12ο κεφαλαιο

429 21 6
                                    

Πηνελόπης pov

Επόμενη μέρα στο σχολειο:

Κατεύθυνομουν προς την τάξη μαζί με την Λαμπρινη και της είπα να μου πει όλες τις λεπτομέριες με το τι έγινε χτες με τον αδερφο μου!! Είπε οτι θα μου πει στο διάλειμμα..

Διαλειμμα:

Φύγαμε απο την τάξη και κατσαμε σε ενα παγκάκι στο προαύλιο μιας και είχε καλη μέρα..

Π: λοιπον πες μου τα όλααα
Λ: να χτες που ελειπες από το σπίτι με πήρε τηλέφωνο ο Μιχάλης για να έρθω στο σπίτι για καμία ταινια
Π: μόνο σε ταινία δεν κατέληξε χαχα
Λ: χαχα σταματά ρε συυ, κάτσε να σου πωω
Π: χαχα οκ οκ
Λ: λοιπον και ότα πήγα είδαμε το the longest ride και στο τέλος της ταινίας περιπου αρχισε να με φιλαει..το πράγμα κατέληξε σσ ενα hot make out session στον καναπέ και το συνεχίσαμε απο Ότο κατάλαβες στο κρεβάτι..μετα μπηκες εσύ μέσα, μας το χαλασες για λίγο αλλά ξανά συνεχησαμεε
Π: μαλιστααα!! Άντε ρε συ επιτέλους..να δω ο gray ποτε θα με φιλήσει..στο στόμα...
Λ: ρε συ θα το κανει απλως περιμένει την κατάλληλη στιγμη! Μην ανυσυχεις θα σε φιλήσει
Π: αχ το ελπιζω..δεν ξέρεις πόσες φορες μου ήρθε να τον αρπαξω και να τον φιλησω αλλά ντρεπομουνα..άσε..θα το αφήσω πανω του
Λ: να το αφήσεις γιατί προφανώς ξέρει τι κανει..είναι πολύ gentleman αυτο το παιδι!! Ευγενεστατος και κόσμιος..αλλου όμως μπορεί να είναι wild animal 😏
Π: εσύ και το προστυχο σου μυαλό χαχα!! Τον αγαπώ πολύ..

Ωχ, μόλις συνηδητοποιησα οτι χρησιμοποίησα την λεξη αγαπώ..και δεν το μετάνιωσα..όντως τον αγαπώ..τον αγαπώ όσο τίποτε αλλο σε αυτον τον κοσμο..μακάρι να αισθάνεται και εκείνος το ίδιο..

Λ: οπαα!! Someone is in love?
Π: λοιπον, ναι.. μακάρι να αισθάνεται και εκείνος το ίδιο
Λ: σίγουρα το αισθάνεται.. το βλέπω εγώ στην συμπεριφορα του απέναντι σου και ειδικα έτσι όπως σε κοιτάει....άντε άντε να δουμε τι θα γινει στον χορό..τώρα που είπα χορο μην ξεχάσεις να πάμε μετα για ψώνια ε!
Π: ναι καλέ!! Δεν το ξεχνώ με τιποτα..

Τελείωσα το σχολείο και έρχεται απο πίσω μου ο gray και με τρομαζει

G: εππ!
Π: αχ με κοψοχολιασες
G: χα χα αυτό επιδιωκα!! Τι κανεις μικρή?
Π: τπτ το ιδιαίτερο.. θα πάω με λαμπρινη στα μαγαζιά για να δουμε για φορεματα για τον χορό..
G: αα μάλιστα, ωραία
Π: ναι, άντε θα τα πούμε αργότερα αμα είναι, γεια σου gray
G: γεια σου πριγκίπισσα!!

