Hoofdstuk 14.

3.2K 181 65
                                    


Een wolf die bruin en zwart tegelijk is, komt op me afgelopen. Ik loop met mijn rug naar achteren en voel het raam mijn rug raken. Ik werp snel een blik door het raam heen en de wolven en vamps zitten nog steeds te vechten. Ik slik. Wat moet ik doen?

Dan kijk ik de wolf aan, wiens ogen helemaal zwart zijn. Wanneer hij een stap verder wilt zetten stopt hij. Hij kijkt naar mijn nek en dan weer naar mij. 'Hij heeft haar gemarkt, de klootzak,' gromt de wolf naar de andere wolven en vampiers.  Ze kijken verbaasd en kwaadaardig eng. 'Iemand moet Jack erbij halen!' schreeuwt een vampier. 'We hebben weinig tijd over, we kunnen ze niet voor altijd bezig houden!'


Ik snap het helemaal niet meer. Wat is dit? Ik voel tranen opkomen in mijn ogen. Hebben ze Zayden en Uriah doodgemaakt? Wie is Jack? Duizenden vragen vliegen door mijn hoofd.

'Wat is hier aan de hand?' zegt een dodelijk dreigende stem. De wolven en vampiers draaien zich om en maken dan plek om de man erdoor te laten. 'Hij heeft haar gemarkt, Jack.' gromt dezelfde wolf van net tegen de man, die blijkbaar Jack heet. De man, die blijkbaar Jack heet, kijkt eerst geschokt en met grote ogen. 'Godverdomme!' schreeuwt hij, wat door merg en been gaat.

"Taalgebruik!" wil ik zeggen, maar ik hou mijn mond wijs dicht. Ik krimp ineen en ril als een rietje. Hij loopt dreigend naar me toe en ik krimp nog meer ineen. Hij staat nu voor me en pakt mijn kin vast. 'Luister goed, meisje. Jij gaat met ons mee. Dit kan op de moeilijke of de makkelijke manier.' zegt hij en kijkt me doordringend aan.

Dat was het draadje wat knapte. Ik sla zijn hand weg en kijk hem met grote, dreigende ogen aan. 'Ten eerste, raak me niet aan. Ten tweede, bedreig mij niet! Over mijn freaking lijk dat ik met jou mee ga, mislukte pompoenhoofd!' Als blikken konden doden, dan zweer ik het je... dan was deze Jack al in de onderwereld, bij Hades.

De weerwolven en vamps zijn stil gevallen. Ik trek me er niets van aan en geef Jack een zure blik. 'Je kiest dus voor de moeilijke manier.' zegt hij en dan pakt hij mijn arm vast en trekt me hardhandig mee. 'Laat me los, jij verrotte aardappel!' schreeuw ik.

Hij stopt en kijkt me dodelijk aan. 'Dit gaat je héél duur komen te staan, meisje.'

Dan trekt hij me weer verder mee en de weerwolven en vampiers volgen ons. Ik probeer waar ik ook kan me vast te klampen maar hij trekt me even hard mee. Net wanneer we bij de deur zijn klem ik me stevig vast aan een kast en negeer de pijn die ik heb. Jack kan me niet loskrijgen en trekt me dan hard aan mijn haren en sleurt me mee. Ik schreeuw het uit en ik zweer dat iedereen binnen een straal van 6 meter mij kan horen.

Jack trekt me hardhandig aan mijn haren mee en ik word over de grond gesleept. Ik probeer zijn hand weg te slaan maar dat lukt me nauwelijks. Ik begin te jammeren en voel pijnscheuten door mijn hele lichaam gaan. Ik weet zeker al dat mijn arm gebroken is, en ik heb zeker al rib kneuzingen. Nog even en al mijn haren worden uit mijn hoofd getrokken.

Op een gegeven moment stopt Jack met lopen. Hij trekt me zo kwaad als het kan overeind aan mijn gebroken arm en ik schreeuw het uit, terwijl warme tranen over mijn wangen glijden. Opeens voel ik de pijn niet meer. Ik voel me verdoofd.

