4.Bölüm

948 31 6
                                    

Gözlerime nerdeyse tecavüz eden güneş ışınlarıyla uyandım.Başucumdaki saate baktığımda saat 11'e geliyordu.Gözlerimi bikaç kez kapatıp açtıktan sonra nerde olduğumu anlamaya çalıştım.Odamdaydım.Demek ki Zayn beni odama getirmiş.Ellerimi kafamın arasına alıp kafamı ovalıyordum.Başım çatlıyacaktı sanki.Yüzümü yıkadıktan sonra aşağıya inmeye karar verdim.Annemler gene işe gitmişti.Kaç gündür annemin yüzünüde doğru düzgün görmüyordum.

Aşağı indiğimde mutfakta hizmetçiden bir ağrı kesici istedim.Başka şekilde geçmezdi bu baş ağrısı."Evde benden başka birisi var mı Ellie?"."Zayn bey var efendim.Bay Malik bugün erken çıktı.Annenizle beraber tabiki."Bana karşı resmi olması beni kötü hissettiriyordu."Ellie bak ben sana adnla hitap ediyorum.Sende benimle sizli bizli konuşma.Bana Emily diyebilirsin.Hatta Em demen daha iyi olur.".Bu söylediklerime ilk başta gülümsedi ama sonra aklına bişey gelmiş gibi bana döndü."Efendim Zayn bey böyle şeylerden çok rahatsız olduğunu çok net bir şekilde belirtmişti.Üzgünüm"dedi.Heryerden Zayn çıkıyo ya."Bana Em de.Bende sana bunu emrediyorum o zaman"dedim kararlı bir şekilde."Peki efen.. Em" dedi gülümseyerek."Kahvaltıda özel olarak istediğiniz bişey vaarmı?" diye sorduğunda gülümseyerek "Hayır yok teşekkürler"diyerek mutfaktan çıktım.Zayn ile karşılaşmak istemiyorum.O yüzden hemen kahvaltımı yapıp çıkmak istiyorum.

 Ama biliyorsunuz ki benim şom bir ağazım var.Ve bundan nefret ediyorum.

Zayn sinirli sinirli aşağıya indi.Galiba beni arıyordu.Beni görünce "Sen ne yaptığını sanıyorsun Em? Dün gece yaptığın saçmalıkda neyin nesiydi?" diye bana çıkıştı.Bir saniye ben mi yapmışım ? Ha? "Ne dediğinin farkındamısın sen?Adamın kollarına kendimi atmadım heralde bende"dedim sinirli bir şekilde.Cevap vermesşne izin vermeden "Bana ne muamelesi yaptığının farkındamısın?"dedim.O ise "Bak ben sadece dün gördüklerime göre yorum yapıyorum."dedi.Salak bu valla salak."Zayn seninle bir gece yattım diye bana sürtük muamelesi yapamazsın.O geceden o kadar çok pişmanım ki.Yemin ederim o gece hayatımdaki en kötü geceydi".Bunu beklemediği çok belliydi.Gözlerinden bir şey geçti.Bir duygu.Ama ne olduğunu ben bile anlamamıştım.Zaten o sinirle masadan kalkıp odama koştum.

Gözlerim dolmuştu.İçimdeki ağlama isteğini daha fazla tutamadım ve odamda sessizce ağlamaya başladım.Neden ağlıyordum ki? Zayn bana sürtüksün dediği için mi ? Hayır.Neden ağladığımı ve aşağıda Zayn'e neden öyle dediğimi ben bile bilmiyordum ki.Aptalım ben aptal.

15 Gün Sonra

15 gündür Zayn eve gelmiyordu.Yasir amca işlerinin yoğun olduğunu söyleyip durdu.Bende bu 15 günümü tamamen Daniel'e ayırmıştım.Durun size asıl bombayı anlatmadım.Bütün dünya artık benim Zayn'in üvey kardeşi olduğumu biliyor.Ne harika değilmi? Hatta sevgilim Daniel'i bile biliyorlar.Ne kadar güzel değil mi? Hatta bütün Directionerler beni çok sevdiler.Acaba Zayn'le yattığımı bilseler bu kdar çok severlermiydi? Of ne diyorum ben ya.Sürekli kendime bunu hatırlatıp duruyorum ya.