Βγηκα εξω απο το σχολείο και περίμενα την λαμπρινη..με το που ήρθε κατευθυνθηκαμε στο αυτοκίνητο για να πάμε στο εμπορικό

Στο εμπορικό:

Μπήκαμε σε ενα σωρό μαγαζιά και είδαμε κάτι υπέροχα φορέματα αλλά εμένα δεν μου έκανε το 'κλικ' κάποιο μέχρι που μπήκαμε στο τελευταιο μαγαζί...αυτό το φόρεμα ηταν απλα...καταπληκτικό.. ηταν Μπορντό με ασήμι χοντρές τιράντες και με το που το είδα κατεύθειαν πήγα και το πήρα!! Η λαμπρινη πήρε ενα παρα πολύ ωραίο μπλε δαντελωτο φόρεμα..

Μετα πήγαμε σε καταστήματα με παπούτσια και κοσμήματα για να ολόκληρωσουμε το σύνολακι μας!! Στο τέλος το αποτέλεσμα ηταν απλα εκθαμβωτικό!! Ανυπομωνω να με δει ο gray να τα φοράω όλα αυτά..

Μετα απο το εμπορικό πήγαμε σπίτι μου να κάνουμε sleep over.
Είδαμε τον αδερφό μου και τον gray στο σπίτι να παίζουν Mario cart.. ηταν τόσο ο προσηλωμένοι στην οθόνη και στο παιχνιδι που ουτε κατάλαβαν ότι ειχαμε ερθει..

Όταν τελείωσε το παιχνιδι μας είπε ο gray οτι θα έκανε και εκείνος sleep over εδώ..

Πήγα στην κουζίνα να πιω νερό και έρχεται απο πίσω μου ο gray και μου ψυθιριζει στο αυτί

"Μιας και θα κοιμηθώ απόψε εδώ θες να κοιμηθούμε αγκαλιστα στο κρεβατι σου?

Χμ θα το ήθελα πολύ "

Μου φίλησε τον λαιμό και μου ψυθιρησε "ωραία" στο αυτί και έφυγε...εγώ είχα μείνει εκεί κόκκαλο απο την στιγμη..

Κατσαμε όλοι μαζί στον καναπέ και λέγαμε διάφορα κουτσομπολιά αλλά απο μια ώρα και μετα άρχισα να νυσταζω και δεν μπορουσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτα..αποφάσισα να πάω για ύπνο και έτσι καληνυχτησα τα παιδιά και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο μου..εβαλα ενα booty shorts και ενα φανελάκι και έπεσα στο κρεβάτι..

Μετα απο λίγο ανοίγει η πόρτα του δωματίου μου και εκανα πως κοιμομουν..μπαίνει μέσα ο gray βγάζει μπλούζα και παντελόνι και μένει μονο με το μποξερακι..αλλά του είχε δώσει ο bro μια φόρμα και την έβαλε και ξάπλωσε δίπλα μου..

Εγώ παλι σαν tease είχα τουρλωσει τον ποπο μου επίτηδες για να δω τι θα κανει..αναστεναξε για μια φορά και με επιασε απο την μέση και με έβαλε στην αγκαλιά του..νου ψυθηρησε "καληνύχτα baby girl" και με φίλησε στο μέτωπο...μετα κοιμηθηκαμε μαζί όλο το βράδυ..

Graysons pov

Ανεβαίνω τα σκαλιά για να κοιμηθώ με την Πηνελόπη και ανοίγω σιγά σιγά την πόρτα μήπως κοιμότανε για να μην την ξυπνησω και έβγαλα τα ρούχα μου και κατευθύνθηκα προς το κρεβάτι..εκεί που πήγα να ξαπλωσω βλέπω να τουρλωνει τον ποπο της και μου ήρθε να της τον πιάσω αλλά κρατήθηκα ..ουτε εγώ ξέρω πως κρατηθηκα..την πήρα στην αγκαλιά μου και κοιμηθηκαμε μαζί όλο το βράδυ.!!

Ομγ σε 3μερες είναι ο χορος..ανυπομωνω να την δωωω..

My Brother's Best Friend G.DWhere stories live. Discover now