1

3K 282 16
                                    

Rar se întâmpla să fie o zi în care Yoongi și Hanina să nu se certe, dar azi era ceva diferit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rar se întâmpla să fie o zi în care Yoongi și Hanina să nu se certe, dar azi era ceva diferit. Dimineață când s-au văzut, au zâmbit și s-au comportat ca un cuplu normal, chiar dacă starea de liniște a ținut cel puțin o oră.

Dar tot nu s-au certat după.

Au mers împreună la liceu, fără să-și spună niciun cuvânt unul altuia. Aveau cercuri diferite de prieteni, așa că în momentul în care au intrat pe porțile școlii, s-au despărțit ducându-se fiecare pe drumul lui.

Yoongi și-a salutat prietenii, ca mai apoi să-și strecoare o mână pe talia lui Seyeon, aducând-o mai aproape de el. Cine nu l-ar cunoaște, ar crede că ea este prietena lui, nu Hanina, dar șatenei deja nu-i mai păsa de acest detaliu.

La început, se simțea stânjenită din cauza prietenelor ei, când mereu îi spuneau că s-au depărtat și că relația nu mai avea rost, dar îl iubea la nebunie. A fost o zi în care s-a gândit la conexiunea dintre ei și și-a dat seama că ei de fapt nu sunt făcuți unul pentru altul, dar n-avea ce să facă. Nici moartă n-ar putea scăpa de Yoongi.

True Colors → min yoongiWhere stories live. Discover now