8.Mă faci să mă simt viu

1.2K 63 9
                                    

Am plecat cu un zambet ciudat pe buze din casa aceea pana cand am ajuns acasa.Mi se parea un pic dubios faptul ca ma sarutase apoi disparuse..Oricum,inca nu imi reveneam din faptul ca..am cunoscut o fantoma ! Si una prietenoasa..si manierata..si mai ales, timida..

Cand am intrat pe usa m-a intampinat mama.

-Buna draga.Cum a fost plimbarea ta cu Jeanne ?.

Apoi mi-am adus aminte.Am uitat de Jeanne..Eram atat de ocupata sa stau cu Cedric incat o neglijasem..

-Pai..bine.Ne-am plimbat..am vorbit. am mintit eu afisand un zambet fortat.

-Foarte frumos.Mai vrei sa mananci ceva ?

-Nu.Ma duc sa ma culc.Noapte buna.

-Noapte buna, scumpo.

Am intrat in dormitorul meu intunecat inchizand usa urgent dupa mine.

Nu puteam sa ii las pe parinti sa afle treaba cu Cedric fiindca ori nu m-ar mai lasa sa il vad ori Cedric nu ar vrea sa se arate in fata lor si as mai ajunge si prin spitale de nebuni..

Chiar nu vroiam sa il pierd pe Cedric...Nu mai avusesem un prieten fantoma si chiar era placut sa ai unul.Si nu era singurul motiv.Cedric era si de treaba, dulce, dragut..mai rar gasesti un baiat ca el si chiar daca nu era viu..Ei bine, ati inteles ideea.

Inca imi era oarecum rusine sa ma dezbrac..El putea sta intr-un colt linistit si sa urmareasca spectacolul..Pana la urma am hotarat sa ma culc cu sutienul pe mine..

M-am asezat in pat si am inceput sa imi caut telecomanda.Nu era nici urma de ea.Apoi am vazut-o pe masa.M-am ridicat din nou si m-am apropiat de masa.

Ceva imi atrase atentia.

Langa telecomanda era un biletel impachetat grijuliu.L-am desfacut si am inceput sa citesc.

"Draga Marie...

Imi pare rau ca am disparut ca un badaran de langa tine astazi..Vreau sa ma revansez..Daca poti, vino in seara asta la casa daramata la miezul noptii.Vino imbracata in negru.

Cu drag, 

Cedric

P.S. Nu iti fie frica.."

Asta-i culmea ! De cand scriu fantomele scrisori ? Mai intai este prietenos apoi nu am trecut prin el cand l-am atins si mai nou asta ! Scrie scrisori..

Revenind..

Dragut din partea lui.Si cred ca voi incerca sa ies din casa..

M-am uitat la ceasul de la perete.Era 8 si jumatate.Mi-am pus ceasul sa sune la 11 jumate ca sa am timp sa ma imbrac.Mi-am pregatit hainele ca sa nu stau sa caut si m-am pus in pat.Am incercat sa adorm ca sa fiu odihnita..

***

" The 7 things I hate about you 

The 7 things I hate about you 

You're vain, your games, you're insecure 

You love me, you like her 

You make me laugh, you make me cry.."

Imediat ce am auzit soneria, m-am ridicat ca arsa din pat si am oprit-o.Mi-am dat parul din ochi si m-am uitat la ceas.Da..ma trezisem la ora care trebuia..

M-am ridicat si m-am dus sa ma imbrac.Mi-am luat lanterna in buzunar si am iesit ca pisica din camera ca sa nu ii trezesc pe parinti.Daca era una dintre serile mele norocoase cand tata uita sa incuie usa, atunci scap usor..Am apasat usor pe clanta, iar usa s-a deschis.

Fantoma mea iubităWhere stories live. Discover now