Prom?

28 0 0
                                    

A/n
Heeeeey alle jeg er ikke død. Håber i kan lide dette kapitel. Jeg vil prøve og skrive mere, men jeg fokusere mere på en anden historie som er på engelsk. Hvis i vil må i gerne checke den ud. Den hedder protect me. Det er også en the Maze runner inspirere historie. Men hvis i ikke har læst the fever code. Skal i nok ikke læse den. Der er spoiler i.
Kh Lærke
Newts syns

Aris fortalte at Sonya var løbet væk fra skolen igår. Han ved ikke hvorfor, men hun var vist ked af det.
Jeg håber jeg kan finde hende idag.

"Hey Newt." Jeg vender mig om og ser Thomas. "Hey Tommy. Har du set Sonya?" "Ja hun er sammen med pigerne" Thomas peger over mod Harriets skab, hvor alle pigerne står. "Fedt tak. Har du hørt at hun løb væk igår." Jeg kigger over på Thomas. "Ja hun var heller ikke til science i sidste time. Vi er i samme klasse." Thomas kigger lidt underligt på mig.

Vi går over til pigerne.
"Hey tøser" Thomas vinker til pigerne og går hen til Teresa. De kysser lidt, men det ender med at de står og rå snaver. Vi andre står lidt akavet ved siden af. Indtil Sonya griner og siger "get a room guys" vi begynder alle og griner helt vildt.
Thomas og Teresa vender sig om helt røde i hovedet.

Klokken ringer

Jeg skal have matematik. Sonya, Teresa og Thomas er i den samme klasse. Jeg følges med Sonya derhen.
"Øhm Sonya, kan jeg spøger dig om noget?" Jeg kigger over på hende. Hun nikker og kigger op på mig. "Hvad skete der igår? Du var væk fra skolen, og Aris så dig gå. Han siger du ikke så særlig glad ud. Hvorfor?" Jeg stopper og tager fat i hendes hånd.
"Newt jeg vil gerne svarer på det nu, men vi skal til time nu. Vi har hr. Adamsson. Vi kan snakke om det i timen han opdager det ikke, men hvis vi kommer for sent bliver han ikke særlig glad." Sonya trækker mig med ind i klassen.
Vi sætter os ned bagved Thomas og Teresa.
Hr. Adamson kommer ind og timen starter. Vi har om cirkler og trekanter. Det er nemt.

"Hey Sonya." Jeg puffer til Sonya med albuen. Hun kigger på mig. "hvad skete der igår." jeg sætter mig tætter på hende, så hun kan høre mig. "De ved det." hun kigger ned i bordet. "Hvem ved hvad. Sonya?" jeg er forvirret. "Chase, Owen, Lea og Sofia. De hørte vi snakkede om min ordblindhed." Sonya hvisker stille. Jeg kan høre på hende at hun er på grænsen til at græde. jeg tager hendes hånd og giver den et lille klem. "Du skal ikke tænke på det. vi er der for dig, hvis de irritere dig. okay?" Jeg smiler og hendes læber trækker et lille genert smil frem. "Tak Newt. Du er den bedste." Hun smiler og vender sig for at høre efter hvad hr. Adamsson siger om trekanter.

Lidt efter ringer klokken og vi har lidt tid inden vi skal til time. Vi når og mødes med de andre.
Vi går lidt da vi ser en rød seddel på opslagstavlen. (Det er billedet) "Prom Night? Er der allerede galla. Hvor fedt." Thomas smiler og holder rundt om Teresa.

Vi deler os op og går til time. Jeg skal have historie.

Så er klokken endelig 12 og der er spisefrikvarter.
Jeg går hen og tager noget mad og en flaske vand. Jeg kigger rundt i det store cafeteria, med røde lange borde og bænke. Jeg for øje på Minho og Thomas, og begynder og gå over til dem. "Hey guys" jeg sætter mig ved siden af Minho. "Sub Newt." Minho løfter hånden til en side Highfive. Jeg tager hånden og hilser pænt. Bare for at irritere ham. "Hey Dude. Har du ikke hørt om en Highfive før." Han tørre hånden af i sit ene bukseben som om han har fået noget klamt på hånden. Jeg griner bare.
"Hvem har i tænkt og spørge om gallapartner?" Jeg kigger nysgerrigt på Minho og Thomas. "Din mor!! Hvem tror du selv. Jeg har en kæreste. Jeg invitere Harriets." God Minho sassy Queen over dem alle. Både Thomas og jeg griner. "Samme her Newt jeg invitere selfølgelig Teresa. Det er lidt åbenlyst. Jeg er mere nysgerrig efter og høre hvem du invitere til Prom?" Thomas smiler kækt til mig. "I don't know guys. Hvem syntes i?" Jeg ved godt hvem jeg vil invitere. Sonya. Jeg tør bare ikke sige det. For hvad nu hvis hun ikke vil. Så står jeg som en kæmpe idiot. "Dude der er kun en for dig, og det er Sonya. Og slap af hvis du spørger hende vil hun 100% sige ja." Thomas giver mig et skulder klap og smiler. "Tror i virkelig hun vil sige ja?" Jeg tager en tår af min vand imens jeg venter på et svar. "Øh duuh! Selfølgelig vil hun det." Minho smiler et kækt smil. "Tak drenge." Jeg smiler. Klokken ringer og vi skal til time

Da skolen er slut, tager jeg bare hjem og ligger i min seng. Jeg tænker over hvordan jeg skal spørge Sonya, om hun vil være min galla partner. Jeg tror jeg har den perfekte plan. Lidt efter falder jeg i søvn.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 12, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fire and WaterWhere stories live. Discover now