2

2.4K 278 25
                                    

În seara aceasta Yoongi era beat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

În seara aceasta Yoongi era beat. Ieșise în club cu prietenii lui și cu Seyeon, dar fără Hanina. Fusese liber să facă ce dorea el, fără să aibă nicio grijă că se va certa cu iubita lui în acel moment. Și-a înecat corpul în alcool până când n-a mai rezistat, dar cumva ajunsese acasă în siguranță. 

Hanina ura aceste momente, deoarece Yoongi era greu de stăpânit. Nu, n-o lovea sau abuza, dar trebuia să aibă grijă de el ca nu cumva să facă o prostie, cum ar fi să cadă în baie sau să se taie cu cioburile de la un pahar sau o farfurie care, cumva, mereu reușea să le spargă. 

Când a auzit ușa trântindu-se, a oftat, ridicându-se cu greu din pat. S-a apropiat de ușa de la intrare, încruntându-se la Yoongi care se chinuia să se descalțe. Avea ochii roșii și de-abia se putea ține pe picioare, fiind sprijinit de perete în tot acest timp. După ce în sfârșit reușise să se descalțe, Yoongi a făcut un pas către Hanina, zâmbind dar se împiedicase și căzuse pe jos. La început, în aceste momente, Hanina ar fi izbucnit în plâns neștiind ce să facă, dar acum era obișnuită. S-a chinuit să-l ridice de pe jos și l-a condus până la patul lor. I-a dat tricoul și pantalonii jos, acum băiatul rămânând în boxerii săi negri. Yoongi a prins-o de mână pe Hanina, având ochii închiși și a șoptit: 

— Te iubesc. 

— Crezi că ești îndrăgostit, dar tu doar vrei să fii iubit. 

True Colors → min yoongiWhere stories live. Discover now