10

1.7K 227 41
                                    

Yoongi — Persoana Întâi

M-am așezat pe bancă, privindu-l pe Isaac cum se juca în nisip cu un alt copil. Acum avea 3 ani și jumătate. Era frumos și foarte deștept. Mă făcea mândru. Seamănă foarte mult cu mine, dar avea complet alt caracter. Unul mai bun decât al meu. Am zâmbit. Acum, el era centrul universului meu, lumina ochilor mei. 

Trebuia să recunosc, încă îmi mai este dor de ea, dar acum nu mă mai durea. În sfârșit realizasem că îi făceam numai rău și că nu eram deloc bun pentru ea. Eram împăcat, viața mea ajunsese în sfârșit în balanță. 

Acum Hanina este împreună cu Jaebum. Nu am mai văzut-o din ziua aceea, dar auzisem că este foarte fericită cu el. Și îi eram foarte recunoscător lui Jaebum că i-a dat ceea ce voia, ceea ce trebuia să-i dau eu. 

Mi-am scos telefonul din buzunar, vrând să mă uit la ceas, dar poza de pe ecran îmi atrăsese atenția. Eram noi, la începutul relației. Poate asta este patetic, dar încă mai am poze cu ea. 

— Tati, tati, la ce te uiți? a strigat Isaac, alergând spre mine. 

— La o amintire. 

Crezi că această povestea va avea un final fericit?

Finalurile fericite sunt doar niște povești care nu sunt terminate încă.

Mr.& Mrs. Smith (2005)

N/A: Știu că nu este un final foarte plăcut, dar nu vreau deloc ca Yoongi să rămână cu Hanina. De ce? A rănit-o foarte mult. Am făcut-o pe Hanina ca mine. Eu nu aș mai accepta un astfel de bărbat în viața mea, oricât de frumos ar fi el. 

True Colors → min yoongiWhere stories live. Discover now