Nyt år

94 0 1
                                    


Newt syns

"Newt kom nu vi skal i skole nu, og du har lovet at jeg skal køre med dig." Det er min søster der råber efter mig.

Jeg står ude på badeværelset. Jeg glemte at tage voks i håret. Så måtte lige sætte mit hår. "Slap af jeg kommer nu" jeg åbner den hvide dør og går ned i stuen.

Tager min taske og nøgler, og smutter ud af døren, og hen hvor bilen er parkeret.

Sonays syns

Jeg står ude foran skolen. Det er egentlig rart at være tilbage.

Jeg går op mod døren ind til gangen. Jeg for hurtigt øje på Teresa og Thomas. De sidder og fletter fingre. "Der er hvis nogle, som har haft en god sommerferie. Var?" Griner og vinker til dem.

Teresa rejser sig op og giver mig et stort kram.
"Ja... Altså. Mig og Teresa er sammen. Altså kærester." Thomas rejser sig også, og tager Teresa's hånd. "Tillykke. Det var også på tide." Jeg smiler og vi sætter os på bænken igen.
"Når hva så med dig Sonya. Har du fundet en?" Hun blinker til mig da hun siger en.
Hun ved godt at jeg har et kæmpe crush på Newt. Men jeg lyver, "nej er heller ikke vild med nogle." Teresa kigger på mig med et ja-helt-klart blik. Thomas er bare helt forvirret.

"BØH" jeg for et kæmpe chok, og vender mig om. Det er Brenda. "Hey Brenda. Fuck det er fedt at se dig" Teresa rejser sig op, og giver hende et kæmpe kram. Jeg rejser mig også op, og krammer hende.

Jeg står henne ved mit skab. Jeg mærker et par hænder køre rundt om min mave. Jeg for et chok. Jeg vender mig om, og ser Newt stå helt tæt på mig. Jeg krammer ham.
Det er sjovt, alle tænker nok at hvis man kan lide en er det normalt at man rødmer og ikke er såååå tætte fordi man er genert. Men det er jeg ikke sammen med Newt. Eller hvert fald ikke tit. Jeg er sikkert også bare endt i friendzone. Hvilket ikke er fedt.

"Det er fedt at se dig igen, og tak for en fed uge med dig i sommerhuset." Newt smiler og tager sine arme til sig igen.

"Sommerhuset? Hvad fabler i om?" Minho ser nysgerrig ud. Ikke normalt nysgerrig, men frækt nysgerrig. Hvilket irritere mig lidt.
"Vi var bare en tur i sommerhus med min familie, og så var Sonya med. Slap af der skete ikke noget." Newt dasker Minhos skuldrer.

Ja der skete ikke noget. Desværre.

Jeg skal have engelsk i første time. Sammen med Minho, Newt og Harriet.

Fire and WaterWhere stories live. Discover now