2.Bölüm

1.2K 41 1
                                    

Şimdi bu Bay ukala benim üvey kardeşim mi olucak?Aslında daha da önemlisi ben üvey kardeşimle mi yattım.Bu olanlara inanamıyorum.Resmen bir gün içinde hayatım bok oldu.

Ben bu olanları düşünürken Yasir amca -bu adama baba demicem- bana odamın yukarda olduğunu ve yorgunsam gidip dinlenebileceğimi söyledi.Bende "Çok iyi olur" deyip ayağa tam ayağa kalkarken Bay Ukala lafa atlayıp "Ben ona odasını gösterebilirim"dedi.Sinir şey.Ve sonuç olarak şuan o önde ben arkada merdivenlerden yukarı çıkıyoruz. 

Odaya geldiğimizde "İste burası.Biseye ihtiyacın olursa bende yandaki odadayım" der demez tesekkür edip onu kapıyı kapatacaktım ki "Emily" dedi."Efendim Zayn" biraz duraksadıktan sonra "Şeey ben dün gece ---"lafını tamamlamasına izin vermeden "Zayn sakın o gece hakkında konuşma.Şimdi iyi geceler" diyerek odanın kapısını kapattım.

Dün geceden beri kapalı olan telefonumu elime alıp açma kararı aldım.37 cevapsız arama,43 mesaj ve 6 sesli mesaj vardı.Bunların çoğu Daniel'dendi.Geriye kalanları ise en yakın arkadaşlarım olan Ldyia ve Isabel'dendi.Mesajların hepini okudum ve dinledim.Tam teefonmu kapatıcaktım ki mesaj geldi.Daniel "Aşagıya gel yoksa ben gelicem" yazmış.Aptal boş eve nasıl girmeyi planlıyorsa artık.Sonra bir mesaj daha."Yeni evinizde olduğunu biliyorum.İnanmassan aşağıya bak." yazmış.Ayağa kalkıp pencereyi açtığımda "Git burdan Daniel" kafasını olumsuz anlamda sllayarak "Sen buraya gelinceye kadar olmaz" dedi.O sırada yan odanın penceresi açıldı.Zayn ilk önce Daniel'e ve ardından bana sert bir bakış atarak "Bir sorun mu var?"dedi."Yok bişey Zayn sen içeri gir" dedim ve oda umursamaz bir bakıs atarak  "Sen bilirsin" dedi.Bende Daniel'e dönerek "Sakın sesini çıkarma bekle geliyorum" dedim. 

Ben tam kapıdan çıkarken annem beni farketmiş olacak ki "Em nereye?" diye sordu.Bende mecburen Daniel'in yanına demek zorunda kaldım.Annem benden önce kapıya varıp Daniel'i karşıladı ve "Hoşgeldin Daniel.Neden dışarıda bekliyorsun,lütfen içeri gel"dedi.Annemin Daniel'e olan bu ilgisini ben hala çözemedim.Daniel gerek yok dese de annem onu zorla içeri çağırıp bizi benim odama yolladı. 

Odaya girer girmez Daniel "Em,canım, sevgilim bak çok özür dilerim.Ben bir salağım.Ama çok sarhoştum.Kız kim onu bile bilmiorum.Yemin ederim." dediğinde aklıma geçen gece geldi.Belki Zayn'de beni tanımıyordu.Tabiki tanımıyordu.Of çok salağım ben.Bunları kafamdan atıp Daniel'e döndüm."Ben sana güvenmiştim Daniel.Ama sen ne yaptın?Tanımadığın kızı yatağa attın.Bitti Daniel,bitti." O kadar cok bağardım ki ben bile korktum kendimden.Daniel dolmuş gözlerle bana bakıyordu.Onu böyle görmek istemiyordum.Okadar çok bağırdığım için pişman oldum.Sonra Daniel tam ayağa kalkıp gidecekken "Eğer yakınında bir tane dişi sinek görürsem bu sefer 2.bir şans olmaz." Söylediklerimi duyar duymaz ban koşup sarıldı.Seviyorum ben bu çocuğu."Seni asla hayal kırıklığın uğratmıcam Em,söz veriyorum ve seni çok seviyorum" der demez dudaklarım yapıstı.Ben bile ne olduğunu anlayamamışken kapı açıldı.Bilin bakalım kim,tahmin etmesi zor değil.Evet Zayn.Kapının açıldığını duyar duymaz hemen Daniel'den ayrıldım.Zayn şaşırmış bir sekilde bize bakıyordu.Gözleri bir garipdi.Bakıslarınd hüzün vardı sanki." Sesler kesilince birşey oldu sandım.Pardon" dedi.Daniel rahatsızca yerinde kıpırdandı.Sanırım Zayn"den hoşlanmamıştı."Zayn bu erkek arkadaşım Daniel,Danil buda yakında üvey kardeşim olacak kişi Zayn"İkiside kafalarını sallamakla yetindiler.Bense bu davranışlarını hiç umursamadım.Ama Zayn tam çıkarken bana öyle bir bakış attı ki.O an kendimi yerin dibinde hissettim.Yanaklarım her zamanki gibi kıpkırmızı oldu.Bundan nefrret ediyorum.Sonra Daniel'e baktım.Kusursuz bi yüzü vardı.Ve beni seviyordu.Bundan daha önemli ne olabilir ki.

"Üvey kardeşinden hoşlanmadım" dedi ciddi bir ifadeyle Daniel."Boşver sevmene gerek yok zaten" diye geçiştirdim.Aslında Daniel'i bu kadar çabuk kesinlikle affetmezdim.Ama kendi hatamı göz önünde bulundurarak onu affettim.Onu seviyorum.Daha fazla uzatmanın anlamı yok zaten.

SABAH

Sabah masada sadece ben ve Zayn vardık.Annem ve cici babam işe gitmek zorunda olduklarını söyleyerek erken çıktılar.İkimizdende çıt çıkmıyordu.O arada kendi kendine mal bi şekilde gülerken ben oturduğum yerde sinir olmakla meşguldüm.O sırada kapı çaldı.Hizmetçi mutfaktaydı ve ben kapıya bakmaya karar verdim.Bağırarak "Ben bakarım" dedim.Zayn hemen atlayıp "Bırak o baksın o onun görevi".Bense "Ne var bunda ben bakarım" diye karşılık verdim.Sinir olduğunu belirten bir bakış attı ve kahvaltısını etmeye devam etti.

Kapıdaki kız beni uzun uzun süzdü."Adam dövmeye geldiyseniz içerde adam yok".Anlamadım der gibi uzun uzun suratıma baktı."O kadar sinirli bakıyosun ki"diye tamamladım cümlemi.Sonra da girmesi için kapıyı aralık bırakıp masaya doğru yürüdüm. "Zayn" diye etrafı yokladı.Bizi aynı yemek masasında görünce baya şaşırdı.Zayn olaya açıklık getirmek amacıyla "Gel hayatım.Seni üvey kardeşimle tanıştırıyım.Bu Emily" dedi.Bende sevecen bi tavırla "Bana Em diyebilirsin"diye karşılık verdim.Zayn garip bir ifadeyle bana dönerek "Bana böyle bir şey söylememiştin" dedi.Bense gülerek "O sadece kendimi yakın hissettiğim insanlara özel bişey" dedim.HAHA sinir oldu."Ben Perrie.Maalesef benim adımın kısaltması yok" dedi gülerek.Bende gülerek ona karşılık verdim.Biz baya eğlenirken Zayn'in sinirden kudurduğunu farketmemek elde değildi.

Odama çıktığımda sanki Zayn ve Perrie ismini daha önce duymuş gibiydim.Merakıma yenik düşüp laptopumu elime aldım.Google'a Zayn ve Perrie yazdım.Çıkan sonuçlar karşısında ağzım açık kaldı.Ben şimdi dünyaca ünlü bir starın evinde mi kalıyordum.Oha.Hala aşağıda olmalarını umud ederek hızlıca alt kata indim.Birlikte oturmuş televizyon seyrediyorlardı."Zayn sana bişey sorucam"dediğimde bana "Evet?" diye karşılık verdi."Senin bir grubun mu var?" dediğimde kahkaha atmaya başladı.Komik bişey mi sormuştum? "HAHAHAHAHAHAA" "Komik olan ne Zayn?" "Gerçekten bilmiyormudun?" dedi kahkahalarının arasından."Demekki ilgimi çekicek bi grup değilmişsiniz" dediğimde bu sefer Perrie kahkaha atmaya bşladı.O gülünce bende güldüm. Biz böyle gülerken televizyonda bir haber çıktı. "ŞOK ŞOK ŞOK.Zayn Malik ve bu gizemli kız kim?" Bir dakika.O resimdeki bendim.Hepimiz şaşırmış bir şekilde televizyona odaklanmışken deminki şeker kız gitmiş yerine tanımlayamadığım bir Perrie gelmişti."BU. KIZ. KİM. ZAYN!!" 

Şimdi yandık !!

Rude BoyWhere stories live. Discover now