Ik snik alleen nog maar en dan zie ik hoe hij door de wolven heen bij mij probeert te komen. Zayden schudt iedereen van zich af die op zijn weg komt en rent recht op me af. Achter hem rent Uriah en steeds meer wolven proberen hen tegen te houden. Ik wil opstaan, naar hun toegaan, maar het lukt me niet. Ik heb geen kracht meer.

Zaydens ogen zijn rood van woede en hij smijt iedereen weg die hij tegenkomt. Hij blijft oogcontact met mij houden en rent naar me toe. Ik word hardhandig opgetild en word gesmeten in een SUV. Ik probeer nog tegen te spartelen maar het lukt me niet. De deur gaat met een klap dicht en Jack verandert terwijl hij springt in een wolf. Nu kijk ik verbaasd en wanhopig. Ik dacht dat hij een vampier was? Ik snik en laat mijn hoofd in mijn handen vallen. Ik kijk op en probeer wanhopig de deur open te doen, maar het is op slot.


Ik zie hoe Zayden wordt aangevallen door Jack en Uriah probeert Jack van Zayden af te halen.


Opeens start de SUV. Ik schrik en kijk naar de bestuurder. Het is een vrouw. Ik kijk haar aan en ze glimlacht naar me. Een geruststellende glimlach. 'Luister, alles gaat goed komen oké? Ik sta aan jouw kant. Ik ga je helpen om vrij te komen, maar eerst moet ik de volle vertrouwen van Jack krijgen. Anders kan je nooit van je leven vrij komen. Ik ben trouwens Marit.' zegt de vrouw, blijkbaar Marit.

Hoe moet ik haar vertrouwen? Is ze wel betrouwbaar? Straks doet ze dit allemaal en heeft ze een list verzonnen... 'Je moet me echt vertrouwen, Lily. En nu moeten we gaan, anders gaat het niet goed aflopen hier.' zegt ze en ze draait de SUV en ze begint te rijden.

Ik probeer met alle kracht die ik heb de auto uit te komen. Mijn mates zijn daar! Ik moet bij ze zijn... Straks gaat er nog iemand dood! 'Alsjeblieft, laat me gaan! Mijn mates...' zeg ik huilend.

'Lily, ik zal je later laten ontsnappen. Nu moet je echt met me mee, vertrouw me alsjeblieft,' zegt ze met smekende ogen. Ik knijp mijn ogen dicht als antwoord en kijk door het raam heen terwijl Zayden en Uriah nog steeds in het gevecht zitten.

Ik leg mijn hand tegen de raam aan en fluister: 'Laat ze alsjeblieft niet doodgaan...'

'Ze gaan niet dood, ik kan het je garanderen.' zegt Marit. 'Heeft Zayden je al zo snel gemarkt? Wat een wonder.' zegt ze glimlachend. Ik kijk haar verbaasd en triest aan. Dan zegt ze: ' De mark. Je ziet gewoon dat het van Zayden is. En nu gaan we echt rijden.' ze schakelt en trapt dan vol op de gas. We schieten vooruit en ik zie het laatste glimpje van Zayden.

Ik knijp mijn ogen dicht en een traan verlaat mijn ooghoek.

Wat als dit de laatste keer was dat ik hun had gezien?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Sorry voor de cliffhangers, echt sorry.

Maar ik heb goed nieuws: ik ben van plan mijn mini-voorraadje op te maken zodat het volgend hoofdstuk een bonushoofdstuk wordt!

Ik kon niet langer wachten tot morgen, kijk hoe ongeduldig ik ben. Dat komt allemaal door jullie reads, votes en comments!


Oh en ik ging echt stuk toen ik die scheldwoorden bedacht, lol.


Wie in godsnaam komt er op een scheldwoord  "mislukte pompoenhoofd" of  "verrotte aardappel?"


Nou, dan ken je mij nog niet.

LOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL!

Morgen weer school...... *snik snik*

my life is soooo rude....


Laat me jullie mijn gejank besparen.


ADIOS


Herschreven: 12 september '16




Chosen by the demon wolf 1 & 2Where stories live. Discover now