Bekleyin bekleyin.Siz gerçek ASIL BOMBA'yı duymadınız. "ZAYN MALİK SEVGİLİSİ PERRİE EDWARS'ı kiminle aldattı? Bu kadın kim?" Evet 15 gündür magazin programları Zayn'e çalışıyor resmen.Zayn benimle kavga ettikten sonra başka kadının kollarına atmış kendisini.Sonra kadın bunun fotoğraflarını yayınlayınca olan oldu.Hayır benim anlamadığım neden o gün.Neden yani?

Ben böyle kafamda düşünürken kapı çaldı.Ellie kapıyı açmaya gittiğinde kapıdakinin Daniel olduğunu düşündüm.Ama maalesef yanlış düşünmüşüm.Gelen Harry'di.Bir dakika? Onun burda ne işi var ya.

"Selam güzellik"dedi bana yaklaşırken.Ben ise hala şaşkındım.Onun burda ne işi vardı ki?"H-harry? Burda ne işin var?"dedim o tapılası gözlerine bakarken.Aşkolsun.En yakın arkadaşımın evine gelmek de mi suç"dedi üzgün bir yüz ifadesi takarak."Neyse hoşgeldin.Ama maalesef en yakın arkadaşın buralarda yok canım"dedim konuyu değiştirmeye çalışarak."En yakın arkadasımın evine geldim dedim.Onu görmeye geldim dediğimi hatırlamıyorum"dedi beni süzerken.Ben ise sadece gülümsemekle yetindim bu söylediklerine."ee bugün işiniz var mı prenses?" dediğinde ne ara bu kadar samimi olduk biz ya diye düşünmeden edemedim."Aslında bugün sanırım boşum.Yani erkek arkadaşım ortalıklarda yok"dedim.O ise bu söylediklerime sevinerek "Bugün seni ben kaçırıyorum o zaman"dedi gülerek. "Eee ne yapıcaz bugün.Ona göre hazırlanıyım bende?"."Rahat bişeyler giy biraz dolaşırız"dedi.

İlk olarak Harry ile biraz arabada turladık.Son ses müzik ile beraber.Sonrasında bir kafeye oturmaya karar verdik. "ee ne yiyelim?" dedi bir bana bir menüye bakarak."Bugün beni sen davet ettiğine göre sen seç"diyerek gülümsedim.Bişeyler sipariş ettikten sonra "Evet Harold,dökül bakalım"dedim bilmiş bir şekilde."Beni fena yakaladın Em.Aslında lafı dolandırmayı beceremem ama ıııım b-en.Aaa siparişlerimizde geldi.Umarım beğenirsin" dedi garsonu görünce."Lafı gayet de güzel bir şekilde dolandırabiliyosun Harry"dedim gülerek."Seni dinliyorum"."Bak beni sakın yanlış anlama.Sana sadece bir soru sormak istiyorum.","Tabi sor"dedim en sevecen halimle.Önümdeki yemeğin de tadına bakarken."Zayn ile aranda ne var" dediği anda donup kaldım.Hatta bir tek ben değil bozağımdakide öyle.Boğazıma takıldı kaldı."Em iyi misin? Bu kadar zor bir soru sorduğumu bilmiyordum"dedi gülerek."Bu-bunu da nerden çıkardın?"dediğimde "Ah hadi amaa.İkinizde aynı tepkiyi vermekten vazgeçin"dediğinde ağzımdaki suyu ağzımd zor tutmuştum.Bu tepkimi görünce Harry kahkaha atmaya başladı.Ben karşısında hem kızarıp hem sinirlenirken o kahkaha atıyordu.Ne güzel ya."Zayn bana herşeyi anlattı Em"dedi bu seferde.Sinirlenerek "Lütfen ben bişey yemezken konuş"diye çıkıştım ona."Ne demek anlattı?Ne anlattı?"."Aslında ağzından da kaçırdı diyebilirim."Ben ne olduğunu henüz idrak edemezken Harry konuşmaya başladı.

