[5.2 ⊙M⊙]

6.1K 363 133
                                    

Sdnr2711 ithafen~

"Benim lavaboya gitmem gerek Baekhyun." Baekhyun kafasını sallayıp kıkırdadı.

"Neye gülüyorsunuz Bay Byun?" Baekhyun gülmeye devam edip Chanyeol'ün pantolonun önünden belli olan şişkinliği gösterdi.

"Kimin sayesinde acaba?" diyip kalktığı yere tekrar oturmuştu. Daha demin gülen Baekhyun şimdi utancından Chanyeol'ün yüzüne bakamıyordu.

"Y-yardım etmemi ister misin?" Baekhyun'un sorusuna şaşırarak karşılık vermişti Chanyeol.

"Hastanedeyiz Baekhyun." Omuz silkti Baekhyun.

"Kapıyı kilitlemen yeterli." Ciddiydi ve onun bu açık sözlülüğü karşısında oldukça şaşırmıştı.

"Niye öyle bakıyorsun Chanyeol? Sevgilim değil misin? Tabiki de yardım edeceğim." Cidden çok şaşkındı Chanyeol. Baekhyun'un bu konuda çok utangaç olduğunu çok iyi biliyordu. Fakat şimdi karşısında utansada yardım etmek isteyen bir Baekhyun vardı.

"Ben halledebilirim Baekhyun. Şuan hastanedeyiz ve sen yorgunsun." Baekhyun'un yüzü düşmüştü. Neden bilmiyordu ama şuan da Chanyeol'ü hissetmeye ihtiyacı vardı.

"Baekhyun düşürme yüzünü. Hastaneden çıktığımızda tamam ?" İsteksizce başını salladı Baekhyun.

"Şimdi ben lavaboya gidiyorum ve sende uyumaya çalışıyorsun." Tekrar kafasını sallamıştı Baekhyun. Kendini iyi hissetmiyordu. Ve uyuması doğru olandı.

▶▶▶

Günün ilerleyen saatlerinde Baekhyun'un doktoru hastaneden çıkabileceklerini söylemişti. Chanyeol Baekhyun'un doktoruyla konuştuğunda onunla ilgilenmesini rica etmişti. Kendini çok yalnız hissettiğini ve onunla vakit geçirmesini söylemişti ve Baekhyun'un neden öyle davrandığı ortaya çıkmıştı.

coincidence :: chanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin