3.Bölüm

1K 41 8
                                    

Perrie sinirden kudurmuş gibi Zayn'e bakarken bende oturduğum yerde sessizce Zayn'e bakıyordum.Yüzünde pekde korkmuşa benzer bir ifade yoktu.Umursamaz bir şekilde Perrie'ye bakıyordu."O benim" dedim bi anda,ne dediğimi ben bile bilmiyordum.Perrie şimdide gözlerini bana dikmişti."S-siz ikiniz? N-naasıl?" diye kekelemeye başladı."Lütfen yanlış anlama.Zayn beni bardan çıkarıyordu sadece.Ben biraz kötü olmuştum" diye açıklama yaptım hemen.Açıklamama rağmen Perrie sert bakışlarını üstümden çekmiyordu.Zayn gene umursamazdı.Bu umursamaz tavırlarına sinir oluyorum bu çocuğun."Gerçekten Perrie dediklerimden başka bişey olmadı.Hem biz Zayn'le yakında kardeş olucaz değil mi Zayn?" ondan onay beklerken bana öyle bir bakış attı ki "Sen ve benmi? Kardeş.Hm peki" dercesine bir bakıştı.Ben ona "Evet desenee" tarzında bir bakış atınca "Evet"dedi tok bir sesle. Perrie'nin ilk siniri geçmişti.

Çalan telefonla birlikte hepimiz koltuğun üstündeki telefona döndük.Zayn seri bir şekilde ayağa kalkıp telefona cevap vermişti."Ben gelicem bugün merak etme Liam.Herşeyi açıklığa kavuşrurum"dedi ve telefonu kapattı.Sanırım haber ile ilgili bişeydi.Neyse canım halletsin kendisi.Ve sonra kapı çaldı.Lütfen aklıma gelen şey olmasın,lütfen.

Ve oldu.Karşımda sinirli bir şekilde elindeki dergiyi buruşturmuş bir Daniel.Olamaz."Da-niel" neden kekelemeye başladım ki ben."Bu ne demek Emily?".Daniel bana gerçekten sinirli,kırgın olduğunda Em yerine Emily derdi.Demekki gerçekten sinirlenmiş."Kızı dövücekmiş gibi bakmayı kesermisin? Aramızda bişey yok.Tamamen yanlış anlaşılma"benim konuşamadığımı anlayınca Zayn açıklama gereği duydu galiba."Bekle bekle seninle sonra konuşucaz" dedi Daniel."Ne diyosun lan sen?"diye Daniel'e doğru yürürken Daniel'in önünde durdum."Çekil Emiy" dedi ikiside aynı anda."Ya saçmalamayın.Daniel sen benimle dışarı geliyosun"diyerek Daniel'i bahçeye çekiştirdim.

"Evet senden bi açıklama bekliyorum Emily"."Bilmem farkındamısın ama o benim üvey kardeşim Daniel.Çocuğun sevgilisini sende gördün.Ben ogün çok sarhoştum.O da bana yardım etti o kadar".İnanamıyorum ben sevgilime ne zamandır yalan söyler oldum.Yani tamam aramızda bişey yok.Ama onunla yattık lan.Yani bu gözardı edilebilecek bişey değil aslında.Neyse konuya geri dönelim.Daniel biraz rahatlamıştı,yani demine göre.Bense Zayn'i düşünüyordum.Ne diyorum ben ya.Of kendine gel Emily.

Daniel'in elini tutup onu içeriye sürükledim.Zayn ilk önce bana ve sonra ellerimize baktı.Gözlerinde tarif edemediğim bi duygu geçti.Sonra gene o umursamaz Zayn oldu.

"Daniel tanıştırıyım bu Perrie,Zayn'in sevgilisi.Perrie buda Daniel"diye tanıttım ikisinede.Perrie sevecen bir şekilde "Memnun oldum" dedi.Bir dakika ya.Yoksa bu benim sevgilime mi yavşıyo? Hayır yanında Zayn var zaten.Daniel hemen geri çekti elini.Çünkü elimden bi kaza çıkabiliceğini biliyo tabi.Yapmacık bir şekilde gülümsedim Perrie'ye.Sonra başladım konuşmaya."Öncelikle Zayn.Daniel ile aranızdaki soğukluğu aşmanızı istiyorum.Bundan sonra daha sık görüşüceksiniz çünkü."Zayn mızmız çocuklar gibi"Neden bunu sevgiline söylemiyorsun" dedi."Çünkü onunla konuştum dışarda.Şimdi el sıkışın ve kapansın şu olay." İkiside birbirine tiksinerek baktılar."Eğer el sıkışmak istemiyosanız sarıladabilirsiniz yani"dedim.Bu dediğim Perrie'nin çok hoşuna gitmişti.Gülmeye başladı oda.Zayn ve Daniel sonunda el sıkıştılar.

Perrie kaydı olduğunu ve çıkması gerektiğini söyleyerek hızlı bir şekilde evden çıktı.Sonra Daniel'e de bir telefon geldi.Kulağıma eğilerek "Seni bununla aynı evde bırakmak istemiyorum ama işim çıktı.Maalesef gitmek zorundayım."dedi.İçten içe seviniyordum.Bir dakika ya.Ben niye seviniyorum.Yüzümü ona döndüm.Üzgün bir şekilde "Çok mu önemli.Biraz daha kalsaydın"dedim.Onun aksine bunu sesli bir şekilde söylemiştim.Zayn'de bize dönmüştü bu sefer."Evet hemde hemen gitmeliyim.Seni seviyorum"dedi ayaklanarak."Bende" diye karşılık verdim ona.Sonra kapıya kadar geçirdim onu.

Rude BoyWhere stories live. Discover now