29. bölüm

1.7K 103 84
                                    

Bana destek olan arkadaşım
Mehmet-Yildiz-21 'a teşekkür ediyor ve bu bölümü ona itaf ediyorum. Kitabını okumanızı tavsiye ederim.Gölgenin Sahibi....

Gölgenin Sahibi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*****

Sevgi, Fatma'nın, sessizce kapıyı çekip çıkmasının ardından, usulca kalkıp kapının ardında, ses olup olmadığını dinledi bir süre.

Odaya bilerek yollandıģını anlayan Sevgi,kendisinin duymak istemeyeceği şeyin ne olduğunu merak ediyordu!

Kapısının önünde,bir süre bekleyip Odasının kapısını açıp, sesizce ilerledi. Kimsenin, konuşmaması dikkatini çekmişti.
Merdivenlere geldiğinde İstem dışı durmuştu.Vücudunun kaskatı kesilmişti duyduklarıyla. Büyük bir şoka giren Sevgi,ayakta durabilmek için tırabzanlara tutundu.

Ayakta duramayacağını anlayan Sevgi, merdivenlere oturdu. Duyduklarını bünyesinde tartmaya çalışıyordu. Amcasının, söylediği ;

"Hani doğduğu gün, sana, öldüğünü söylemişler di ya oğlunun yenge!
O ölmedi,yaşıyor! Kaçırıldıktan sonra yurda bırakılmış, hayatta kendisi . Şuan burada karşında duruyor!
Kerem, senin, oğlun "

Sevgi, duyduklarını hazmetmeye çalışıyordu .Kulaklarının yandığını kalbinin yerinden çıkacağını hissederek;

"Bana, tanıştırılan genç, kardeşimiy di"

Karmaşık duygular yaşayan Sevgi,yaşadıklarının ardından böyle bir gerçeği duymuş olmanın ağırlığı altında ezilirken,gözlerinden akan yaşlarıyla annesine ve kardeşi, olduğunu öğrendiği gence baktı.

Annesinin, perişan halde olması kendisini üzmüştü .Sessizlik içinde bir birlerine bakıyorlardı.

İkisinin de, perişan halde görünce kalbi acıyan Sevgi, merdivenlerden koşarak aşağı inip salona yöneldi.

Ne yaptığını düşünmeden ağlayarak annesine, sarılmıştı. Sultan hanım, kolları açık, ilerlemek isterken karşında duran kendisine üzgün gözlerle bakan oğluna, bakıp ağlayan kızına sarılmıştı .

Oğluna, sarılmak isterken  kızı, doldurmuştu kucağını. Kızının, hıçkırarak ağlamasıyla Sultan hanım, onun gerçeği duyduğunu anlamışdı.

Sevgi'nin, hıçkırarak ağlamasıyla birlikte annesine, sarılmasını şaşkınlık içinde izliyorlardı Salonda bulunanlar.Gözler genç delikanlı'ya, çevrilmişti...

Kerem, kardeşinin, ağlayarak annesine, sarılmasının ardından açtığı kollarını geri aşağı indirmişti.
İstem dışı gözleri,boş kalan kollarına gitmişti. Bunu farkeden Kenan, yeğenin, yanına giderek ona sıkıca sarıldı. Kerem, alışık olmadığı yüreğine ağır gelen gerçekler içinde biriktirdigi acılarını akıtıyordu amcasının, kollarında! Öyle bir ağlıyordu ki  Kerem'in, hıçkırığı Sevgi'yi,utandırdığı gibi kendine getirmişti.

Aşk ve Gurur (Amzeni) Tamamlanmış HikayeWhere stories live. Discover now