4ο κεφαλαιο

800 37 5
                                    

Grayson's pov

Παίζαμε NBA 2k16 στο play station 4 του Μιχάλη και ήθελα να πάω στην τουαλέτα. Μου έδωσε ο bro οδηγείες για το που βρίσκεται και ανέβηκα γρήγορα τις σκάλες και έπεσα πανω σε μια κοπελα..

Αρχισε να βρίζει αλλά μετα κατάλαβα οτι νόμιζε οτι ήμουν ο αδερφός της. Με το που γύρισε,την κοίταξα και εμεινα αναυδος. Θεέ μου! Ηταν τόσοοο όμορφη.

Της έδωσα το χερι μου για να την βοηθήσω να σηκωθεί και μετα συστηθηκαμε..δεν μου είχε πει ο bro οτι είχε τόσο κουκλαρα αδερφή! Έχει και υπέροχο όνομα."Πηνελόπη"..νομιζω οτι αρχισε να μου αρέσει..

Πηνελόπης pov

Θεέ μου! Είναι τόσο όμορφος..αχ δεν μπορώ..με τον τρόπο που μου έδωσε το χερι του για να σηκωθω και έτσι όπως μου έκλεισε το μάτι ελιωσααα..ο grayson έχει το κάτι το διαφορετικό.

Μαζεψα τα ρούχα και τα πηγα στο πλυντήριο και μετα πήρα κατευθείαν την Λαμπρινη τηλέφωνο για να βγούμε εξω να της πω τι έγινε.

Βάζω ενα outfit (πανω η εικόνα)
Χτενιζω τα μαλλια μου και παιρνω κινητό κλειδιά και χρήματα και κατεβαινω για να φύγω.

Χαιρεταω τα αγόρια με χαιρρτησαν και εκεινα και ο grayson με κοιτούσε μέσα στα ματια και μου έκλεισε παλι το μάτι. Τους είπα γεια και έφυγα. Πήρα το αμάξι μου και κατευθηνθηκα προς το σπίτι της Λαμπρινής για να την πάρω και να πάμε στα starbucks φυσικά {white girls be like χαχαα}

Φτάσαμε στα starbs και μπήκαμε μέσα. Η λαμπρινη πήγε να πιασει τραπέζι και εγώ παρήγγειλα δυο latte. Τα πήρα και καθησαμε. Της τα είπα όλα και είχε μεινει με ανοιχτό το στόμα..
Λα: αχ κάνε καμια κινηση και συ ρε!Αυτός σου εκλεισε 2 φορες το μάτι. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Οτι κατι παιζει, κάτι θέλει να κανει.
Π: δεν μπορω ρε συ. Ντρέπομαι πολύ. Κάποια στιγμη όταν αισθανθώ άνετα μαζί του ίσως να κάνω κάτι. Αλλά ακόμα είναι νωρίς. Σήμερα τον γνώρισα.
Λα: καλά όπως νομίζεις. Πάντως εγώ σε προιδοποιησα!

Μετα μιλούσαμε για διάφορα πράγματα και είχε ερθει η ωρα να πάω σπίτι. Εφτασα και με το που μπήκα τα αγόρια ηταν ακόμα εκεί και βλέπανε ταινία.

Μ: Επ γεια σου Πηνελόπη
G: γεια σου Πηνελόπη
Π: γεια σας αγόρια!! Τι κάνετε?
Μ+G: να εδώ ταινία βλέπουμε
G: θέλεις να έρθεις και συ να την δούμε οι τρεις μας?
Π: μπαα, θέλω να κοιμηθώ γιατί είμαι πολύ κουρασμένη
G: οκ όπως νομίζεις. ☺
Π: οκ τοτε, καληνύχτα σας!!
Μ: καληνυχτα sis
G: καληνύχτα όμορφη!

Γυρισα και τον κοίταξα με ενα χαμόγελο ως τα αυτιά και με κόκκινα μαγουγα και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο μου.

Πλυθηκα και περιποιήθηκα το προσωπο μου, έβαλα τις πιτζάμες μου και χωθηκα μέσα στα παπλώματα για να κοιμηθώ.

___________________________
Παραληψτε την αλυσίδα στην φωτο γιατί είναι λίγο χάλια..

Bye guys 💜😘😘

My Brother's Best Friend G.DWhere stories live. Discover now