Kapitel 15

373 25 1
                                    

Jag har inte öppnat dörren på flera dagar, jag vet inte exakt... har inte räknat...
Jag känner mig förstörd...
Allt som har hänt dom senast9e veckorna är bara för mycket.
Kim...Luna dör... bilkrashen... Blue Moon... Sky... Alpha dör... allt bara flyger runt i huvudet som en stor orkan... o-och förstör mig inifrån...
Jag behöver Sky... och jag behöver Kim.
Efter att ha suttit med ansiktet i händerna och håret hängandes ner framför mig som för att skydda mig från världen utanför drar jag mig med möda upp från sängen och ser in i spegeln där mina ögon möter en 16:årig tjej. Hon har en hängig blå/vit lössittande tröja där ena axelbanden har åkt ner och hänger vid armen.
Ett par U.S.A mjukis-shorts som sitter löst runt midjan där ena snöret hänger en bra bit längre än det andra och tillslut så möter jag hennes blick.
Dom gula ögonen ser djupt in i mina och påminner mig om Sky med den gröna glimman som jag bara sett hos henne och mig själv då.
Det trötta och osminkade ansiktet finns det inga ord för bara... trött....
Det mörkbruna vågiga håret ligger i stora tovor och ramar inte direkt glammoröst in ansiktet.
Tillslut släpper jag blicken ifrån min spegelbild och går in i badrummet där jag hämtar mitt smink.
Jag tar lite enkelt med fundation, mest för att dölja hur jag gråtit. Tunt med mascara och sen lite rouge och ett mörkrosa läppsyl som lite enkelt kan användas som läppstift. En kort båge med eyelinern sen är jag klar med sminket.
Jag går sen ut till sovrummet och öppnar garderoben där jag ganska snabbt hittar en svart sport bh som jag tar på mig under en grå hoddie utan text. Sen ett par mörkblåa jeans och jag är färdig.
Bara håret kvar som jag långsamt och länge borstar ut tills det ligger och vågor runt mitt ansikte och när jag ser in i spegeln igen ser jag faktiskt ganska bra ut.
Jag tar ett jupt andetag när jag drar på mig mina vita converse och ser sen ner på dörrhandtaget.
Allt jag behöver göra nu är att trycka ner handtaget.
Nu!
Jag samlar ihop den gnutta mod och styrka som finns kvar i mig och lämnar sedan huset.
....

HEJ ALLIHOPA!
Yes I'm back! Okej så det har tagit lång tid men jag har inte så mycket tid och dessutom blev det ett JVLIGT tråkigt kapitel... I DONT CARE! Jag har alltså hållt på med den nya "boken" 24/7 för att göra den helt perfekt då det är en födelsedagspresent till min bestie och oroa dig inte alexandra_thorsson du kommer att få mer än en kort "bok"😄😉😘
Ha det awesome så ses vi nästa gång vi ses!
Ps: Jag publicerade första delen av denna delen igår men av någon andledning så syntes inte det efter att hon sminkat sig😟 Vet nte varför men nu gör jag ett nytt försök.

The Dark LunaDär berättelser lever. Upptäck nu