[3.8]

5.9K 494 102
                                    

JealousYoda: Başka birini iyi öpebilmek için beni mi kullanıcaksın yani?✔✔

MyDarling: Ne? ✔✔

JealousYoda: Okuduğun halde neden 'Ne?' diyorsun?! ✔✔

MyDarling: Tamam senden yardım istemem hataydı! ✔✔

JealousYoda: Tabii ki de benden yardım isteyeceksin.✔✔

JealousYoda: Fakat istediğin şey sence de biraz garip değil mi?✔✔

MyDarling: Ben sadece rolümü iyi yapabilmek için uğraşıyorum.✔✔

JealousYoda: Ve bunun için beni kullanacaksın.✔✔

MyDarling: Tamam Chanyeol hiç söylemedim say! ✔✔

MyDarling kişisi çevrimdışı~

JealousYoda: Tamam sana yardım edeceğim.✔✔

...

Baekhyun odasında bulunan balkonda otururken içeride Chanyeol'ün ne yaptığını merak ediyordu. Şimdiye kadar oynadığı dizi ve filmilerinde bu kadar zorlandığını -öpüşme sahneleri dışında- hatırlamıyordu. Her seferinde o sahnede yönetmenin 'Duyguyu veremiyorsun Baekhyun.' demesine rağmen yayınlanıyordu. Lakin artık bir şeyleri doğru düzgün yapması gerekiyordu. Bu yüzden Chanyeol'den yardım istemişti. Tamam bu biraz utanç vericiydi. Ama ondan başka birinden de yardım isteyemezdi.

Telefonuna gelen bildirim sesiyle mesajı açtı.

JealousYoda: Tamam sana yardım edeceğim.✔✔

Mesajı okumasıyla Chanyeol'ün balkona gelmesi bir olmuştu. Telefonunu kapatıp masanın üzerine bıraktı. Chanyeol, Baekhyun'un yanındaki saldalyeye otururken ikisininde bir şey söylemeden oturması Baekhyun'u germişti.

Chanyeol yanında oturan Baekhyun'a göz ucuyla baktı. Sırf başka birini iyi öpebilsin diye ona tabiki yardım etmeyecekti. Kim böyle bir şeyi kabul ederdi ki? Hem Baekhyun, Chanyeol dışında kimseyle onu öptüğü gibi öpüşmezdi. Düşündüğü şeyleri bir kenara bırakıp Baekhyun'a döndü.

"Tamam başlayalım." Bunu kendisi istemişti. Peki neden şimdi kızarıp utanıyordu? Chanyeol aralarındaki mesafeyi kapatıp birbirlerinin gözlerinin içine bakabilecek kadar yakınlaştı.

Neredeyse 1 aya yaklaşık süredir sevgililerdi ve doğru düzgün birbirlerini bile öpmemişlerdi. Bunun nedeni ise programları yüzünden birbirlerine vakit ayıramamalarıydı.

Baekhyun utandığı için sürekli gözlerini kaçırıyordu. Bu davranışı ise Chanyeol'ün hoşuna gidiyordu. Chanyeol biraz daha yaklaşıp Baekhyun'un gözlerinin kapanmasını sağladı. Dudakları birbirlerinin dudaklarına temas ediyordu. Baekhyun'un kalbi gereğinden fazla hızlı atıyordu ve Chanyeol'ün atışları duyduğundan emindi.

coincidence :: chanbaekTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon