▪ orange ▪

247 27 1
                                    

|Summer|

az égbolt, és a hajának a színe, amikor a piros festék elkezd kopni

~~~

Mikey az orra alatt morgott, és én hiába próbálkoztam, nem tudtam visszatartani a nevetést.

'utálom az idióta testemet. miért nem tudok lebarnulni soha?' mormogta. annyira bizonytalan volt a testével kapcsolatban, és én utáltam ezt.

'szívem, nem kell lebarnulnod. nincs rá szükséged. te vagy az én tökéletes, szexi barátom.' kuncogtam, és végre sikerült kicsikarnom belőle egy mosolyt. imádtam a mosolyát.

'szeretlek.' susogta, mire én elpirultam.

sosem fogom tudni megunni azt, ahogy ezt a szót kimondja nekem.

az egész napot a strandon töltöttük. napoztunk, úsztunk, Mikey szörfözött egy kicsit, míg én kinn feküdtem a homokban. igazán tökéletes nap volt.

~~~

'Mikey, elég!' sikítottam, miközben fürgén csikizte az oldalaimat. ez volt az, amikor utáltam. sosem voltam túl komoly, de néha baromira idegesítő tudott lenni.

'miért kéne abbahagynom, Summer?' kérdezte szélesen vigyorogva, válaszképpen pedig csak rámeredtem.

'mert szeretsz?' kérdeztem reménykedve, hogy abbahagyja, de nem működött.

igazából sosem működött.

~~~

'Ashton?' szóltam bele a telefonba, és azon gondolkodtam, hogy miért hív ilyen későn. Mikey épp a lábaim között feküdt, és felfelé haladt a combomat csókolgatva.

'szia, Summer. ráérsz?

'aha.' válaszoltam, bár az utolsó 'a' kicsit átment sikításba, mert Michael ujjai hirtelen bennem voltak.

'át tudnál jönni?'

'öhm, persze. de kérek 15 percet, és megyek.' Mikey elfojtott egy nevetést a hangomból sütő irónia miatt, de azonnal folytatta a legérzékenyebb pontom kényesztetését.

'oké, akkor szia.'

'jól van, akkor később.' az utolsó szót úgy nyögtem, mert Mikey még egy ujjal csatlakozott a többihez, én pedig igyekeztem minél előbb lerakni a telefont. az ujjaimmal a fakó vörös hajába túrtam, és közelebb húztam magamhoz, hogy egy csókot adjak neki. belekuncogott a csókunkba, és a szabad kezével lefogta a csípőmet, hogy ne tudjak mozogni.

'Mikey, kérlek, szükszégem van rád.' nyöszörögtem alatta. éreztem a hasamban a szorító érzést, ami pillanatokon belül szétrobban.

'gyerünk, bébi. add meg nekem.' parancsolt rám erélyesen, én pedig elélveztem rögtön azután, hogy rám szólt. a nevét kiabáltam, ahogy kihúzta belőlem az ujjait, majd letisztította őket a nyelvével, mielőtt felkelt az ágyról, és fölém hajolt. belém vezette magát, és nem várt egy pillanatig, azonnal felvett egy egyenletes tempót. belemarkoltam a vállába, a hátam pedig ívbe feszült az élvezettől. éreztem, hogy nemsokára újra elélvezek. olyan tökéletesen csinálta mindig. a homlokát most is az enyémhez nyomta, de ez sem zökkentette ki a saját, megszokott tempójából.

'ohh, baszki, Summer, élvezz el megint. el tudsz élvezni még egyszer? engedd el magam, hercegnő!' az utolsó szavakat épphogy ki tudta magából préselni, mert hangosan a nevemet nyögve elélvezett, pár pillanat múlva pedig én is követtem őt. mindketten szinte reszkettünk az egész intenzitásától.

'Mikey.' szólaltam meg fáradtan, és eltűrtem egy tincset a homlokáról, ami odaragadt az izzadsága miatt. ' mennem kell Ashtonhoz. nagyon idegesnek hangzott a telefonba.'

'nem, nem mész sehova.' válaszolta, és magához húzott a takaró alatt.

'Mikey, ő a bátyám.' mondtam makacskodva, mire ő csak elfojtottan morgott egyet.

'rendben. de, ha egy órán belül nem érsz haza, akkor bünti lesz, kisasszony.' vigyorodott el ördögien, én pedig elmosolyodtam a hülyeségén, majd adtam egy puszit a szájára. gyorsan felkaptam magamra pár ruhát, és siettem Ashton lakására.

~~~

I'm back bitches 👼🙆

jó ég, majdnem 3 hónapja nem volt rész

pedig ezen kívül már csak kettő rész van

mélységesen szégyellem magam 😭

szeri❤

colors ; |m.g.c.|Where stories live. Discover now