9ο κεφαλαιο

534 27 3
                                    

Πηνελόπης pov

Ξυπνησα σήμερα ευδιαθετη ,μου ηρθε ενα μυνημα στο κινητο. Το ανοιγω και εγραφε

Graybae💜: καλημερα ηλιαχτιδα μου

Με το που το ειδα μου εφτιαξε την μερα..

Εγω: καλημερα gray μου😘

Μετα απο αυτο πήρα την λαμπρινη τηλέφωνο για να πάμε για ψωνια στο εμπορικό. Συμφωνισε και πήγα να κάνω την καθημερινή ρουτίνα στο μπάνιο..έβαλα το outfit στην εικόνα και κατέβηκα να φάω πρωινό.

Είδα τον Μιχάλη να φτιάχνει πρωινό και τον ρωτησα γιαυτον και την λαμπρινη..μου τα είπε όλα και του είπα φυσικά οτι το εγκρινω όλο αυτό!! Μετα με ρώτησε για μένα και τον gray..

Μ: τι γίνεται με σένα και τον gray? Γιατί κάτι έχω καταλάβει απο την συμπεριφορα του gray τις τελευταίες μέρες , και από την δικη σου..

Π: θα στα πω όλα

Του τα είπα όλα χαρτί και καλαμάρι τι έγινε μιας και εμείς δεν κρυβουμε τίποτα αναμεταξύ μας και μου είπε οτι το εγκρίνει και εκείνος γιατί ο grayson είναι πολύ καλό παιδι.

Χαρηκα με τα λόγια αυτά και ακούστηκε το κουδούνι..πάω να ανοιξω και πετάγεται μπροστά μου ο Μιχάλης και δίνει ενα φιλι στην λαμπρινη..

χαιρετηστηκαμε ,πήρα την τσάντα κλειδιά και χρήματα και φύγαμε με το αυτοκίνητο μου!! Ughh ευτυχώς σήμερα είναι Σάββατο! Και δεν έχω σχολείο..

Τώρα που είπα για σχολείο..ο Λεωνίδας ευτυχώς μετα το συμβάν με την λαμπρινη δεν με ενοχλεί καθόλου και αυτό με χαροποιει παρα πολυυυ..

Φτάσαμε στο εμπορικό και μπήκαμε σχεδόν σε ολααα τα μαγαζιά..εγώ πήρα 3 φορέματα και 4 τζιν παντελόνια.. επίσης πήρα και κάτι γαματα crop top swag style!! Ξετρελαθηκα μαζί τους! Πήρα επίσης ενα σετ δαντελωτο σουτιεν με δαντελωτο Hipster σε μαύρο χρώμα απο τα Victoria's secret και η λαμπρινη πήρε ενα σωρό make up.. γενικά δεν είμαι και πολύ λάτρης του make up εγώ..μονο τα απαραίτητα..

Μετα πήγαμε στα starbs και μιλήσαμε γενικά..πήγαμε να φάμε στα mc Donald's και εκεί που τρωγαμε με παιρνει τηλέφωνο ο gray

" Γεια σου όμορφη τι κανεις?

Αυτή τη στιγμη τρώω χαχα , εσύ τι κανεις?

Μιλάω στο πιο ομορφο άτομο του κόσμου

Έλα βρε με κανείς και κοκκινηζω

Την αλήθεια λέω my sunshine, λοιπόν σε πήρα για ενα λογο

Οκ για πες μου

My Brother's Best Friend G.DΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα