ θα κάψω το σπίτι αλλά δεν πειράζει..ευτυχώς όταν τις τελιωσα όλα ηταν μια χαρά!! Κατέβηκε και ο Μιχάλης και αρχίσαμε να τρώμε!! Μου είπε οτι θα ζητουσε απο την λαμπρινη να τον συνοδέψει στο prom και χαρηκα γιατί μαρεσει να τους βλέπω έτσι χαρούμενους..σίγουρα η bestie θα δεχτεί..

Απο την δική μου την μεριά..λες να του πω? Κανονικα εκείνος πρεπει να μου το ζητήσει αλλά θα κάνω την κίνηση εγώ.. θα τον ζητήσω εγώ να με συνοδέψει στο prom.

Τελιωσαμε το φαγητό και σήμερα θα γινόταν μια αλλαγη..δεν θα επερνα μονο την λαμπρινη για το σχολείο αλλά και τον αδερφό μου και τον gray!!

Μπήκαμε μέσα και ο μιλαχης κάθησε επίτηδες πίσω..πήραμε τημ κολλητή και κάθησε και εκείνη πίσω..λογικό..και μετα πήραμε τον gray..κάθησε δίπλα μου εκείνος και στην αρχή χαιρετηστικαμε και μου έδωσε φιλί στο μάγουλο για καλημέρα..

Πετάγεται ο άλλος απο πίσω και λέει στον gray: τι είναι αυτά ρεε? Δώσε ενα στο στόμα!

Ο gray είχε κοκκινησει και κοιτούσε μπροστά στον δρόμο..ξεκίνησα για το σχολείο και δεν επαιρνε τα ματια του απο πανω μου..

Φτασαμε και ο καθένας χωρίστηκε για τα μαθήματα του..εκεί που ήμουνα στο ντουλαπάκι μου έρχεται ο Λεωνίδας..άντε παλιιι...τι καλά ξεμπλεξα με αυτον..

Λ: εμμ γεια σου Πηνελόπη
Π: γεια!
Λ: εμμ, ξέρεις,εμμ θέλω να σου μιλήσω λίγο..μπορω?
Π: άντε να δουμε

Πήγαμε στις τουαλέτες και

Π: λεγε γιατί θα χτυπήσει το κουδούνι!
Λ: λοιπον θέλω απλα να σου ζητήσω μια τεραστια συγνώμη για αυτά που σου εκανα..ξέρω οτι φερθηκα σαν καθηκι και θέλω να με συγχωρεσεις..
Π: χμμ, τουλάχιστον κατάλαβες οτι είχες λάθος..εντάξει σε συγχωρώ..αλλά δεν θέλω να ξαναεπαναληφθουν τέτοιες καταστασεις
Λ: αχ σε ευχαριστώ πολύ..ουφ έφυγε ενα βάρος απο μέσα μου..έτσι κιαλιος δεν προκειτε να ξαναγίνει κάτι..όχι οτι είχα την προθεση αλλά φεύγω αύριο για Atlanta καο έτσι δεν ήθελα να ημαστε μαλωμενοι..
Π: αα οκ τοτε..καλό ταξίδι να εχεις
Λ: σε ευχαριστώ πολύ

Με πήρε αγκαλιά και βγήκαμε μέσα απο το μπάνιο..ανταλλαξαμε χαμόγελα και κατευθυνθηκαμε στα μαθήματα μας..είπα στην λαμπρινη τι έγινε πριν λίγο και είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα γιατί δεν το περιμενε..

Μετα μου είπε όλα όσα έγιναν με εκείνη και τον Μιχάλη στο ραντεβού!! Δεν έγινε κάνα dirty αλλά και να γινόταν δεν μου πέφτει λογος..

Κατσαμε στα θρανία και είχαν περάσει περιπου 15 λεπτα..μου έρχεται μύνημα

G: συναντησε με στο διάδρομο αν μπορείς..είναι επειγον..
Π: οκ ερχομαι

Ομγγγ νόμιζα οτι έπαθε κάτι σημαντικό..ζήτησα άδεια απο την καθηγήτρια και βγήκαν ενώ στον διάδρομο..εκεί που τον εψαχνα με τραβανε κάτι γυμνασμενα χέρια πάνω στο στήθος του και κατάλαβα οτι ηταν ο gray..

G: γεια σου πεντάμορφη
Π: γεια σου gray!! Λοιπον τι ειναι το επείγον!? Γιατί ανησύχησαν μήπως επαθες κάτι που απο οτι βλέπω μια χαρά είσαι..
G: λοιπον θέλω να σε ρωτήσω κάτι
Π: ωραία,πές το μου
G: θεςναπαςμαζιμουστοχορο?
Π: όπα όπα πιο σιγά δεν κατάλαβα λεξη
G: λοιπον,εμμ έλεγα μήπως θες να με συνοδεψεις στο prom.
Π: ααα gray το θέλω παρααα πολύ!!
G: μωρο μουυ με κανεις πολύ ευτυχησμενοο

Με σήκωσε στον αέρα και αρχισε να με γυρνάει γύρω γύρω..με άφησε κάτω μου έδωσε φιλί στο μαγουλο και με πήγε μέχρι την τάξη..μπήκα μέσα όλο χαρά. Και αρχισε να με ρωτάει η λαμπρινη τι έγινε γιατί φαινόταν πολύ η χαρά μου..

Χτύπησε το κουδούνι και πήγαμε για φαγητό.. μου τα επριξε λίγο για να της πω τι έγινε αλλά με το που κατσαμε της τα είπα όλα..ηταν μέσα στην τρελή χαρά και αυτή!! Μου είπε επίσης οτι την ζήτησε και αυτήν ο αδερφός μου για να πάνε μαζί και οι δυο πετουσαμε σε πελάγη ευτυχίας αυτή την στιγμη..

Στο σπίτι:

Με το που γυρναω κάθομαι στην τηλεόραση να χαλαρωσω λιγάκι..πήρα ενα ελαφρή υπνακο που στο τέλος κατέληξε να είναι 5 ωρες..σηκωθηκα και πήρα την λαμπρινη να κάνουμε βόλτα με penny boards.. δέχτηκε και φρεσκαρηστικα λίγο και ξεκίνησα για το σπίτι της..

My Brother's Best Friend G.DΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα