7ο κεφαλαιο

551 28 6
                                    

Graysons pov

Θα πάρω την απόφαση να της στείλω μύνημα να βγούμε εξω.Της έστειλα και δεχτηκεεε!! Ομγ είμαι πολύ χαρούμενος..νομιζα δεν θα δεχοτανε αλλά τελικά δέχτηκε..

Είναι να περάσω από το σπίτι της σε 1 ωρα οποτε μπαίνω να κάνω ενα μπάνιο και να φτιάξω το μαλλι μου!

Ετοιμαστικα και πήρα κινητό και κλειδιά και πήγα απο το σπίτι της. Με το που εφτασα είχα πολύ άγχος. Χτυπάω το κουδούνι και με το που μου ανοίγει την πόρτα είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα! Ηταν απλα πανέμορφη...αποχαθηκα απο την ομορφιά της και όταν καταλαβε οτι την κοιτουσα επίμονα εβιξε λίγο και επανήλθα κανοντας τα μάγουλα μου να κοκκινησουν απο την ντροπη!

Μπενουμε μέσα στο αυτοκίνητο και βάζω στο φουλ τραγούδια του Drake,future κλπ αλλά με το που είδα την Πηνελόπη να τα τραγουδάει με πάθος λέω από μέσα μου 'αυτό το κορίτσι το λατρεψααα'.. τραγουδούσα και γω μαζί της με την αγριοφωναρα μου..πιο χάλια πεθαίνεις { πέρα απο την πλάκα ο gray είναι τοσο cute όταν τραγουδάει} και όταν φτάσαμε βγαινω και πάω να της ανοιξω την πόρτα..με ευχαριστεί και κατευθυνόμαστε προς την καφετέρια..

Επειδή ήθελα να την γνωρίσω σαν χαρακτήρα της πρότεινα να παίξουμε τις 20 ερωτήσεις και δέχτηκε..αρχίσαμε να ρωταμε ο ένας τον άλλον και πλεον ειχαμε μαθει ο ένας τον άλλον παρα πολύ καλά!!

Με όλα αυτά που είπαμε ήρθαμε πιο κοντά και δεθηκαμε κατα κάποιον τροπο! Τι να πρωτοπω για την Πηνελόπη! Είναι πεντάμορφη σαν τα κρύα τα νερά, έχει μια καταπληκτική προσωπικοτητα και είναι πολύ cool και προσγειωμένο άτομο..

Είχε περάσει κάπως η ώρα και είπαμε να κάνουμε και καμια βόλτα μαζί..φωναξα την σερβιτόρα και
Σερβιτόρα: Σ

Σ: να πληρωσετε θέλετε?
G: ναι παρακαλώ,ποσο κοστηζουν όλα μαζί?
Σ: 6€

Πάω να βγαλω το 10€ απο την τσέπη και με σταματά η Πηνελόπη και μου λεει

Π: grayson σε παρακαλώ άσε με να πληρωσω το δικο μου
G: noppppe 😉
Π: gray μη!

Δίνω το 10€ στην σερβιτόρα και παει να μου δώσει ρέστα και τις λέω κρατά τα. Φευγουμε απο εκεί και μου λέει:

Π: βρε grayson δεν ηταν αναγκη.
G: εγώ ήθελα και δεν πρόκειται να μου αλλαζες την γνώμη όμορφη 😏
Π: σε ευχαριστώ πάντως

Και μετα απο αυτά τα λογια μου έδωσε ενα φιλί στο μάγουλο..θεέ μου..εκείνη την στιγμη βρισκόμουν σε αλλη διάσταση..αυτά τα απαλά τα χειλακια της με το που ακουμπησαν το μάγουλο μου, ανατριχιασα και κοκκινησα ολόκληρος..

Κάναμε βόλτες μέχρι τις 11μμ. Την άφησα στο σπίτι της και την πήγα μέχρι την πόρτα της! Της είπα πως πέρασα αυτή την μέρα και της έδωσα ενα απαλό και αργό φιλί στο μάγουλο! Την είδα να λιώνει κάτω απο το φιλί μου και την καληνυχτησα και έφυγα..

Αχ τι μου κανει..αυτη την μέρα δεν θα την ξεχάσω.. ειδικα το φιλί!

Πήγα σπίτι και προσπαθούσα να κοιμηθώ αλλά ερχόταν συνέχεια στον νου μου..η πριγκίπισσα μου

------------------------------------------------------
Soo guys, απο οτι καταλαβατε εδω τα έγραψα πιο αναλυτικότερα απο το προηγούμενο κεφάλαιο..

Bye 😘😘

My Brother's Best Friend G.DWhere stories live. Discover now