[1.2]

7.5K 701 172
                                    


"Televizyonun kablosunu çıkarın. Sehun sen Chanyeol'ün telefonunu almaya çalış. Kimse telefonunu ortalık yerde bırakmasın. Ayrıca Chanyeol'ü bugün evde tutmalıyız." Chanyeol hala uyuyordu ve üyeler televizyonda gördükleri haberden sonra salonda toplanmış plan yapıyorlardı. Suho lider edasıyla her şeyi anlattıktan sonra hepsi onaylamıştı.

"Ne kadar saklayacağız ki eninde sonunda öğrenecek." Lay ilk defa doğru bir şey söylemişti. Eninde sonunda öğrenecekti fakat şimdilik bilmemeliydi.

"Hey bensiz toplantı mı yapıyorsunuz? Neden beni uyandırmadınız?" Chanyeol kendi koltuğuna otururken eline kumandayı aldı.
'Yarın televizyon izleme.' Onun dedikleri aklına geldiğinde daha da meraklanmıştı. Neden izleme demişti ki?

Power tuşuna bastığında açılmamıştı.

"Televizyon bozuldu Chanyeol." Televizyon bozulduysa laptop vardı değil mi? Masanın üzerindeki laptopa uzanırken üyeler birbirlerine baktıklar.

"Hey Yeol o bana lazım!" Kris ani bir hareketle laptopu Chanyeol'den aldı. Chanyeol sinirle Kris'e baktı. Her sabah uyandığında televizyon izlediğini bilmiyor muydu?

"Neyiniz var sizin? Kris ver onu bana."

"Özel bir işim var dostum veremem." Kris Tao'nun kolundan tutarak yukarı çıkmıştı. Chanyeol şu özel işi (!) anladığında sesini çıkarmadı.

Televizyon ve laptop yoktu ama telefonu vardı.

Odasına çıkıp masanın üzerindeki telefonunu almaya gitti. Ama telefonu yoktu. Buraya koyduğuna emindi oysa ki. Odada bakmadığı yer kalmamıştı.
"Telefonu mu gördünüz mü?" Herkes hep bir ağızdan 'görmedik' diye bağırınca Chanyeol şaşırdı.

"Sizde bir şeyler var. Ne oldu? Dökülün." Bu kez hep birlikte gülmeye başlamışlardı. Chanyeol onların normal olmadığını biliyordu ama niye bu kadar belli ediyorlardı ki?

"Suho hyung telefonunu verir misin?"

"Hepimiz şirkette unutmuşuz. Bence sen de orada unuttun." Chanyeol anladığına dair başını salladı.

"O halde gidip alalım."

"HAYIR!" Yine hep birlikte söylemişlerdi.

"Neyiniz var sizin Tanrı aşkına? İyi gelmeyin ben giderim." Oturduğu yerden kalkacağı sırada Sehun kucağına oturmuştu.

"Sehun ne yapıyorsun? Kalksana kucağımdan bak Luhan ordan beni dövecekmiş gibi bakıyor." Sehun Luhan'a baktığında korkmuştu. Çünkü gerçekten öyle bakıyordu. Sehun Chanyeol'un kucağın kalkıp Luhan'ın yanına oturdu.

Yine kalmaya yeltendiğinde kedisi çıkmıştı kucağına.

"Senin karnınacıktı?"

"Evet çok acıkmış sen gitme şirkete ben gidip alırım." Suho konuştuğunda Chanyeol "Çabuk git gel hyung. Telefonum lazım bana" dedi.

⇨⇦⇨

Günün ilerleyen saatlerinde Suho hala gelmemişti ve Chanyeol'de dışarı çıkamıyordu. Çünkü şirketleri çıkmasına izin vermiyordu. Aslında buda üyelerin bir oyunuydu.

"Suho hyung aradı. Hepimizin şirkete gitmesi gerekiyormuş." Kyungsoo hiç istemeyerekte olsa söylemişti. Çünkü eğer Chanyeol dışarı çıkarsa her şeyi öğrenmiş olurdu.

Üyeler hep birlikte arabaya binerken Chanyeol en öne oturmuştu. Hiçbirinin aklına radyo gelmemişti ve artık çok geçti.

"Ünlü oyuncu Byun Baekhyun'un uzun süredir aynı dizide oynadığı bölüm arkadaşıyla ilişkisi olduğu açıklandı. Henüz bir açıklama yapılmadı ama IG hesabında yayınladığı foroğrafla bu bilginin doğru olduğu kanıtlanmış oldu."

⇨⇦⇨

ActorFan : Özür dilerim..✔

↙↘

Y/N : Lulu'nun konseri var ama izleyemiyorum açılmıyo site ağlayabilir miyim?

Y/N : Lulu'nun konseri var ama izleyemiyorum açılmıyo site ağlayabilir miyim?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
coincidence :: chanbaekWhere stories live. Discover now