"Seni ilk gördüğümde çok güzel bulmuştum.Seni dışarı davet etmeyi düşünüyordum.Ama Zayn bana engel oldu."Şaşırarak ona bakıyordum."Engel mi oldu?Nasıl?" dediğimde "Zayn'e senin nereli olduğunu falan soruyordum.Sonunda üvey kızkardeşini dışarı çıkmaya davet edicem"dediğimde öyle bir sinirlendi ki.Görmeliydin.Hatırlıyomusun grupla beraber bara gitmiştik.Hatta sonrasında siz kaybolmuştunuz.İşte o gün içerde barı konusu açıldığında senin gelmeni istememişti.Normalde Zayn asla böyle şeyler yapmazdı.Yani banane der umursamadan çeker giderdi.İşte ordaki olaydan sonra Zayn'i daha yakın takibe aldım resmen.Seni anlatırken yüzündeki ifadeyi.Sonra Perrie'yi aldatma olayından sonra onu köşeye sıkıştırdım.Sonunda seninle yyattığını anlattı.Merak etme detaylara girmedi"dedi gülerek.Elimde buruşturduğum peçeteyi ona atarak "İğrençsin Harry"dedim.O ise konuşmasına devam etti."Bilmem farkındamısın ama 2 haftadır Zayn seninle karşılaşmamak eve gelmedi." Kafamı salladım sadece.""Hatta seninle olan kavganızıda anlattı.Çocuğa neler demişsin öyle."dediğinde "Zayn sadece kendi tarafından anlatmış Harry.Bana sürtük  muamelesi yaptı senin ondan haberin varmı?"dediğimde "Tamam sinirlenme hemen.Ben zaten Zayn'i yeterince azarladım sana dediklerinden dolayı.Neyse konuya dönelim.Aslında eve gelmemesinin sebebi birazda erkek arkadaşın.Ona fena halde kafayı takmış durumda.Onu gördüğü yerde yere yatırıcak." dedi.Ben bu dediklerine karşı ne tepki vericeğimi bile bilmiyordum.Hiç konuşmadım.

"İyi misin?" dediğinde sadece başımı salladım."Pekii.Şimdi asıl soruya gelelim.Zayn'den hoşlanıyomusun?" OHA HARRY.Hoşlansamda sanane yani burda."Hayır.Benim bir sevgilim var bilmem farkında mısın?" dediğimde yüzü düşmüştü.Ne sanıyodu ki.Zayn'e aşık olduğumu falan mı?"Seni buraya Zayn yolladı demi? İnanamıyorum bende oturmuş seni dinliyorum ya" diye sinirle kalktım masadan.Bunu beklemediği çok belliydi.Masanın üzerine yüklü miktarda para bırakarak benim peşimden gelmeye başladı. O an ne olduğunu bende anlamadım ama bir anda kendimi yerde buldum.Sonrası yok zaten.

Gözlerimi açtığımda beyaz bir odadaydım.Bir yanımda sinirli bir Daniel ve diğer bir yanımda sinirli bir Zayn vardı.Şaşkın şaşkın onlara bakarken içeriye Doktor Reed girdi.Annemin arkadaşı olan.Gülümseyerek bize baktı.Biraz elindeki kağıtları inceledikten sonra gülümseyerek söze başladı."Öncelikle geçmiş olsun tatlım.Umarım şimdi iyisindir.Merak etme birşeyin yok.Ama artık lütfen yemek ye.Kendini düşünmüyosan bebeğini düşün lütfen."dediğinde donup kaldım.

"Ne bebeği"dedim kekeleyerek."Tebrik ederim canım.1 haftalık hamilesin" dediğinde sadece ben değil Daniel ve Zayn'de donup kalmıştı.

Okuyan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.Hele yorum yapıp voteleyenlere kocaman sevgilerimi yolluyorum.

Kafamda kurgusu tam oturmadığı için biraz geç geliyor.O yüzden herkesten-daha doğrusu yeni bölümü bekleyenlerden-özür dilerim. Neyse okumaya devam ediiiin :) <3

Rude BoyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin