◾ red ◾

306 38 0
                                    

|Summer|

a hajának a színe.

~~~

'Calum Thomas Hood! azonnal nyisd ki az ajtót!' dörömböltem idegesen a bejárati ajtón ököllel.

'ezredszerre is elmondom, hogy nem vagyok Thomas!' nyitotta ki morogva az ajtót, majd lenézett rám. a szemei elkerekedtek, és rögtön visszavett a stílusából, amint meglátta, hogy hogyan nézek ki.

'basszus, Summer, mi történt?' sóhajtott, majd megfogta a kezemet, és behúzott a házba.

leültünk a kanapéra, és Calum nem engedte el a kezemet.

'rájöttem...' szipogtam. 'rájöttem, hogy Mikey újra drogozik.' Calum arcára kiült a sokk, és szorosan a karjaiba zárt, én pedig az ölében kucorodtam össze. ismét elkezdtem szipogni, mire ő elkezdte simogatni a hajamat.

'annyira sajnálom, édesem.' sóhajtott ismét, és kicsit eltolt magától. kezeivel közrefogta az arcomat, és hüvelykujjával letörölte a könnyeimet.

'mindegy. én azt hittem, hogy végre minden rendben van.' mosolyodtam el keserűen, és homlokomat nekitámasztottam az övének.

'hiányoztál, Summer.' suttogta Calum, mire mindketten lehunytuk a szemünket.

'te is ne...' mielőtt befejezhettem volna, Calum ajkaival rátapadt az enyémekre. belemosolyogtam a csókba, és visszacsókoltam úgy, hogy beleadtam minden érzésemet.

Calumnak, és nekem volt egy kisebb viszonyunk egy évvel ezelőtt, de abbahagytuk, mert Michael sokkal jobban lett, és nem voltam képes tovább csinálni ezt az egészet a háta mögött. de amikor megtaláltam azt a tasakot, minden emlékem felszínre tört Calummal, és tudtam, hogy muszáj találkoznom vele.

Calum kezeivel a derekamnál fogva szorosan magához húzott. beletúrtam a hajába, ő pedig belemarkolt a fenekembe, mire én felnyögtem. maga alá fordított, csípőjét hozzányomta az enyémhez, és éreztem egyre növekvő erekcióját. óvatosan elkezdtem ingerelni őt, ezt egy morgással díjazta, és elhúzódott.

'szeretnél felmenni a a szobámba? Ashton hamarosan hazaér...' kérdezte suttogva. válaszul csak bólintottam, mert egyáltalán nem voltam biztos abban, hogy megtalálon a hangomat. felállt a kanapéról, majd felém nyújtotta a kezét, hogy felsegítsen. kézen fogva felvezetett engem az emeletre a szobájába. amint beléptünk, becsukta magunk mögött az ajtót, és kulcsra zárta. egy hirtelen mozdulattal nekinyomott az ajtónak, és újra vadul egymásnak estünk. megfogta a combomat, és felemelt, én pedig dereka köré fontam a lábaimat.

'annyira gyönyörű vagy, Summer.' elhúzódott tőlem, és mélyen a szemeimbe nézett, miközben eltűrt pár tincset a fülem mögé, majd újra megcsókolt. nem olyan szenvedélyesen, mint az előbb, de még így is csodálatos volt.

'Calum, akarlak...' nyöszörögtem, és elvitt az ágyához, ahová lefektetett.

levette magáról a pólóját, én pedig beharaptam az alsó ajkam. szinte ittam a látványt, ami elém tárult. a napbarnított bőre, az enyhén kockás hasa a V-vonalával.

felültem az ágyban, és én is követtem Calum példáját, levettem magamról a ruháimat. Calum visszadöntött az ágyra, és fölém kerekedett.

'régóta várok már erre, hercegnő...' sóhajtotta, mielőtt ismét megcsókolt.

ujjaival a testem minden apró részletét végigcirógatta. ajkai az enyémeken, a nyakamon, az arcélemen, a fülcimpámon. jobb kezemmel simítottam végig a hasán, le egészen a férfiasságáig, majd óvatosan rámarkoltam, és elkezdtem rajta mozgatni a kezem. belemorgott a bőrömbe, és egy határozott mozdulattal belém tolta magát. hátam ívbe feszült, így teljesen hozzásimultam a testéhez, miközben egyre jobban kitöltött.

először csak lassan mozgott, hogy adjon egy kis időt, hogy megszokjam a méretét. nem sokkal később pedig egyre erősebbeket lökött rajtam, és csuklóimat a fejem felett összefogva tartott egy helyben.

'oh, Summer.' nyögte, majd homlokát az enyémnek nyomta.
hirtelen fordított a helyzetünkön. most én voltam felül. minden energiámat belevittem abba, hogy minél közelebb kerüljünk az orgasmushoz. nem tartott sokáig, körülbelül 10 perc múlva az ő nevét nyögve mentem el, ő pedig erősen szorította a csípőmet, és hangosan nyögve elélvezett. kapkodva vettem a levegőt, miközben mellette feküdtem kiterülve az ágyon.

'ne... nekem mennem kell.' mondtam remegő hangon. gyorsan felkeltem az ágyról, magamra kapkodtam a ruháimat, de a pólómat nem találtam. Calum szégyenlősen az ajtó felé mutatott, a pólóm pedig a kilincsen lógott. halványan elmosolyodtam, és felvettem azt is.

'én... umm, szia.' idegesen intettem neki egyet, és lesiettem az előszobába.

kinyitottam az ajtót, és a bátyám állt odakinn. mondani akart valamit, de végignézett rajtam, a szétbőgött fejemen, és a piros arcomon. aztán a meglepettség az arcán hirtelen átváltott egyfajta csalódottságba.

'azt hittem, hogy már abbahagytátok.' mondta rosszallóan.

'igen, de... Michael újra...' a hangom elakadt, mire Ashton gyorsan magához húzott, hogy szorosan megöleljen.

a pólója ugyan olyan volt, mint Michael kicseszett hajának a színe. és én összetörtem. ott, a karjai között, az ajtó előtt.

colors ; |m.g.c.|Where stories live. Discover now