five

2K 224 67
                                    

Bilinmeyen numaranın kim olduğunu sormayın çünkü;

Bilmiyorum.

''Vay canına Vanessa, bu çok havalı!''

Kim olduğu bilinmeyen bir numaradan mesaj gelmesi bana göre havalı olmasa da Rae için inanılmaz bir şeydi. Aslında havalıdan çok heyecan vericiydi çünkü şu ana kadar Michael hariç hiçbir erkek benden hoşlandığını söylememişken, şimdi resmen gizli bir hayranım vardı. Her ne kadar bana aşık olduğunu falan söylememiş olsa da kendini hala tanıtmamış olması bunu anlamak için yeterliydi. Ancak koca bir sorun vardı, bu bana Niall'a ilk mesaj attığım zamanları hatırlatıyordu ve bir şekilde kim olduğunu bilmediğim o kişiye karşı kızgın hissediyordum.

''Kelimeleri çok aptalca. Yakınlarda biri olduğu açıkça ortada, Niall'a ne yazdığıma kadar biliyor. Ayrıca resmen bana kendimi anlatmaya kalkıştı, her kimse bulduğum zaman benden çekeceği var.''

Calum ve Melody'nin yanından babamın beni alacağı gerekçesiyle ayrıldığımda ikisiyle de sarılmış ve bir şeyleri iyi yapmak için çaba harcamıştık. Bilinmeyenin bunda katkısı vardı ve bana birkaç mesaj daha atıp ego kasmıştı. Yüz ifadelerimi, mimiklerimi görebilecek kadar yakınımda olması beni takip ettiğinin bir göstergesiydi ve daha fazla sürerse kesinlikle korkmaya başlardım. Onu Stalker olarak kaydetmiş ve whatsapp profil fotoğrafına bakmıştım. Maalesef sandığım kadar aptal çıkmamıştı. Profil fotoğrafı Tumblr'dan alınmış bir çocuk, durumu da ''Beni bulamazsın Vanessa x'' gibi fazlasıyla sinir bozucu bir cümleydi.

''Niall yüzünden onu görmezden gelmeyeceksin değil mi?''

Cevap vermedim çünkü bana kilometrelerce uzak o çocuğun kalbimin üzerindeki hakimiyeti çok fazlaydı, ne yapacağımı asla kestiremiyordum. Aslında git gide ondan uzaklaştığımı hissedebiliyordum ama bir güç yüzünden kopamıyordum da. Unutamayacağıma ama bir gün geldiğinde ondan vazgeçmiş olacağıma neredeyse emindim. Artık 'Niall' ismini kullanmak çok sıradan bir eylemmiş gibi geliyordu çünkü arkadaşlarım yüzünden o çok sıradanlaşmıştı. Bazen bir konuda eğlenirken ondan bahsediliyordu ve eğlenilmeye devam ediliyordu. Artık olay benim sevdiğim çocuk olmaktan çıkmıştı, o burada değil diye sevgimi kimse ciddiye almıyordu. Sanki yokmuş gibi, hiç olmamış gibi. Ama benim için hiçbir şey o kadar kolay değildi. Durup dururken uzaklara daldığım, kalbimde sızı hissettiğim o anların tarifi dahi yoktu.

Stalker : Benim hakkımda konuşuyordunuz ve birden bakışların derinleşti. Bana mı aşıksın?

Rae gelen mesaj üzerine benden daha çok heyecanlanmıştı ve yanı başımda gözlerini belirterek ne yazacağımı bekliyordu. Çocuk şimdi de konuşmalarımı duyuyordu, korkmaya cidden başlamıştım ama bunu belli etmeyecektim.

Vanessa : Kim olduğunu bilmediğim birine aşık olmak? Komik.

Stalker : Kim olduğumu söylemeyeceğim, henüz bunu bilmene gerek yok ki zaten tanımıyorsun

Stalker : Bu bilgi olmadan da arkadaş olabiliriz

Vanessa : Kim olduğunu bilmediğim biriyle konuşmaya devam etmek ve üstüne arkadaş olmak? Daha komik.

Stalker : Niall senin kim olduğunu bulmasa öylece konuşmaya devam edecektiniz?

Vanessa : Sürekli Niall üzerinden geliyorsun

Vanessa : Amacın ne senin?

Stalker : Sana aşık değilim ama seni sevmiyor da değilim. Sana değer veriyorum ve amacım onun için çektiğin acıyı azaltmak.

Stalker : Konuyu biraz daha açarsak, öylece konuş benimle. Bir arkadaşınmışım gibi.

Stalker : Yalnız hissettiğinde, acı çektiğinde yaz bana

Stalker : Tek amacım daha iyi hissetmen olacak

Vanessa : Bunu neden yapasın? Karşılıksız iyilik?

Stalker : Karşılıksız değil. Cehennemdeki yerime ihtiyacı olan birçok kötü insan var

Stalker : Biraz iyilik yaparak bu fırsatı onlara sunacağım ve bazen eğer kabul edersen ben de sana kalbimi açacağım

Vanessa : Değişik birisin

Vanessa : Ama seninle konuşacağım, bir gün kim olduğunu söylemen şartıyla

Stalker : Emin ol

Stalker : Zamanı geldiğinde karşına çıkmaktan hiç çekinmeyeceğim.

True Love / NHHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin