11ο κεφαλαιο

467 23 1
                                    

Πηνελόπης pov

εφτασα σπίτι της και πήγαμε βόλτα στο παρκο..Αρχίσαμε να μιλάμε για το prom..ηταν σε μια εβδομαδα και θέλουμε να τα έχουμε όλα στην εντελεια..

Κανονισαμε κάποια πραγματα και θα πηγαίναμε σε 2 μέρες στο εμπορικό για shopping για το prom!!

Ειχαμε κάτσει σε ενα παγκάκι και με πήρε τηλέφωνο ο gray.

" χευυ ζουζουνα μου , τι κανείς?

Χαχα καλά είμαι gray

Είσαι εξω αυτή τη στιγμη?

Ναι με την λαμπρινη σε ενα παρκο

Αα ωραία, σήμερα θες να έρθεις απο το σπίτι μου για καμια ταινία?

Πολυ ευχαρίστως!!

Έλα κατα τις 6 οκ?

Οκ!! Τα λέμε στις εξι, γεια σου gray

Γεια σου κούκλα "

Μέτα απο καμποση ωρα πήγα σπίτι εκανα ενα χαλαρωτικο μπάνιο και άλλαξα σε ενα κολλητό τζιν με σκησηματα και ενα crop top.. η ωρα ηταν 5:45 και σε ενα τέταρτο έπρεπε να ξεκινησω..πήγα να ενημέρωσω τον αδερφό μου οτι θα πάω στο gray αλλά ελειπε..ηταν σε lacrosse προπόνηση οποτε του άφησα χαρτάκι για να το δει όταν θα γυρίσει..

Ξεκίνησα για το σπίτι του, εφτασα και χτύπησα το κουδούνι..μου άνοιξε εκείνος με αγκάλιασε σφιχτά και μου είπε οτι ήμαστε μόνοι στο σπίτι..

Πέρασα μέσα και κατσαμε στο σαλόνι.

"Τι θες να δουμε Πηνελόπη?

Εμμ δεν ξερωω..βάλε οτι θέλεις

Έλεγα για μια ρομαντική, τι λες?

Αχ ωραία!! Μου αρέσουν οι ρομαντικές πολύ

Τέλειααα!! Το ημερολόγιο θα δούμε οκ?

Οκκ!!

Βάλε εσύ την ταινία να παίξει και γω πάω να φέρω τα snacks.. μάντεψε τι άλλο έχω?! Πιτσαααα

Αααα πιτσαα ..είναι απλα κολλαση!!

Το ξερωωω..."

Πήγε ο gray να φέρει το φαγητο και εγώ ετοίμασα την ταινία..δεν ήξερα τι να κάνω μονη μου στο σαλόνι και πήγα να τον βοηθήσω..μπήκα στην κουζίνα και τον τρομαξα χαχα!! Τον βοήθησα με το φαγητο να το μεταφέρουμε και κατσαμε στον καναπέ και αρχίσαμε την ταινία..

Είχαμε μια μικρή απόσταση ανα μεταξύ μας και ο gray μου έκανε νόημα να έρθω στην αγκαλιά του, πήγα κοντά του και στήριξα το κεφάλι μου στο στήθος του και βλέπαμε την ταινία μαζί χαιδευοντας τα μαλλια μου..

Σε κάποια φαση αρχίζω και κλαίω και ο gray μου σηκώνει το κεφάλι και μου λέει "μην κλαις baby girl" μου σκουπιζει τα δάκρυα και μου δινει ενα φιλί στο μέτωπο.

Λίγο πριν τελειώσει η ταινία ένιωθα τα ματια μου να κλείνουν
Graysons pov

Όταν τελείωσε η ταινία η Πηνελόπη κοιμόταν σαν άγγελος στην αγκαλιά μου..δεν ήθελα να την ξυπνησω και έτσι την πήγα στο δωμάτιο μου. Ξαπλωσα δίπλα της και κοιτάζοντας την κοιμηθηκα και γω..

Πηνελόπης pov

Ξυπναω και κοιτάζω γύρω μου και πανικόβληθηκα για λίγο γιατί δεν ήξερα που βρισκομουν..είδα δίπλα μου τον gray να έχει τυλιχτεί πανω μου σαν χταποδι και ηταν απλα τόσοοο γλυκούληςς..καθόμουν και τον έβλεπα για κάνα 3λεπτο μέχρι που άνοιξε τα διαμαντενια ματια του και χαμογελασε αντικρίζοντας με!! Μου είπε καλημέρα και του είπα το ίδιο..σηκωθηκα και πήγα στο μπάνιο να φρέσκαριστω..

Με το που βγαινω βλέπω τον gray μονο με το μποξερακι..ομγ τι σώματαρα είναι αυτηηη....είχα κολλήσει κοιτάζοντας τον και μου λέει

G: σου αρέσει αυτό που βλέπεις?

Εν το μεταξύ είχα κοκκινίσει εκείνη την στιγμη

Π: καθολου
G: α έτσι ε?
Π: οο ναιιι

Ήρθε κοντά μου και μου έδωσε φιλί στο μάγουλο..μετα απο αυτό έπρεπε να φύγω καο με συνόδεψε μέχρι την εξώπορτα..

G: πέρασα παρααα πολύ ωραία χτες μαζί σου!!
Π: και γω το ίδιο gray !! Επίσης ήθελα να σου υπενθυμησω οτι ο χορός είναι σε μια εβδομάδα.
G: δεν το ξεχνώ με την καμια αυτό πριγκίπισσα μου
Π: ωραία!! Γεια σου gray

Πήγα να του δώσω φιλί στο μάγουλο και εκείνος με πρόλαβε και με φίλησε στον λαιμό..ενιωσα τις τρίχες μου να σηκώνονται και του έδωσα φιλί στο μάγουλο κοντά στα χείλια

Έφυγα και πήγαινα στο σπίτι..με το που ανοίγω την πόρτα ακουγα moans και ανεβαίνω πανω στο δωμάτιο του Μιχάλη για να δω τι συμβαίνει και τι βλέπω?! Την λαμπρινη με τον αδερφό μου να κανουν σεξ..ομγ εκλεισα κατευθείαν την πόρτα και άρχισα να χασκογελαω μονη μου γιατί επιτέλους το έκαναν..εγώ χαίρομαι με την χαρά της κολλητης μου και ποσο μάλλον και με του αδερφού μου!!

Έφυγα απο το σπίτι για να μην ακούω και πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά για να δω τι παιζει απο φορέματα για τον χορό..μου άρεσαν καμια τρια φορέματα αλλά φυσικά θα επιλεξω μαζί με την λαμπρινη..

Γύρισα σπίτι μετα απο κάνα τρίωρο και ευτυχώς είχαν τελειώσει με οτι έκαναν και μου πρότεινε η λαμπρινη να πάμε αύριο για ψώνια..φυσικά δέχτηκα..ανεβηκα στο δωμάτιο να κάνω τις εργασίες μου και μετα εκατσα να δω κάνα επεισόδιο teen wolf μιας και έχω μεγάλη πορωση!! Η ωρα είχε παει 12 το βράδυ και μαλλοννν το παρατραβιξα λίγο με τα επεισόδια..

Εκανα την νυχτερινή ρουτίνα μου και έπεσα για ύπνο.

My Brother's Best Friend G.DWhere stories live. Discover now