Lektier part 1

35 0 0
                                    


Newt syns

Vi sidder og har engelsk. Vi har fri bagefter. Tiden går sygt langsom. Frk Trainor begynder og sige nået da der er ti minutter tilbage.
"Hør her allesammen. Den bog i læser skal i lave en stil, om hvad i syntes indtil videre. I skal læse fra kapitel 1 til 8. I går sammen med den engelske parallel klassen. Og Hey i skal SELV finde i grupper, håber i kan finde ud af det selv, okay."
"Øhm skal vi så fremlægge det eller nået." Minho kigger op på frk Trainor.
Hun nikker "i skal fremlægge det til sidst."

Klokken ringer. Jeg begynder at pakke sammen. Det er fedt at vi skal lave det med parallel klassen. For der er Thomas, Teresa, Brenda og Aris i.

"Det er til på torsdag, altså i overmorgen." Frk Trainor kigger ud på os alle.

"Hey guys. Skal vi ikke lave den fremlæggelse sammen." Jeg går hen til de andre.
"Jo det tænkte jeg også." Aris rykker en plads så der er plads til mig. Vi sidder på en bænk.
Vi bliver alle enige. Eller alle undtagen Sonya. Hun siger ikke noget overhovedet. Sidder bare og kigger ned i gulvet. Hun ser mega sød ud. Selvom hun ser trist ud, ser hun sød ud.
Jeg ville ønske at jeg ikke var endt i friendzone med hende. For hun er fantastisk.
"Vi kan tage hjem til mig." Jeg nikker og rejser mig op. "Fedt nok bro" Minho rejser sig også op og tager sin taske. Det samme gør de andre.

Vi sidder og snakker om mange random ting i bilen.
Men Sonya sidder bare helt stille og kigger ud gennem vinduet. Tror jeg vil tale med hende når vi kommer til mit hus. Jeg kan ikke lide hvis hun har det dårligt.

"Hey Sonya. Vent lidt." Tager fat i hendes arm. Hun kigger bare på sine hænder. "Er du ok. Du ser ikke særlig glad ud. Hvad er der sket." Jeg tager hendes hænder i mine og får hende til at kigge op. "Jeg er ok. Jeg kom bare i tanke om at jeg skal hente min lillebror Jackson. Og jeg er bange for at han bliver ked af det."

Sonays syns

Jeg lyver overfor ham. Det gør jeg ikke tit men det bliver jeg nød til. Jeg kan ikke sige det til ham. Ikke til nogle. Og det er jo også kunne halv løgn. For jeg skal hente Jackson og han kan godt blive ked af det. Men det er ikke det jeg er bange for. Nej det er noget andet.

"Okay. Skal vi gå ind? Newt slipper mine hænder og går hen mod døren. Nej Newt please bliv herude med mig.

Jeg nikker og følger med ind. Det er ikke første gang jeg er inde i hans hus. Det er på en måde moderne, men også hyggeligt.

Vi går ind på hans værelse. Et helt normalt teenagerværelse. Med dobbelt seng, fjernsyn, skrivebord, badeværelse ved siden af og et kæmpe klædeskab. Der er også bøger masser af bøger. Der er en ting der udskiller værelset fra et andet drengeværelse. Der er rodet op.

Fire and WaterWhere stories live. Discover now