38. Parker

2.2K 81 83
                                    

Min första kyss fick jag när jag var tolv år. Det var tillsammans med min första flickvän, på den tiden där jag var otroligt ful och otroligt opopulär. Min första tanke var att hennes läppar mot mina var en av de äckligaste känslorna någonsin. Jag gjorde slut med min första flickvän pågrund av en dålig första kyss. Med tiden kom det flera första kyssar. Och betydligt mer flickvänner. 

Första kyssar slutade betyda någonting för mig. Kanske för att jag aldrig kände någonting speciellt. Det var inte som i filmer. Jag hade aldrig blivit kysst och känt att hela min värld vänts upp och ner, eller att det bosätter sig flera hundratals fjärilar i min mage. 

Tills nu. Annies läppar mot mina får mig att känna mig som en liten pojke, helt oskyldig och omedveten om världen och omedveten om sex och hjärtekross och det känns som om detta, denna kyssen, är min första kyss någonsin. Jag vet att det är kärlek. Jag vet att det är äkta. För min värld har vänts upp och ner. Och ett helt zoo har bosatt sig i min mage. Allt för ett par läppar mot mina. Och en speciell tjej. En tjej som jag älskar så otroligt mycket. 

A/N

Vilken musik lyssnar ni på? Jag lyssnar för det mesta på Ed Sheeran och Coldplay. 

01.36 AMOnde histórias criam vida. Descubra agora