Bölüm Duyurusu!!!

2.2K 53 4
                                    

  Eveet uzun zamandır ortalarda yokum. Bunu biliyorum ama sizin de Sarışın Mafya ailesinin her daim aklımda olduğunu bilmenizi istiyorum. Öncelikle ben yokken artan okuyucu sayısı beni çok mutlu etti. Bu duyuruyu daha önce paylaşmam gerekti ancak dünkü TEOG dan sonra kendimi anak toplayabildim. TEOG' a girenler anlar ve bu ara da her birinizin istediği lise inşallah tutar. Neyse TEOG bitti ve benim antiremanlarım yeniden başladı ancak bununle beraber bölümlerde gelmeye devam edecek bundan sonra. Sayfamda sizden bir hafta istemiştim ve bu bir hafta bu gün doldu. Sizinle konuşmam gereken bazı kolular var.

1- Takip  
Ben kendi sayfamda takipçilerime mesaj atıyorum ama bunu tüm okuyucularım göremiyor. Lütfen beni takip edin ve buraya duyuru yazmamı engelleyin. Bölümlerin arasına duyuru girmesini engelleyin. Lütfen...

2- Facebook Sayfası
Bu konu hakkında sayfamda yazı paylaştım ancak buradan da söylüyorum. Facebook Sayfası kuracağız ve bunu yapabilecek olanlar bana mesaj ya da yorum yolu ile ulaşsın. Katılmaktan korlmayın çünkü bu gurubu okuyucularımın yönetmesini istiyorum.

3- Oy ve yorumlar
Yeni bir başlangıç olarak görelim bu günü. Benim yazma şevkimi artıran şey sizin beni bekliyor olmanız ve bunu oy ve yorumlarla gösteriyir olmanız. Nolur buraz daha azla yorum ve oy gelsin.

4- Bölümler  
Size bu konu hakkında hiç bir şey söylemeyeceğim. Sadece ya bu gün ya da yarın yeni bölüm gelecek. Ve ilk günden beri yanımda olan okuyucuların uzun süredir beklediği Derin' lerine kavuşacak. Tabi yeni okuyucular şanslı ki fazla beklemeyecek. :) :)

5- Kitaplar
Üç kitabım daha var ancak ikisini silicem. Lütfen silmediğim kitabıma da aynı ilgiyi gösterin. Daha geçen gün paylaştım. Zindan. Sayfamdan bulabilirsiniz. Buna benzer ama farklı bir kitap. :) :)

  Sizleri çok çok seviyorum ve katılımlarınızı bekliyorum...
TEOG sonrası kafayı yiyen yazarınız...

Sarışın Mafya #ilmelistanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin