[6.0 ⊙Final⊙]

7.4K 406 517
                                    

[ Sizi rahatlatan ya da EXO'nun en sevdiğiniz şarkısıyla okumanızı istiyorum. ]

"Hey, merhaba millet ben Byun Baekhyun." Birçok kez canlı yapmış olmama rağmen şuan da çok heyecanlıydım. Beni (?) izleyen bir sürü fan vardı ve ben onlara karşı bir yanlış yapmaktan çok korkuyordum.

"Hepiniz şuan da çok şaşkınsınız biliyorum. Çünkü Chanyeol yanımda değil. Oh biliyorsunuzdur filmi vizyona girdi ve o Çin'deki basın toplantısına katıldı. Uçağı inmiş olmalı umarım birazdan burada olur." Yayını iptal etme kararı almıştık. Sonra bunun sorun olmayacağını söyleyip başlangıcı yapabileceğimi söylemiştim.

"Yayınımızın adını herkes biliyor değil mi? ChanBaek Answer&Questions. Evet 2 saatlik sürede sorduğuz tüm sorulara cevap vereceğiz." Sorulara göz atarken Chanyeol'ün bir an önce gelmesini diliyordum. Gerçekten heyecandan düşüp bayılabilirdim.

"Chanyeol gelene kadar birkaç soru cevaplamamı ister misiniz?" 'Evet' yorumlarını gördüğümde rastgele bir soru seçtim.

'Baekhyun bu kadar tatlı olmayı nasıl becerebildi?'

"Annemler beni yaparken pamuk şeker yemişler.Sonra da ben çıkmışım işte." Verdiğim cevaptan sonra gülmeye başlamıştım.

'Baekhyun'un Chanyeol hakkında ilk ve şimdiki görüşleri neler?'

"O mükemmel biri tanımadan önce de tanıdıktan sonra da bu fikrim değişmedi. Ona sahip olduğum için çok şanslıyım." Kameramanların işaretleri ile gösterdikleri yere baktım. Kapıya yaslanmış beni izleyen bir Chanyeol kalbimin hızlanmasına yetmişti. Kamera açıları onu gösterdiğinde üzerini düzeltip yanıma oturdu. Elimi avucu arasına alıp dudaklarına götürdüğünde kalbimde havai fişekler patlıyordu. Onu gördüğümde çok fazla atan bir kalbim vardı. Tabii ki bundan şikayetçi değildim.

"Merhaba millet, ben Park Chanyeol. Geciktiğim için üzgünüm. Sevgilime sahip çıktınız değil mi?" Tebessüm edip sorulara bakmaya devam ettim.

"Baek önce nasıl tanıştığımızı anlatalım. Sonra da fanlarımızın sorularını cevaplayalım ne dersin?" Mantıklı fikrine başımı salladım.

"Hazır mısınız millet?" Gelen yorumları takip ederken Chanyeol elimi tutup konuşmaya başlamıştı.

"Kyungsoo'nun numarasını değiştirdiği bir gün telefonuma kaydettiğimde son rakamını yanlışlıkla farklı yazmışım. Kyungsoo olduğunu düşünüp çekildiğimiz bir fotoğrafı attığımda Kyungsoo olmadığını söylemişti. Tanıştığımızda bizim fanımız olduğunu söylediğinde açıkçası şaşırmıştım." Sözünü kesip ben devam ettim.

"Ona oyuncu olduğumu fakat çok kısa rollerim olduğunu söylemiştim. Neden bilmiyorum ama kim olduğumu söylemek istememiştim. Evet ben EXO'nun ve Chanyeol'ün hayranıydım ve o da benim hayranım. Ben tanışmamızın tesadüf olduğunu düşünüyorum lakin Chanyeol şanslı olduğumu düşünüyor." Bu kez de o benim sözümü kesip devam etmişti.

"Şanslısın Baekhyun. Hey bizim çocukluk arkadaşı olduğumuzu biliyor muydunuz? Bununda bir hikayesi var. Bacon sen anlatmak ister misin?" Başımı salladım.

"Küçükken parka gitmeyi çok severdim ve orada oynadığım bir arkadaşım vardı. Birbirimize takma adlar takmıştık. O bana 'Bacon' ben ona 'Yoda' derdim. Adlarımızı hiçbir zaman birbirimize söylemedik. Ama bir söz vermiştik. Eğer kader bizi bir gün karşılaştırırsa adlarımızı söyleyecektik. Ve sonuç söyledik ve sevgiliyiz." Söylediklerime gülen Chanyeol'e o çok sevdiği gülümsememi bahşettim.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 01, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

coincidence :: chanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin