[5.5]

4.1K 347 82
                                    

"Hey Byun? Neyin var?" Yanına oturan bölüm arkadaşını umursamadan telefonuyla uğraşmaya devam etti.

"Chanyeol ?" Gözleri şaşkınlıkla açılırken onun bu haline kahkaha attı SeolHyun.

"Sadece ben değil bütün şirket biliyor. Bilirsin bizim şirkette haberler çabuk yayılır." Niye bu kadar şaşırmıştı ki? Sonuçta başkan engel olmasıydı şimdi herkes biliyor olacaktı.

'Başkaları ne düşünür onu merak ediyorsun değil mi?' Chanyeol'ün yazdıkları aklına gelirken geçirdi. Belki de gerçekten öyle düşünüyordu.

"Ayrıldınız ?" Kafasını salladı.

"Başkaları ne düşünür meselesi değil mi? O yüzden ayrılmak istedi." SeolHyun her zaman Baekhyun'u dinleyen biriydi ve o şirkette dert dinleyen psikolog diye anılırdı. Her şeyi hemen anlamasının sebebi de buydu.

"Peki neden ona anlatmadın?" Korkuyordu. Onun yüzünden üzülmesini istemiyordu. Eğer söyleselerdi belki de Chanyeol bir daha sevdiği işi yapamayacaktı.

"Başkan tehdit etti. Eğer söylersek Chanyeol gruptan atılacaktı." SeolHyun anladığına dair mırıltılar çıkardı. İş başa düşmüştü.

"Bir süre görüşmeyin. Bu sırada başkanı ikna etmeye çalışalım olur mu?" Onu görmeden yapabilir miydi bilmiyordu. Ama sanırım doğru olan buydu diye düşünüyordu.

"Şimdi üyelerden birine arıyorsun ve Chanyeol'ü görmek istediğini söylüyorsun. Çünkü eğer Chanyeol'ü ararsan seninle görüşmek istemeyecektir." SeolHyun'un dinleyip Baekhyun'a yardım edecek tek kişinin numarasını tuşladı.

coincidence :: chanbaekWhere stories live. Discover now